Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450860 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RickyHickmannn

• Üye
  • Yer: antalya
    • RickyHickmannn
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #10215 : 17 Temmuz 2014, 13:04:24 »
5 numaralar: Zoric-Oğuz-Semih
1 numaralar: Hickman-Kenan-Berk
3 numaralar: Emir-Serhat

Hedef F4...

Hadi hayırlı traşlar o zaman...
Kağıt üstünde en iyi oyuncuları topluyarak şampiyon olunulmadığının en iyi örneğidir cska,
esas olay kadromuzdaki oyuncuların birbirleriyle uyum sağlıyabilmesi, obradovicin euroleague şampiyonu yaptığı takımların hiçbiriside çok çok yüksek bütçeli takımlar değildi.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #10216 : 17 Temmuz 2014, 13:06:59 »
Kağıt üstünde en iyi oyuncuları topluyarak şampiyon olunulmadığının en iyi örneğidir cska,
esas olay kadromuzdaki oyuncuların birbirleriyle uyum sağlıyabilmesi, obradovicin euroleague şampiyonu yaptığı takımların hiçbiriside çok çok yüksek bütçeli takımlar değildi.

Rotasyon dar.
8 kişilik rotasyonla çok uzağa gidilmez.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #10217 : 17 Temmuz 2014, 13:14:11 »
Diğer takımların kimleri aldığını pek önemsemiyorum.
Bizim takımın eksikleri geçen yıldan bu yana belli.
Ne diyorduk sene başında?
Takımı organize edecek bir oyun kurucu lazım, pota altında savaşacak uzun lazım.
Oyun kurucu alındı mı? Hayır...
Uzun alındı mı? Hayır...

güzel kardeşim sıkıntı tam olarak bu

muhtelif 1 numaralarla adımız çıktı. Bu sezon Avrupa piyasasında hiç 1 numara transferi gerçekleşti mi şu ana dek? Yani kimi kopartıp getirebilecektik?

Keza 5 numara için de aynısı geçerli. Kim kimi alabildi?

Bence Avrupanın genel sözleşme durumları ve Rusların şişko nuri tavırlarına karşı yerinde ve iyi transferler yaptık. Keza yerli rotasyonu da Türkiye'de şu anda en iyisi.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı RickyHickmannn

• Üye
  • Yer: antalya
    • RickyHickmannn
« Yanıtla #10218 : 17 Temmuz 2014, 13:16:24 »
Rotasyon dar.
8 kişilik rotasyonla çok uzağa gidilmez.
İlk olarak obradovic oğuzu ve melihi o seviyenin oyuncusu olarak görmese kadroda tutmazdı ayrıca serhatda euroleague tecrübesi olan bir oyuncu 2-3 numaralarada iyi bir yedek olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #10219 : 17 Temmuz 2014, 13:16:37 »
gherardini'nin açıklamalarından bojan işi net değil kalabilirmiş gibi hissettim ama yanılıyorum heralde

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
« Yanıtla #10220 : 17 Temmuz 2014, 13:17:41 »
6 yabancı+emir ve oğuz.Melih de geçen sezon eurolig'de katkı verebileceğini gösterdi.Serhat'ın da katkı verebileceğini düşünüyorum.10 kişilik rotasyonumuz zaten var bence,kenan'ı da çok yabana atmayalım.Sezon içinde 1 kısa transferi daha yapılır tahminimce.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #10221 : 17 Temmuz 2014, 13:22:14 »
Yabancı hakkı maksimum seviyede kullanılmalı. Yerliler mevcut havuz icinde alınabilecek iyi oyuncular ancak Avrupa'da o seviyelerde bocalarlar. 6 yabancı ile yola çıkip duruma gore bakariz demek hata olur. Zira Takımın eksik yerleri kabak gibi ortada.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #10222 : 17 Temmuz 2014, 13:28:17 »
6 yabancı+emir ve oğuz.Melih de geçen sezon eurolig'de katkı verebileceğini gösterdi.Serhat'ın da katkı verebileceğini düşünüyorum.10 kişilik rotasyonumuz zaten var bence,kenan'ı da çok yabana atmayalım.Sezon içinde 1 kısa transferi daha yapılır tahminimce.
Semih de var üstüne. Geçen yıldan çok daha geniş bir rotasyonumuz var. Obradovic'in ligde ve EL'de aynı takımla oynamak istediğini düşünüyorum. 6 yabancıda kalınması bu yüzden. Her hafta birisinin dışarda kalmasına pek sıcak bakmıyor sanırım.

