"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lampe yi hayatta istemem takımdaki hiçbir soruna çözüm olmaz savunması berbattır şut dener ama iyi değildir sırtı dönük oynar ama ben hiç istemem gelmesini
yapma güzel kardeşim. ne yaptın hangi lampe yi tarif ediyorsun gelmesini istememene saygım sonsuz ama o saydığın kötü özellikler onda yok bu seneye takılıyorsan bu seneye takılmamak lazım
Panada en yüksek 1,8 m € ile Diamantidis alıyor diye biliyorum. Calathes'e 3 yıl için garanti 6,5 m $, bonuslarla 7,5 m $ takım içinde sıkıntı olabilir.
Lampe Zoricten net 2 gömlek daha iyi oyuncudur.(Zoric bizim oyuncumuz diye ona biraz kıyakta geçmiş olabilirim)
Calathes. diamantidis sonrası dönemin hamlesi de olabilir...Malum yaş kemale erdi artık...
İnşallah sadece tahmindir abi ama sportando en başından beri sözünden hiç geri adım atmıyor,ısrarla Pana diyor.Eğer avrupaya gelirse gideceği tek yer Pana ise Memphis bırakmaz inşallah
niye abi lampenin savunması gerçekten çok kötü ayrıca şutu da denemesine rağmen iyi değil bence lampenin sırtı dönük oyunu dışından önemli bir artısının olduğunu düşünmüyorum.çoğunun beğenmediği zoric(sizin için demiyorum)lampeden iyi bence
Ben calathes+vesely+ Semih ile %90 eksiksiz takim oluruz diyorum.bu da yeter zaten..
Cem abi'nin arkadaşı diye çok yüklenmiyorum ama fazla emin konuşuyor. Evet Pao'ya da gidebilir, ama öyle anlaşmalar öyle beklenmedik durumlar oldu ki şu zamana kadar bu kadar kesin konuşması rahatsız ediyor. Çok gazeteci telef oldu bu uğurda