Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5452570 defa)

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oguzhann10

• Üye
  • Yer: Amsterdam
    • oguzhann10
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7395 : 27 Haziran 2014, 19:52:23 »
Her şeyden önce gelecek olan guardın, ya da konuşulduğu gibi 1'den fazla guard gelirse en az birinin dış şutunun iyi bir seviyede olması gerektiğine inanıyorum. Bo McCalebb'i çok sever sayarım ama şut zaafiyeti bana göre sorun yaratan unsurlardan biriydi bu yıl. Olası bir Calathes-Bo formülüne de bu yüzden pek sıcak bakmıyorum, şayet Calathes gelirse birlikte oynayacağı oyuncunun ortalama ya da ortalama üstü bir dış şut yüzdesi olmalı bence.

Ayrıca kafama takılan bir diğer durum da dış savunmamız. Bir yılı daha ''dışardan her attıkları girdi be'' diyerek geçirmek çok hoş olmayacaktır, o yüzden yapılacak hamleleri merak ediyorum. In Zeljko we trust.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #7396 : 27 Haziran 2014, 19:55:05 »
Yabancı sınırlaması elimizi kolumuzu bağlıyorken, Biz Zoriç in 10 dk katkı vermesine razı oluyoruz.

bonservisi 1 milyon euro+ senelik ücreti. fakat 10 dk. lık rol oyuncusu.

Oğuz sakatlıktan iyi döndü, bir aksilik olmazsa daha da iyi olacak. Semih boşta ve kendini ıspatlamak zorunda, ve bence Obrodoviç ile başarabilir.

Zoriç'le 4.5 oynayan tek oyuncu transfer edeceğimize, Zoriç i gönderip hem 4 e, hem 5 e kaliteli uzunlar alınamaz mı?

Oğuz ve Semih te 10 dk.lık Zoriç rolünü üstlenemez mi? 
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
« Yanıtla #7397 : 27 Haziran 2014, 20:06:16 »
Teodosic değil de Jordan bekliyoruz sanki, 2 yıldır ne hallere düştük adam yüzünden. Naparsa yapsın, biz de başka alternatiflere bakalım. Ama Calathes önemli, umarım alırız. Calathes Teodosic'ten daha komple bir oyuncu bana göre. Bogdan da keza öyle. Teodosic gelse çok ekstra olurdu şüphesiz, ama Calathes-Bogdan'ın yanına alınacak, ki standardın çok da düşmeyeceğini düşünürsek, hiçbir oyuncu da sırıtmaz. Huertel ya da Udrih olsun bence. Vesely'den sonra Udrih totemine başlayım.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7398 : 27 Haziran 2014, 20:07:13 »
Teodosic olayı Cardozo olayına döndü bizi seçmiyorsa sürünsün

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #7399 : 27 Haziran 2014, 20:07:23 »
Herkesın ısrarla Obra , Teo yu ısrarla istiyor demesine rağmen 2 senedir bi alamadık adamı.

Dıs başında Teo nun ya Cska da kalacağını ya da Nba yapacağını söylüyor. İşin en ilginç kısmı bizim adımız hiç geçmiyor.

Konuyla alakalı 2 ülkenin basınında Teodosic-Fenerbahçe içerikli zilyon tane haber var.

http://www.telegraf.rs/sport/1113437-teodosic-i-krstic-na-putu-za-tursku

http://www.superbasket.gr/permalink/237092.html

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7400 : 27 Haziran 2014, 20:15:14 »
bu Teodosic'in menajeri Lotsos ortalığı karıştırıyor gibi

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
« Yanıtla #7401 : 27 Haziran 2014, 20:35:24 »
Nedenlerini söyler misiniz?
şimdi gorebildim kusura bakmayın, Delaney gibi topu elinde isteyen, oyunu kurmak yerine skorer kimliği ön planda olan guardlari avrupa basketboluna yakistiramiyorum. solomon'u da, hickman'i da hatta bo'yu da hiçbir zaman begenemedim bu yüzden.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
« Yanıtla #7402 : 27 Haziran 2014, 20:35:37 »
Calathes-Pana işinden haber çıkmadı heralde. Bu hafta içi Calathes açıklanır bence ama 2.guard için Teo işi zora girmiş gibi gözüküyor.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #7403 : 27 Haziran 2014, 21:21:50 »
emir işi en kötü aymden döner  +1 zoriç olur  4 yabancı hakkı +euroleuge için 8. yabancı

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
« Yanıtla #7404 : 27 Haziran 2014, 21:25:38 »
Avrupa basketbolunda Spa-Dia-Navarro devirleri yavaş yavaş kapandığından artık basketbola Teo ve Rodriguez hükmedecek,Rodriguez alma imkanı olmadığına göre Teo'yu almamız şart bu adam bizi F4 gediklisi yapacak.

Calathes ise onun getirdiği artıları sağlayabilecek Avrupa'da ben böyle bir oyuncu görmüyorum.Ribaund,saha görüşü,savunma katkısı  adamda yok yok ki bu adam daha 25 yaşında oyununda daha çok şey gelişir.

Calathes-Teo birlikte olur ise son yılların gördüğü en iyi guard rotasyonu bizde olur

Çevrimdışı Lawrence

• Üye
« Yanıtla #7405 : 27 Haziran 2014, 21:28:42 »
Bogdan şöyle bir şey yazmış tivitırda: "Hvala svima , ovo je neverovatan osecaj, pre svega bih se zahvalio porodici, najblizim prijateljima i saigracima ! naravno i svim grobarima!"

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #7406 : 27 Haziran 2014, 21:32:10 »
Onsuz da basarılabilir tabiki, ben zaten basta zar atarız dedim.. Tutar tutmaz bilemem.
Geçmiş yıllardan o kadar agzım yandı ki artık gelen oyuncularının potansiyelinden bahsetmekten yoruldum

bizim sansimiza! dusunceyle  uygulama ayni olmuyor . sahsen katiliyorum .
cevap gec oldu ama malum butler :D

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #7407 : 27 Haziran 2014, 21:37:31 »
          "hepinize teşekkür ederim özellikle aile yakın arkadaşlarım ve takım teşekkür etmek istiyorum inanılmaz bir duygu olduğunu!  Tabii, bütün mezar kazıcılar! " böyle bir çeviri çıktı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7408 : 27 Haziran 2014, 21:39:53 »
Erdenay birazdan gelir tam izah eder
Bogdan 2 sene bizde oynayacak.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #7409 : 27 Haziran 2014, 21:58:49 »
Bo-Kenan-Berk
Calathes-Melih-Bogdan
Bojan-Serhat-Emir
Bjelica-Berkay
Oğuz-Zoric

Şu anki kadro da fena değil aslında. Bir Bo-Teo değişikliği ve Emir'in durumuna göre 4 ve 5 numara.
Kara deryalarda bir FENERsin!