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
« Yanıtla #10223 : 17 Temmuz 2014, 13:33:40 »
Semih de var üstüne. Geçen yıldan çok daha geniş bir rotasyonumuz var. Obradovic'in ligde ve EL'de aynı takımla oynamak istediğini düşünüyorum. 6 yabancıda kalınması bu yüzden. Her hafta birisinin dışarda kalmasına pek sıcak bakmıyor sanırım.

Semih'i atlamışım haklısın.Bu sene beklentileri aşacağını düşünüyorum semih'in.Bojan kesin olarak ayrılacak mı onu da bilmiyoruz henüz.
#12 Damir Mrsiç

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10224 : 17 Temmuz 2014, 13:34:25 »
6 yabancı ile sezona gireceğimizi zannetmiyorum
6 yabancı ile girmek bence hata olur. geçen sene bile 3 +2 varken 6 yabancı ile girmişken..
bakalım kalan hamleler yapılsın ondan sonra daha net bir fotoğraf olur.

olası Semih ve yabancı bir PF hamlesinden sonra - ayrıca bizim 4 numaramız yok diyenler görüyorum 4 numaramız var Bjelica var. elimizde olduğu için mi değersiz kılıyoruz onu da anlamış değlim - Bjelica ile beraber 4 numarayı sezon boyu sürdürecek bir oyuncu arıyoruz sonuçta.
mevcut risklerine rağmen Pota altını benim kafamda tamamlanmış olur.

kısalarımız geçen senein 3 level üzerine çıktı ..
7nci yabancı hakkımızı da 1 veya 3 numaradan yana kullanmak lazım zaten başka da pozisyon kalmıyor :)
ondan sonra başarılı olur muyuz olamaz mıyız orasını bilemiyoruz

zaten 3 senedir hepimiz kıvırıyoruz
ilk sene mucize dedik Olimpiacos şampiyonluğuna
ikinci sene 2nci mucize dedik yine Olimpiacos şampiyonluğuna
geçen sene ki şampiyonluk içinde  Maccabi nin basketbol kültürü vardı Cska aptal Real şansızdı .. ( şampiyon maccabi kıl payı tur atlatı top 8 de buda unutulmasın )
yani kafamızdaki takımlar şampiyon olamadıkları zaman hep bi bahane üretip durduk ..

hepimizin ayrı ayrı dilendiği isimlere bakıyorum inanamıyorum.
şu belli ki Avrupa basketbolunun şirazesi kesinlikle kaydı

bu sene final 4 olmazsa benim adıma hiç sorun yok - bir basketbol kültürü oluşsun artık istiyorum ben şahsım adına beklerim sabrederim..

ama şu kesin ki bu sene son 2 senenin aksine taraftar olarak transferlerden memnun değiliz
geçenler forumda Ahmet kardeşim yazmıştı bu güzel bir işaret :)

« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 13:37:54 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #10225 : 17 Temmuz 2014, 13:36:17 »
Gherardini 2 derken Bojan olayını düşünerek demiştir..Bojan resmen gitmedi..Bunlar prof yönetici resmen gitmeyen bir adam varken yerine adam alınıp şu kadar alıcaz demez sanırım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #10226 : 17 Temmuz 2014, 13:38:49 »
Piyasada kaç tane SAFKAN oyun kurucu var bi sayın da görelim. Gs 35 lik arroyu yu tuttu bırakmıyor. Aman bizden uzak olsun dediğimiz huertası barca bırakmadı. teo ve calathes ile ilgilendik ama olmadı.

hickmann rice ohayon şampiyon oldu yahu. ????

Saf oyun kurucu artık pek bulunmuyor. Bizde ise jenerasyonun açık ara en iyi Mıstır kenan sipahi var😀
Calathesi yaratan koç biZde kenanın ilk sezondaki performansı gayet iyiydi bence.
Geleceğimiz bu çocuğun sayesinde güvende olacak belki de ama neyse ki koç hepimiZden daha çok inanıyor.
Melih gibi biri erdemirden bi senede EL seviyesinde katkı verir oldu bunları görmemezlik biZim taraftara has özelliktir.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10227 : 17 Temmuz 2014, 13:59:20 »
haa bu arada pickanrol yani bizim iskender ve diğer dostlar umutsuz olabilirler takımdan/ isimlerden hoşnut olmayabilirler
herkesin kendi düşüncesi sonuçta memnun da olmak zorunda değiller zaten ..
,bi dipnot olarak da geçeyim..

ben onunla kesinlikle aynı fikirde değilim mesela ama niye böyle düşünüyorsun da demem
mesela Serhat / oğuz eurolegu seviyesinde değiller filan kısmı kesinlikle doğru değil
tamamlayıcı oyunculara ihtiyac var yıllardır bu böyle böyle de olmaya devam edecek..

her takımın kadrosunda 12 tane top seviyede oyuncu yok  olmadı olmayacak da
belli sınırlar ve belli bütçeler doğrultusunda yerli oyunculara fazlasıyle ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #10228 : 17 Temmuz 2014, 13:59:43 »
Ben size dedim Semih+4 numarayla biter diye, sakalım yok, dinletemedim. Hickman-Kenan-Emir-Bogdan-Serhat organizasyonu hayli hayli sağlayabilecek oyuncular. Bir 4 numara alalım, kimse dışarda kalmadan, bütün olarak oynasın takım, acil durumda yabancı hakkı da saklı beklesin. Ayrıca mevcut oyuncular da biraz itimadı hak ediyorlar bence.

Sürekli aynı tarşımalar dönüyor. Zoric doğru kullanıldığında Tomic etkisi yapabilecek bir oyuncu ki savunması Tomic'e göre çok daha iyidir. Barcelona'nın sistemindeki Tomic yıldız gibi parlıyor ama onun öncesini de biliyoruz. Mental olarak ne kadar kırılgan olduğunu, savunmada yumuşacık kaldığını... Demem o ki, bu sene daha kolay ve doğru da kullanılacağını düşünürsek, Avrupa'daki en çok yönlü pivotlardan birisi bizde. Yanında final serisindeki gayretine hayran kaldığım, hücum olarak eksiği olmayan, savunma işinin de çabayla gerçekleştiğini bilen birisi olarak takdir ettiğim Oğuz var. Bunlara bir de son şansını kullanan, içeri savunmasında faydalı olabilecek Semih ekleniyor. Alınacak 4 numaraya göre takım çeşitli varyasyonları oynayabilecektir. Fazla miktarda çok yönlü oyuncumuz var.

Valla benim sülalem raad, siz bilirsiniz...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10229 : 17 Temmuz 2014, 14:00:53 »
Ben size dedim Semih+4 numarayla biter diye, sakalım yok, dinletemedim. Hickman-Kenan-Emir-Bogdan-Serhat organizasyonu hayli hayli sağlayabilecek oyuncular. Bir 4 numara alalım, kimse dışarda kalmadan, bütün olarak oynasın takım, acil durumda yabancı hakkı da saklı beklesin. Ayrıca mevcut oyuncular da biraz itimadı hak ediyorlar bence.

Sürekli aynı tarşımalar dönüyor. Zoric doğru kullanıldığında Tomic etkisi yapabilecek bir oyuncu ki savunması Tomic'e göre çok daha iyidir. Barcelona'nın sistemindeki Tomic yıldız gibi parlıyor ama onun öncesini de biliyoruz. Mental olarak ne kadar kırılgan olduğunu, savunmada yumuşacık kaldığını... Demem o ki, bu sene daha kolay ve doğru da kullanılacağını düşünürsek, Avrupa'daki en çok yönlü pivotlardan birisi bizde. Yanında final serisindeki gayretine hayran kaldığım, hücum olarak eksiği olmayan, savunma işinin de çabayla gerçekleştiğini bilen birisi olarak takdir ettiğim Oğuz var. Bunlara bir de son şansını kullanan, içeri savunmasında faydalı olabilecek Semih ekleniyor. Alınacak 4 numaraya göre takım çeşitli varyasyonları oynayabilecektir. Fazla miktarda çok yönlü oyuncumuz var.

Valla benim sülalem raad, siz bilirsiniz...

görmedik ki seni
o güzel suratını bize gösterirsen sana daha çok itimat ederiz :) 8) :)