"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Safkan 3 alma şansımız yok.3-4 oynayabilen atlet yada atlet olmasa bile SIZE olarak kuvvetli şutu riske edilmeyecek az çok penetre yeteneği olacak savunması kötü olmayan birisi.Tabi en önemliside üst seviyeleri kaldırabilecek birisi olmalı.Nocioni Kaymakoğlu Gelabale kısmen Maciulis
nispeten İNgles i tarif ediyorsun işte
Bi ara ismi de söylentiler arasında yer alan derrick brown bu tarif için biçilmiş kaftan olamaz mı sizce?
Gelabaleye muhteşem demedim yada Gs alıyor diye ismini ilk kez zikretmedim.Ne tarz bir 3 numara istersin denildi bende örnek verdim.Nocioniyide Real alıyor biliyorum gelmeyeceğini ama istediğim tarzda bir oyuncu
Her oyuncunun kötü bir dönemi olabilir.Ama bunu sürekli hale getirmemek önemli olan.Gelabale bu sene Khimkide sene sonunu güzel getiremedi ama sakatlıktan sonra oynadığı tüm takımlarda iyi katkı verdi kısa bir süre Nbade yaptı.Dediğim özelliklere uymasının yanısıra 2011de finale çıkan ve geçen sene 2013te kupayı alan Fransanın 3 numarasını 2 turnuva boyunca Batumla beraber kapatan adamdı.Ayrıca final maçlarında da gayet yüzdeli attıAyrıca ilk tercih Gelabele değil tabiki.Nocioni ve Kaymakoğlu olursa çok daha iyi olur
Hayır zaten maça cikmayacaklar (busefer yarı final ama ).niue oyuncu alıyorlar orasi da çok ilginç tabi. Neyse konu dışına sapmayalım.adamlar oyuncularla ilgileniyor gibi yapıyorlar şu an ama bizi bahane edip ligden çekilebilirler