Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5508705 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #9855 : 14 Temmuz 2014, 18:39:43 »
Valla abi ben demedim ama her insan da hata yapar..

Ben semih olayına nötr üm..Olsada olur olmasada..

İlaveten: Her kenara gelişinde bir el kol hareketi, bir artistlik yapardı. "Her" dediysem, lafın gelişi... Mala bağladığı maçlarda rotasyon inadıyla ona sabreden Tanjevic'e üstelik...
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 18:41:01 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9856 : 14 Temmuz 2014, 18:48:33 »
Semih'in en büyük artısı Zoric'e olur. Maçlar kötü giderken kulakları daha az çınlatılır. Üstünden yük kalkar. Semih'ten ona sıra gelmez.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #9857 : 14 Temmuz 2014, 18:48:56 »
Semih her turlu bu takima katki sağlar..yeterki performansa dayali para verilsin..
Semihin avantaji obra ile ayni dili konuşacak olması..,ayrıca ne yazikki ülkede Semih ten daha yetenekli 5 numara yok su an alınabilecek..
Semih iyi yonetilirse çok fayda verecek oyuncu..ama kotu yonetilirse çekilmez..
Boşuna obraya bu paralar verilmiyor..obra eğer istiyorsa yöneteceğini ve kullanabileceğini bildigindendir..
Semih doğru yerde topu alirsa hareketli durdurulamasi zor oyuncu...kesinlikle yetekeneksiz değil..fiziği kuvvetli..kollari uzun..rebaund ceker; blok yapar; faul alir; ve yüzdeli sokar.yeteri kadar hücumda katli verir doğru oyunla..efes onu 2. Sene kullanamadi..ama ilk sene iyi fayda aldi..ama insanların aklinda hep kotu zamani akilda kaliyor insanların..neden semihin 2007 de şampiyon oldugumuzdaki oyununu konusmuyoruz..daha da güçlendi ve tecrubelendi.
Mantikli bir ücretle ve obra ile semih tekrar bu tribünleri yağa kaldiracak oyuncu olur 1-2 hareketiyle mac içinde..
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 18:50:10 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9858 : 14 Temmuz 2014, 18:50:21 »
Semih'in en büyük artısı Zoric'e olur. Maçlar kötü giderken kulakları daha az çınlatılır. Üstünden yük kalkar. Semih'ten ona sıra gelmez.
2007-2010 arasındaki performansı gösterecekse Semih Erden'e hayır denmez

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9859 : 14 Temmuz 2014, 18:52:48 »
Olacak iş belli... Şimdi "gelsin, gelsin" diyenler sezon içi Semih'e yüklenirken onu savunmak ve "durun yahu, biraz sabır, biraz sükunet" demek ve onu savunmak yine bize düşecek. Ne bitmez çiledir bu arkadaş.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #9860 : 14 Temmuz 2014, 18:57:45 »
Olacak iş belli... Şimdi "gelsin, gelsin" diyenler sezon içi Semih'e yüklenirken onu savunmak ve "durun yahu, biraz sabır, biraz sükunet" demek ve onu savunmak yine bize düşecek. Ne bitmez çiledir bu arkadaş.

Bak abi işin bu boyutuda var..Haklısın istememekle.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı aBouT

• Üye
  • Yer: İstanbul Gop
    • burakakkas
« Yanıtla #9861 : 14 Temmuz 2014, 19:16:44 »
........................ semihten başka adam gibi türk centermi var;? mutlu demiri alalım ozaman hepimiz rahatlarız
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 20:25:06 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #9862 : 14 Temmuz 2014, 19:19:36 »

valla haksızsın diyemeyiz ama biz fenerliyiz ... çileye alışığız .... ama bu sefer çile çekmeye değer.
Daha doğrusu çekmeye mecburuz, active haklı... Allah aşkına başka türk söyleyin alınabilecek??? yok, cidden alıncak daha iyi türk uzun yok.

