"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@WojYahooNBA: Memphis must stamp 14-15 guarantee today to keep Nick Calathes - who wants an out for Greece - but unlikely Griz let him go
Emiliano son birkaç yıldır hep verdiği haberlerle yüzümüzü güldürdü, sevindirdi, umutlandırdı ama bu sene de çok kırıcı davranıyor. İnsan bari alıştıra alıştıra söyler. Şansı 0 ne demektir ya.. Ah Emi ah, seni de sildim..
''Bazı şartlar var''ın karşılığını hep birlikte görmüş olduk. Calathes işi için üzgünüm. Yapacak bir şey yok..Ben yine de bizim duyumcu abiye güvenmeye devam ediyorum zira 4'te 3 güzel oran
Eren sence 4 numaraya nasıl bir oyuncu gelir ?
Bileği fena değil orta mesafe atabilir.Sırtıdönük oyunu iyidir.Her Amerikalının olduğu gibi çabuk ayaklı ve atlet bir oyuncudur(Bir beyaza göre iyi bir atlettir bir siyahiye göre ise atletizmi zayıftır).Ayrıca undersize bir oyuncu 2.03 boyunda.5 numaradan pek süre alamaz.Geçen sezon Münihte rotasyon oyuncusuydu 18 dakikada ortalama 7 sayı ortalaması var.Ayrıca geçen sene bir sakatlık geçirdi ve o sakatlıktan baya kötü döndü son durumu kötüydü yani.Madem sakatlıktan çıkan ve ne vereceği belli olmayan bir oyuncu alacaktık Kleiza neden gitti diye sorulabilir transfer gerçekleşirse ? İsmi geçen Derrick Brown ve Vesely transferlerinin 2-3 gömlek altı bir oyuncu.Gelirse benim açımdan büyük fiyasko olur.Bayern Münihin rotasyon oyuncusunun bizim takımda işi olmamalı
Thompson'ı çok izlemedim, istatistiksel açıdan yorumluyorum sadece, çok içime sinmedi. Rotasyon oyuncusu gibi duruyor bence de. O geleceğine Hendrix gelsin.
Hendrix ile farklı oyuncular bence her türlü ondan daha iyo oyuncu arda.Takım oyuncusudur . Size atletizm ve oyun bilgisi oldukça iyidir.