"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben alır almaz bilemiyorum..Bojan giderse ve pg alacak isek size li.bir.oyuncu alırız veya benve almak lazım. De colo.dan haz etmem ( kötü oyuncu demiyorum haz etmem sadece ) ama olursa.mevcut kisalar ile.cok mantıklı duruyor. Savunma katkısı rib katkısı extra olabilir. Yada pg almayip bojan yerine 3 numara alacaksınGibi gibi murat kadro da all around dediğimiz (1 den fazla bölgede oynayabilecek oyuncular diyelim ) oyuncular olması kadroyu cidsi anlamda esnek yapıyor. 1 de alabiliriz 3 de alabiliriz (yabancı olarak.)Bakalım nasıl hamleler gelecekHaz etmediğim adam da gelse önemli olan katkı vermesidir takıma.
Daha önce ismi geçtiğinde de söylemiştim yine söyleyeyim. Fizikli 1 leri severim.Heurtel alacağımıza De Colo'yu 1 de oynatma fikri mantıklı geliyor bana.Saf 1 alınca tutacağının da garantisi yok hele son alacağımız kısanın savunması iyi olmalı artık bu nedenle Heurtel'e ısınamıyorum.De Colo'nun 1 oynamışlığı da çok üstelik.
Ben oyun kurucu transferı olmasa bile sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.Gecen yıl sadece Emir takımı oynatırken bıle ilk turu süpürdük,bu yıl şimdiden 3 tane daha bu işi yapacak adam geldi.O yüzden üst düzey olmayacaksa guard almak yerine pis işleri yapacak 3 numara daha mantıklı gibi duruyor.
Goudelock'ın twitter hesabından alınmış fotoğraf. 7 numaralı forma var üzerinde. Bilinçli mi rastgele mi yoksa? Bilinçliyse Ömer Onan gidici demek bu.
Vesely iyidir iyi,onun menajeride Raskovic yanılmıyorsam...
De colo nun manajeri Raskoviç.Şöyle kenarda hatirlatma olarak dursun.
Ömer onanın formasıni kesip üzerine yapıştırmışlardır
Ertem Şenerde şimdi paylaşım yaptı Freeland bitti diye adam gibi adamdır,tertemizdir...hayatını,Fenerbahçe Ülker'e adamış,alnı secdeli ,dertli mi dertli bir yiğittir JOEL FREELANDBirde bu twiti atarsa tamamdır bu iş