"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
görüşlerinizin hepsine katılyorum hemen hemen ama benim dünya şampiyonasındaki favorilerimden biri sırbistanen kötü son 4 oynarlar orada da teonun looserlığı devreye girer kadroları gerçekten çok iyi.teo nedovic bogdan micov bjelica krstic ve önemli rol oyuncuları.gerçekten çok keyifli bir takım olacaklar
Bilemiyorum,belki erken elenmelerini istediğim için öyle düşünüyorum
İlk kez kadro yapacam umarım uğurlu gelir XXXXX-Hickman-KenanBogdan-Goudelock-MelihEmir-Serhat-CanBjelica-Brown-İzzetZoric-Semih-OğuzXXXXX yazdığım yere iyi bir oyun kurucu bekliyorum,eğer olmazsa da Bojan kalır zaten
Çok sevgili adamspor az önce bomba transfer özel haber başlığı altında bi aksilik olmazsa freeland fenerbahçe ülkerde oynayacak, 3-4 güne sonuçlanması bekliyo diye haber girmiş.sizce ne kadar güvenilir???
Can 3 olmaz,2-1 oynar.Brown gelmez zannetmiyorum,Bjelica 25 dakika üstü oynar,Berkay-İzzet yedekler.Yabancı gelirse Brown değilde 4-5 gelir.
Can zaten fazla sure alamaz avrupada kadroya bıle dahıl olmaz belki.Bjelıca mevzusunda tam anlamıyla ıstıkrarı yok,bazen cok ıyı bazen ortalarda yok.(Bjelıcayı da cok begenırım ona ragmen dusuncem bu) 5 numarayı Semih gelirse hallederiz o yüzden ben saf 4 alınması taraftarıyım.Avrupa da artık 4 numaraların hepsi ayakları çabuk ve fundementalı yüksek olanlar tercih ediliyor,bundan dolayı ben 4-5 oynayan oyunculara karşıyım özellikle de ayakları yavaşsa.
Can lig rotasyonunda süre alır,zaman zaman Avrupa'da süre alabilir.Kadro genişliği iyidir.Zoric,Vidmar,Kenan arka arkaya sakatlanınca ne hale geldiğimiz malum
İşte o yüzden Bjelica tek olmaz dedim.Allah korusun sakatlandı diyelım veya maç içinde faul problemi yaşadı.Berkay-İzzet yapamaz ligde yapar ama Euroleague de yapamaz gerçekçi düşünürsek.Koç 8 yabancı transfer etse hem 4 hem 5 numara alırız ama onu yapacağını da sanmıyorum.O yüzden benim düşüncem Brown veya o tarz bir oyuncu almak daha mantıklı
CJ Wallace
Berkay'ın durumunu net bilen var mı ?