Herkesin aksine Hickman ya da Delaney'i değil Huertas'ı istiyorum. Hickman sonuçta Bogdan tarzı bir oyuncu. Aynı tür iki oyuncuyu almaya gerek yok. Delaney tarzı bir oyuncu da istemiyorum çünkü son yıllarda takımın en büyük eksiği baskın bir point guard. Emir'in oyun kurmasını beklemekle başarı gelmez. Huertas general gibi takımı yönetecek bir oyuncu bence. Barcelona'da çok etkin olamamasının sebebi takımda Navarro gibi bir yıldızın olmasıydı. Avrupa'nın en iyi 3 guardından biri Huertas hem de tam ihtiyaç olduğumuz bir oyuncu diye düşünüyorum. Umarım Huertas'ı takımda görebiliriz. Bu arada Huertas'ı istemem Hickman ve Delaney'i beğenmediğim, istemediğim anlamına gelmez. Onlarda kendilerini ispat etmiş kaliteli oyuncular ama ben Huertas'ın bizim için daha faydalı olacağını, ihtiyacımızı karşılayacak bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Tabiki de neler olacağını kimse kestiremez. Sonuçta başarılar isimlerle değil yürek ve uyumla kazanılır. Obradovic'e güveniyoruz neler olacağını da bekleyip göreceğiz.
Saygılar...