"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
goudelock veya hickman haberi size inandırıcı geldi mi bana pek gelmedi zaten sanırım 1 numara için yazmışlar ama bu oyuncuların ikisi de 2 numara.2 numaraya bogdanı aldık zaten goudelock ve hickman 1 numara da oynayabilirler ama verimleri düşer.son olarak ikisinden birisini seçme şansınız olsa hangisini seçerdiniz
Mümkün değil abi benceBirbirlerinin alternatif değil ama tamamlayıcısı olurlar bana göre
Zor.En fazla 10-15 dakikalik garbage time oyuncusu olur birde Ergin Atamanin elinde onuda unutmamak lazim Deniz Kiliclininda saglam orta mesafesi vardir ama o da gucuyle is yapar.Onun jenerasyonunda ondan cok daha potansiyelli 4-5 oyuncu var 2si bizde 1ini almaya calisiyoruz zaten.Abisi kadar karekteri sorunlu olmasada Kereminde menajeri Max Ergul diye biliyorum.Kereminde kafasini yikar o adam.Uzun lafin kisasi Kerem bize gelsin istemem bizim cok daha potansiyelli ve karekterli oyuncularimiz geliyor alttan
Kötü savunmacı.Skor atamayınca savunması dahada düşüyor mental olarak zayıf bir oyuncu
salah mejri hakkında ne düşünürsünüz arkadaşlar
obra nın onu alması imkansız o tip bir oyuncu alsak lasme yi kaçırmazdık herhalde
bir arkadaş ilgilendiğimizi iddia ediyor da