"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sergio Rodriguez ve Teodosic bence şuan en iyi guard avrupada inşallah ikisinden biri çubuklu forma altında izleriz
bu seneden itibaren teodosici izleyeceğiz zaten
Efes işi karıştırmasa umudum çoktu ama şuan kararsızım bu iki adamı izlerken kendimden geçiyorum özellikle Rodriguez
Obradovic'le, İstanbul gibi bi şehirde, avrupanın en iyi salonuna ve geniş taraftar kitlesine sahip bi takım ve sana iyi para verebilecek bi takım varken Cska'da kalacaksa kendi kaybeder.
gene çok fazla isme odaklandığımız ve olmadığı an hançeri ilgilisine saplamaya hazırlandığımız bir transfer sezonu geçiriyoruz.isimlere fazla odaklanmayın...geçen sezonun en flaş transferi kimdi? (belki de bütün Avrupa'da)Linas KleizaBilmem anlatabildim mi?selamlarOkan
Emin ol Barca Real istese Kleiza o takıma giderdi bizi seçmezdi.
Fenerbahçe Ülker ve Obradovic'i yancı yapmanın manası yok, biri Avrupa'nın en iyi koçu, diğeri kabul edin ya da etmeyin Avrupa'nın en değerli 3-5 organizasyonundan biri.
Senın mantıgınla Phil Jackson da dünyanın en büyük koçu. San Antonio bi ilgilensin bakalım Lebron la alabilecek mi ?Ben takıma basketbol kültürüne bakarım banane hocadan banane ülker arenadan.Bu sene Bjelica bin pişman Barcelona ya gitmediğine.