Simdi neden boyle imali ve sert konusuyorsun ki abi. Kufur ederim ama forumda asla ve asla etmem. Bir saygisizligimi mi gordun acaba? Ben mal falanmiyim herkes kendi kendine Fenerbahceli, bende onlardan biriyim, takimin basarili olmasini herkesten cok istiyorum. Ben de herhalde Senin bu yazinda abi oyle yazmissin ki takimda herhangi bir yabanci kotu oynasin bende onu gozume kestireyim ve asayim tutayim. Oyuncunun basarisiz olmasi takiminda basarisiz olmasi anlamina geliyor hafiften, bunu isteyecek kadar karaktersiz degilim.
Gecen sezon en cok gozume kestirdigim Kleiza vardi, ki yanlis hatirlamiyorsam adam eurohoops tarafindan bu sezon en kotu transferlerden biri secildi avrupada. Zaten sadece ben begenmiyordum kleizani, benden baska begenmeyen bir suru adam vardi gecen sene. Benim brans farketmesizin gorusum belli, aldigi parani haketmeyen, ve vaketmeye gram da olsun calismayan adam karaktersizdir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nesi sert ve imali yahu
Yukarıda yazdığım maddeleri yapmıyor musun ki ha burada ha twitterda ne fark eder.
Sana hakaret niye edeyim mal Filan değilsin ayrıca fazlasıyla zeki adamsin ama bu şubeyi sevmiyorsun belli açık zaten sevmek zorunda değilsin de ayrıca...
Neyse yerli hegamonyası yavaş yavaş kalkıyor kalkacak da zaten. Hem kurallar değişiyor hemde burası artık çiftlik olmaktan çıkıyor.
Başarı hemen gelir az sonra gelir orasını zaman gösterir....
Batiste ye laf etmişsin.. geldi yatti büyük poposuna popo kattı gitti
Durum bundan ibaret....