"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kanter harası artık bize at vermezEnes mevzusunda ters düştük bayağı
Alıntı yapılan: Okan Y. - 28 Haziran 2014, 13:31:26Kanter harası artık bize at vermezEnes mevzusunda ters düştük bayağı[/quoteOkan Bir özlü söz varya...Hani şu Bir semt adı..Tam da o...Ayrı mevzu kardeşimŞampiyon u20nin en kral 5 adamından 3ü bizdekenan,berk,metecanama en kral adam Cedi Osman. Diğeri de Emircan Koşutla Okben'den hoşumuza gideniBir punduna getirip Cediyi alsak Obradovicle o çocuk şahane basketçi olur
Kanter harası artık bize at vermezEnes mevzusunda ters düştük bayağı[/quoteOkan Bir özlü söz varya...Hani şu Bir semt adı..Tam da o...
Efes her yıl taş gibi takım kurdu diyorlar,sonra yılın sonunda bir bakıyoruz.Pat!Dağılmışlar.Şu,rakibi olduğundan fazla büyütüp kendi takımımızı en küçük şeyde yerin dibine sokanlardan çok rahatsızım.
Ben dün o yönde haber okudum gidiyo sanırım gsye. Aslında yetenek olarak ileri düzey Kerem Kanter. Ama ileride ne olur bilemeyiz.
Abi haklısın. Kızgınlıgımın sebebi de Efes. Harbi taş gibi takım yarattılar. O bakımdan da kızgınım biraz sinirliyim.Lasme Krstic pota altı muaazzam
Lasme-Krstic pota altı nasıl muazzam?Mimıc ile filan olmaz o iş adam akıllı guardlar almadan o ikiliden hiç bir şey alamazlar. Lasme yı de çok abartmayın.
Yok abi öyle muhteşem falan değil sıkmayın canınızı.. Egemen güveni alırsak biz yeter, Ömer Faruk da geliyor boşverin kerem kanter'i..
Utkan MİMİÇ KİM la? :-)))) Adam İzmirde sıcaktan yandı belli.