Hem bu onun son şansı, daha az süreyle daha otoriter bir hocayla .... Bu sefer ihtimali fazla... Denenecek, risk alınacak kadar fazla.
Beni ilk 5e almıyoruz, NBA tecrübeli (iyi yada kötü), ve o noktaya çıkabilen insanların içinde potansiyel gördüğü birini alıyoruz....

Zaten ilk 5 olarak ta almıyoruz 3 lü rotasyonda alternatif olarak alınıyor ....
Her anlamda anlamsız tartışma...... Semihi istemeyen ortaya başka isim koymalı...

Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #9863 : 14 Temmuz 2014, 19:23:35 »
Tanjevic zamanında sorun yaşamayan tek oyuncu söyleyin bana, bilmiyorum çünkü öyle bir oyuncu, kendi getirdiği oyuncular bile bıkmıştı. Ayrıca ben gelsin dediğim hiçbir adamı satmam, orospu karı değiliz satış koyalım. Performansı düşükse eleştiririz lakin kimseye siktir çekmeyiz. Gelişine karşı olmama rağmen zamanında Pianigiani itin götüne sokulurken nasıl sahip çıktığım kayıtlarda duruyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9864 : 14 Temmuz 2014, 19:27:11 »
Yahu satma işi sana değildi Kemal. Aşk olsun. Biliyorsun taraftarın genel atmosferini... Önce çok isterler, sonra yerin dibine sokulur. Seni tanıyorum elbette ve öyle bir şeyi asla yapmayacağını da biliyorum.

Sana sadece Tanjevic döneminde çok sıkıntılı davranışlar sergilediğini hatırlattım. Bunu da alıntı yaparak hatırlattım. Alıntılı mesajım sana dairdi. Diğerleri değil.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #9865 : 14 Temmuz 2014, 19:29:03 »
semih gelsin oynamazsa zaten izzet muamelesi görür o kadar basit top16ya kadar 400bine anlaşırsın olmazsa ayırırsın yolları

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9866 : 14 Temmuz 2014, 19:30:42 »
Semih büyük soru işareti ama kadrodışı kaldıktan sonra adeta sihirli denek dokunmuş; inanılmaz çalışmış...Efesliler bile şaşırmış..yani bazen bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, o Dorsey'e verdiği ribaund ve sonrasında olanlar belki Semih'i akıllandırmıştır.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #9867 : 14 Temmuz 2014, 19:31:07 »
Hakan abi ;

Tanjevic sıkıntılı adamdı, ciddi anlamda sıkıntısı vardı adamın, hani başka bir koç olsa amenna ama bu adamla sıkıntı yaşamayan tek oyuncu yoktu kadroda. İdmanlarda Emir'e bile ne küfürler ediyordu, bunları çok tartıştık, o zaman burası yoktu gerçi fenerbasket ve antu'da sıkça işlendi bunlar.

Ömer'den Mirsad'a kadar herkesin kavga ettiği bir adamdı hatta onların kavgaları daha ciddi boyutlara ulaşmıştı.

• Üye
« Yanıtla #9868 : 14 Temmuz 2014, 19:51:34 »
Yahu satma işi sana değildi Kemal. Aşk olsun. Biliyorsun taraftarın genel atmosferini... Önce çok isterler, sonra yerin dibine sokulur. Seni tanıyorum elbette ve öyle bir şeyi asla yapmayacağını da biliyorum.

Sana sadece Tanjevic döneminde çok sıkıntılı davranışlar sergilediğini hatırlattım. Bunu da alıntı yaparak hatırlattım. Alıntılı mesajım sana dairdi. Diğerleri değil.
Bana miydi peki? Öyleyse acik acik bilelim. Eğer öyleyse ya beni yanlis tanimissin yada tanimiyorsun diyelim..

• Üye
« Yanıtla #9869 : 14 Temmuz 2014, 19:53:08 »
Bu takim yillardir ömer onanin binbir turlu kaprisine katlanmis..biz Semih erdenin daha yapmadigi ve belki hic yapmayacagi kapris üzerinden konuşuyoruz geçmişinde tanjevicle sorunu vardi diye..tanjevicle sorunsuz kim vardi acaba takımda..
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 19:54:15 Gönderen: Vanguards of FB »