"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şu efes mevzuunu veya diğer rakipleri Türk Basketbolu'nda tartışsak diyorum:Bu arada Calathes için yunanistan'dan gazeteci bir arkadaşımla konuştum. Pana için resmi bir şey yok hepsi iddia dedi... Orada da bilinmezlik var şu anda
Utkan'a sarnıç mahallesinden göçmen getirip yugoslav basketçi diye yutturmuşlar ))))))))
Ivkovic'e saygımız sonsuzdur, dedimiz yaşında adam, Obra'nın izin verdiği sürece kupa da kaldırmıştır, lakin sihirli sözcük Obra'nın izin vermesi.
Lasme sert atletik savunmacı Krstic savunması kötü yumusak olsa da çok iyi hücümcü. Tomic ten sonra belki en iyi hücüm pivotudur. Birbirini tamamlarlar yanı
abi sportando yunan basınını kaynak göstererek anlaştı diye haber yaptı şimdi
Lasmenin Ivkovicle calistigini sen soylemistin degil mi? Cem abi onu kasdediyorduSent from my iPhone using Tapatalk
Yok abi telefondan yazıyorum kendi değiştirmiş
Bilader Lasme nerde Ivkovic le çalıstı ya ?Son 2 senedir Pao da ondan önce başka başka takımlarda oynadı adam..Eğer böyle bi mesaj cektiysem rezillik etmişim dilim sürtmüş kusura bakmayın
Bana neden boyle yaziyorsun ki lasmenin ivkovicle calistigini sen yazmistin burada hatirlamiyorsun herhaldeSent from my iPhone using Tapatalk
Sıkıntın büyük uğurSeni bi rehabilite etmem lazjm benimAtla gelsene istanbula