Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450822 defa)

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7140 : 26 Haziran 2014, 19:59:40 »
Teo'nun menajeriyle görüşmesinden sonra onun transfer mevzusu 2-3 güne çözülecektir tahminen,Delaney'in NBA durumu drafttan sonra az çok belli olur keza De Colo'da aynı.2-3 gün içinde bütün transferler çorap söküğü gibi gelecektir

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #7141 : 26 Haziran 2014, 20:08:09 »
Abi O değilmiydi zamanında Onu Oly den şutlayan..Bana çok saçma geliyor tekrar istemesi..
İvkoviç şutlamadı Teodosiç'i,Oly bütçe düşürme kararı verince Cska bastı parayı aldı ilişkileri çok iyidir yoksa.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7142 : 26 Haziran 2014, 20:08:30 »
Teo işi zor görünüyor, ben zaten Huertasciyim ve Calathes'le iyi ikili olurlar gibi geliyor bana.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #7143 : 26 Haziran 2014, 20:12:29 »
Teo işi zor görünüyor, ben zaten Huertasciyim ve Calathes'le iyi ikili olurlar gibi geliyor bana.
Abi iki tane şutu olmayan oyun kurucu nasıl iyi ikili olacak ya,Bojan ve Emir rotasyonun diğer parçalarıyken üstelik?
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7144 : 26 Haziran 2014, 20:14:09 »
Abi iki tane şutu olmayan oyun kurucu nasıl iyi ikili olacak ya,Bojan ve Emir rotasyonun diğer parçalarıyken üstelik?

bende tam bunu yazacaktım Huertas-Calathes bencede olmaz

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7145 : 26 Haziran 2014, 20:15:37 »
Cem abi senın kankan ısrarla Teodosic Cska da kalıcak diyor. Sonra ben neden umutsuzum diye bana kızıyorsun. Senın kankan emin bu transferde.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #7146 : 26 Haziran 2014, 20:33:12 »
Gergin bir transfer dönemi daha geçecek, sürekli yeni gelişmeler, yeni haberler olacaktır. Şu aşamada olumlu ya da olumsuz çok aldırış etmemek en iyisi, bugün draft var. Yarından itibaren daha da hareketlenir piyasa, çok farklı isimler de gündeme gelebilir. Ama plansız hareket edilmediğinden eminim en azından, her oyuncunun alternatifi de vardır mutlaka. Umutsuzluğa kapılmadan Bjelica'nın sözlerini hatırlamak gerek "Eğer Obradovic sizi arayıp, gelmenizi istiyorsa, hayır demek için aptal olmalısınız." Avrupa'nın tartışmasız en büyük koçu bizi çalıştırıyor, klişe olacak ama gelmek istemeyen de kendisi kaybeder. Bize paradan çok vizyon düşünen oyuncular gerekiyor, vizyon sahibi oyuncuların da Obradovic'i reddetmesi mantıklı olmaz. Rahat olmakta fayda var.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 20:33:38 Gönderen: ardglr »

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #7147 : 26 Haziran 2014, 20:39:31 »
Huertas'ı istemesem de şutu konusundan istenmeyecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Ceza şutları olsun,gözyaşı damlası olsun bunları atabilecek biri.Huertas ve Teo birçok yönden birbirine benziyor zaten oyun stili olarak ama alınacaksa Teodosiç alınsın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7148 : 26 Haziran 2014, 20:44:48 »
Cem abi senın kankan ısrarla Teodosic Cska da kalıcak diyor. Sonra ben neden umutsuzum diye bana kızıyorsun. Senın kankan emin bu transferde.
Yok bem niye kizayim ki umutsuz olmak isteyen olabilir amanifade biçimi önemli.
Ben teo nun özel hayranı birisiyim gelemzse tatava yapmam önüme bakarım..

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #7149 : 26 Haziran 2014, 20:44:57 »
transfer stresinden biraz kurtulmak isteyen sports tvde barça-real maçı var onu izleyebilir

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7150 : 26 Haziran 2014, 20:48:18 »
Tekrar söyleyim ben.teo hayranı birisiyim gelmesini istiyorum ve inanıyorum ..haa olmazsa da Yapacak birsey yok
Sutu olmama konusunda bi kavram kargaşası yaşıyoruz bence. .
Calathes i rakip savunma şutunu riske eder mi ? Faul atış çizgisinden calathes boş iken çembere bakmaktan çekinir mi veya rakip calathes topla iken onu.2.metre geriden savunur mu ?
Ayni sorular Huertas için de geçerli

Biraz kafalar dağılsin sohbet amaçlı soruyorum sadece
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 20:48:53 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
« Yanıtla #7151 : 26 Haziran 2014, 20:50:08 »
Teo-calathes hakkında çıkan haberleri burada paylaşmak yerine herkes kendine saklasa bence daha mutlu oluruz :)

Çevrimdışı prosoför

• Üye
« Yanıtla #7152 : 26 Haziran 2014, 20:55:11 »
Huertas'ın içine girmezler üçlük savunmasında, perdelerin arkasından dolaşırlar, yardım onun adamından gelir ama orta mesafe atışını bırakmaya yani BO gibi olamaz. Calathes'i izlemedim NBA'de hiç o nedenle bilenler yorum yapar.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 20:56:51 Gönderen: prosoför »

Çevrimdışı kuga

• Üye
« Yanıtla #7153 : 26 Haziran 2014, 20:58:45 »
Tekrar söyleyim ben.teo hayranı birisiyim gelmesini istiyorum ve inanıyorum ..haa olmazsa da Yapacak birsey yok
Sutu olmama konusunda bi kavram kargaşası yaşıyoruz bence. .
Calathes i rakip savunma şutunu riske eder mi ? Faul atış çizgisinden calathes boş iken çembere bakmaktan çekinir mi veya rakip calathes topla iken onu.2.metre geriden savunur mu ?
Ayni sorular Huertas için de geçerli

Biraz kafalar dağılsin sohbet amaçlı soruyorum sadece

Sadece şunu söyleyim biz huertas'ı riske ettik 25 civarı sayı atıp haftanın mvp'si seçilmişti :o ama her ikiside el üzerinden kaldırıp atacak adamlar değil Teodosic'in şutuyla karşılaştırılmaz bence. Huertas-Calathes güzel bir ikili gibi durmuyor ayrıca bence böyle düşünülüyorsa...

Calathes'in yanına alacağımız adam de colo falan hiç olmasın:D Teodosic olmayacaksa Nba'den bir combo guard olabilir yada Avrupadan hickman, delenay olabilir..

Hala Teodosic-Calathes-Bogdan olacağına inanıyorum..
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #7154 : 26 Haziran 2014, 21:11:17 »
Sergio Rodriguez ve Teodosic bence şuan en iyi guard avrupada inşallah ikisinden biri çubuklu forma altında izleriz