"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün Calathes için opsiyonunun son günü. Bakalım Amerika'dan nasıl bir sonuç gelecek...
Eğer kulübü opsiyon kullanmazsa nereye transfer olacağı en geç önümüzdeki haftasonuna kadar belli olur, resmileşir bence
Cezaya da bağlı biraz, uzun bir ceza gelirse NBA'de kontrat kovalar. Kimse de yanaşmaz zaten. Yunanistan kadrosuna çağrılmış, onların bu konulardaki lobi olaylarını düşününce fazla bir ceza gelmemesi daha muhtemel.
canla görüşmelere başlanmış http://fenerbahceulkerbasket.blogspot.com.tr/
bu blog kimin merak ettim ?
Blog benim abi.. Her yıl kendimce maç değerlendirmelerimi yazıyorum. Transfer dönemi haberleri falan takip ediyorum. Ancak nasıl bu başlık altında yer alabilecek seviyeye geldi onu çözemedim. Mutlu oldum şimdi görünce
oo tolga çok sevindim...kardeşim biraz haber etseydin elimizden gelen desteği bizde verirdik sana .bundan sonra bütün yazılarını buraya koy değerli kardeşim.
düşüşte olan bi ersan senelik 3milyon euro veya fazlası eder mi sizce? çocuk çokta değişti havalandı
Ostrejen kadinlik hormonu degil mi ya ? Ostrojen fazlaligina mi rastlanmis yani ? Eger bize gelmezse fena 'ti'ye alirim ama bize gelirse adam gibi adamdir