Zannediyorum Semih en iyi performansini 2010 dunya sampiyonasinda ve lock out doneminde besiktasa geldigi zaman gostermisti. O zaman gosterdigi performansi bizde gosterse yeterli olur. birde onumuzdeki sezon daha cok pick&roll uzerinden oynayacagimiz icin Semih'in performansi hucum anlaminda artacaktir. Hucumda performanasi artarsa savunmaya daha iyi odaklanir. Tabi, bunlari konusmadan once kendisinin kafasini toparlamasi lazim. Boylece yerli transferini bitirmis olduk zannediyorum. yapilan transferlerden ben sahsen gayet memnunum.
Hickman: Bo'nun verdigi hemen hemen herseyi uc asagi bes yukari verebilecek uzerine Bo'nun hucumdaki defolarini kapatabilecek bir oyuncu.
Bogdanovic: cok yonlu bir oyuncu ve gelisine sevinmeyen yok galiba. Cok is yapacak insallah
Goudelock: cok buyuk bir eksikligimizi bu transferle kapatmis olduk. ben bu tarz transferleri cok seviyorum. Yetenekli, Avrupa basketboluna uyum saglayabilecegini kanitlamis ama henuz avrupada bir yildiz olmamis. bazi arkadaslar burun kiviriyor ama ben cok faydali olacagina inaniyorum.
Can: Alinabilecek onemli yerli oyunculardan biriydi. gecen sene kendisini cok gelistirdi. kadroda derinlik saglayacaktir.
Serhat: bence pozisyonun piyasadaki en iyi oyuncusu. ciddi bir eksikligimiz kapatacaktir.
Semih: uzun bulmanin, hele hele yerli uzun bulmanin bu kadar zor oldugu bir donemde girilmesi gereken bir riskti bence. insallah kendini toplar.
Daha bu oyunculara uzun suredir kendisinden yararlanamadigimiz Kenan da gelecek ki Obradovic ona cok guveniyor. gecen seneye baktigimizda sut konusunda cok sikinti yasayan, hucumu yonlendirme konusunda kisitli bir takim vardi. bu transferlerle bu eksiklerimizi kapatmis olduk. alinacak yabancilarin da ince elenip sik dokunacagindan hic suphem yok. onumuzdeki sene insallah cok guzel olacak.