"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hickman-kenanBogdan-goudelock-melihguard rotasyonunda, bir oyun kurucu daha alınırsa kim kac dakika oynayacak peki.Oyun kurucu almıs olmak icin almaktansa gider iyi bir 3 numara alırım daha çok işime yarar diye düşünüyorum.3 numara alınırsa, emir 1 numarada daha rahat kullanılır hem de
Emirin katkısı ve özellikleri sorumluluğu azaltıldıgında daha cok ortaya cıkıcak. Emir ve zoric fiziksel olarak kolay yıpranan oyuncular , kadro derinliği bizim için önemli. SF transferi bence de çok iyi olur..
Bojan gitti mi ki?
Bojan gitmesse zaten 3 numara transferine gerek olmaz.Ama ben gideceğini tahmin ediyorum.
Devin Smithe ne dersiniz?Şutu ve savunması çok iyi Fakat hala 5 numara pozisyonu için yabancı hakkını orda kullanmak gerekliliğine inanıyorum 3 numarayı idare ederiz 2den takviyelerle çözeriz
yok orda yorum yapmış ama alıntının içinde kalmış yorum '' maç istatistiğinden oyuncu yorumlamak '' diye eklemiş..bende uzatmadım zaten gerginim yorgunum kimseden çıkartmayayım hıncımı sonuçta tartışıyoruz işte
Arkadaslar Japonyadan merhaba hayirli ramazanlar.Cahil oldugumuz konularda anlayis gosterir bizlere de birseyler ogretirseniz memnun oluruz.Aklimda kalan bazi sorularla baslayalim isterseniz:1.Saf bir guard alinmadan neden Bo yolanildi?Hickman and Andrew ile beraber ayni anda dusunulemez miydi?Bo bu takimin ruhuydu herseyden once gecen sene.2.Semih eger risk alinabilecek,patlama yapabilecek bir isik gosterdiyse neden Ivkovic hic uzerine bile dusmedi ama Obradovic umut bagliyor?Obradovic in gorebildigini Ivkovicin de gorebiliyor olmasi gerekmez miydi?3.Bu sene Omer Onanin yilalrdir yapmis oldugu gorevi kim devralacak sizce?4.Bu sezon takimin sayi krali kim olur sizce?O kadar cok skorer olunca.Klavye gariplesti noktalama isaretleri icin kusura bakmayin.
Devin Maccabi'nin sözleşmeli oyuncusu boşuna nefesinizi tüketmeyin bence..abdullah Green'e her türlü fatura kesilir kardeşim...
Hos bulduk.mgul isimli uye arkadasimiz burayi soyledi sagolsun.Bayagi aktif burasi ,ins.transfer donemine has birsey degildir.Amerika,Ingiltere,Japnya dunyanin dort bir kosesinden gelip Ceme biat ediyoruz iste;)Bir tek Ofli uye eksik kalmis')