Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5505852 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #10275 : 17 Temmuz 2014, 19:56:14 »
Sizi uyarmıştım. 08 Temmuz 2014 tarihinde, tam 9 gün önce uyarmıştım. Oynamayın duygularımla demiştim. Hepinize çok teessüf ederim. Kalbimi kıranlar, bana düş kırıklığı yaşatanlar...   :o
Nba i takip eden sensin abi
Nets halen açıklama yapmadı
Bildiğim kadarıyla piere.gitti sf için sadecw anderos mu kaldı ? Ya başka hamle peşinde nets veya kesin bitti yakında açıklama yapacaklar.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #10276 : 17 Temmuz 2014, 19:57:16 »
bunu belirtmeliydim.güzel bir noktaya değindin.weems in savunması zayıf değil tabi haklısın,ama weems skor patlayıcılığıyla öne çıkan bir oyuncu.moss da eli ısındığı zaman 20 sayı atar yani skor gücü çok düşük değildir ama o  da savunma yönü ağırlıkta olan bir oyuncu.ben onu kast ettim.yani farklı özellikleri olan oyuncular bunlar
Şimdi oldu :D

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #10277 : 17 Temmuz 2014, 19:58:02 »
gherdininin 2 transfer yapıcaz açıklamasını bojan'ın kalacağı yönünde yorumladım bojan kalırsada üzülmem.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

• Üye
« Yanıtla #10278 : 17 Temmuz 2014, 19:59:15 »
gherdininin 2 transfer yapıcaz açıklamasını bojan'ın kalacağı yönünde yorumladım bojan kalırsada üzülmem.
2 transfer 4 ve 3 numara olabilir mi?

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #10279 : 17 Temmuz 2014, 19:59:52 »
2 transfer 4 ve 3 numara olabilir mi?
semih'de var semih+4 numara olur.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10280 : 17 Temmuz 2014, 20:05:03 »
Şimdi oldu :D

dediğin oyuncuların farklı tarzda oyuncular olduğunu söyledim yanlış anlaşıldıysam kusura bakma ;)

« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 20:07:20 Gönderen: active »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #10281 : 17 Temmuz 2014, 20:08:14 »
semih'de var semih+4 numara olur.
banada semih + vesely gibi geliyor ama semih'i katmamış olabilir o röportaj'da sonuçta son bir şans transferi ona güvenmek üstüne plan yapmamışlardır semih yarı yolda da bırakabilir tutarsa iki taraf kazanır ama 1.plan semih değildir diye düşünüyorum

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #10282 : 17 Temmuz 2014, 20:10:30 »
banada semih + vesely gibi geliyor ama semih'i katmamış olabilir o röportaj'da sonuçta son bir şans transferi ona güvenmek üstüne plan yapmamışlardır semih yarı yolda da bırakabilir tutarsa iki taraf kazanır ama 1.plan semih değildir diye düşünüyorum
abi bence 4-5 oyanayabilen birini alıp semih'in riskini azaltırlar eğer verim alınamazsa ocak ayımda transfer yapılır.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

• Üye
« Yanıtla #10283 : 17 Temmuz 2014, 20:10:40 »
dediğin oyuncuların farklı tarzda oyuncular olduğunu söyledim yanlış anlaşıldıysam kusura bakma ;)

Yok yahu ne kusuru :D

• Üye
« Yanıtla #10284 : 17 Temmuz 2014, 20:11:10 »
abi bence 4-5 oyanayabilen birini alıp semih'in riskini azaltırlar eğer verim alınamazsa ocak ayımda transfer yapılır.
Bir tane 4-5 oynayan oyuncu bir tane 3 numara alınır.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #10285 : 17 Temmuz 2014, 20:12:20 »
Bir tane 4-5 oynayan oyuncu bir tane 3 numara alınır.
3 almazlar apo serhat-emir.bogdanla kapartırlar orayı.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #10286 : 17 Temmuz 2014, 20:14:01 »
yalnız biz ocakta transfer yapma özürlüyüz

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #10287 : 17 Temmuz 2014, 20:15:00 »
Sürekli eksiklerden bahsedip tamamlanan şeyleri göz ardı etmemek lazım. Varsayalım ki Bojan kalmış olsun. Şunu unutmamak gerek: Navarro, Siskauskas, Anthony Parker gibi birçok oyuncu herkesin zamanında gözü kapalı takımında isteyeceği oyunculardı ancak bir günde o noktaya gelmediler. Bojan da kumaş olarak o seviyelerin oyuncusu olabilecek kaliteye sahipti bize geldiğinde. Geçen sene gösterdiği gelişim, sanki gelişim hatasız, bir anda gerçekleşebilirmiş gibi göz ardı ediliyor. Kendisi bize geldiğinde belirli hücum silahları olan bir oyuncuyken geçen sene rakibin en etkili kısasını savunabileceğini bize gösterdi. Üstelik ikili oyun oynama konusunda da sene sonu epey yol almıştı ancak bizim taraftarın bir huyu var: Hep hatalara odaklanmak. Zamanında ilk maç faciası yüzünden Selçuk Şahin'e yapılanlar malum. Adam bu sayede olabileceğini de olamadı. Bence olaya öz eleştiriyi de dahil etmek lazım sık sık.

Öte yandan şu transfer mevzusu epeycedir çok canımı sıkıyor. Olay sadece para meselesi olarak görünür, "parayı verir, alırız oyuncuyu, neden almıyoruz?"a bağlanınca işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor konu. Federasyon sana sahada 6 yabancı diyor. Bu şu demek: Bir sezonda oynayacağın maçların çoğunda sahada 6 yabancın olacak. Takımda sağlık sorunu yoksa rotasyonu belli oyuncularla kurmak, adaptasyon için gerekli oluyor. Dolayısyla yabancı sayısını 7 ya da 8 yaptığınızda kenarda kalacak isim ya da isimler çoğunlukla aynı isimler olacak. Nasıl bir oyuncu almalıyız ki hem bizim tarafarı tatmin edecek kadar kaliteli olsun, hem de kenarda kaldığı zamalarda sorun çıkmasın. Genç alsan "yetiştirme yurdu muyuz?", yaşlı alsan "huzur evi miyiz?", yıldız alsan, olmaz ama ikna etsen sorun çıkınca "kadro kimyası olmadı"... Bunları hep duyduk, malum.

Bu gerekçelerle yapılan işe saygı duymak ve eleştirinin dozunu ona göre ayarlamak, yapan kişi de Obradovic olunca, bana biraz daha makul geliyor. Bilmiyorum, anlatabildim mi?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #10288 : 17 Temmuz 2014, 20:22:30 »
vallahi hep şunu söylüyorum söylemeye'de devam edicem bojan ve emir yan yana olduklarında beklentilerin uzağında kalıyorlar ikiside yarım oyuncu gibiler yerli olduğu için emiri tercih ederim ve 1 emir 2 yarım oyuncudan iyidir ayrılmaları ikisinin kariyeri için çıkış olacak bizdeyken maalesef bu durum gerçekleşmiycek

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #10289 : 17 Temmuz 2014, 20:23:10 »
yalnız biz ocakta transfer yapma özürlüyüz
biz özürlü değiliz abi piyasada adam kalmıyo ocakta.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter