Şunu bir kenara not olarak düşelim, Obradovic hata yapmayan bir kimse tabii ki değil. Elbette çok büyük hatalar da yapıyordur, yapacaktır da. Bu bütün koçlar için hatta bütün insanlar için geçerli. Obradovic'i farklı kılan bence hem az hata yapması hem de yaptığı hataların farkına varıp çok çalışıp hatasını tekrarlamaması olabilir. Spor böyle bir şey herkes kazanmak için çalışır ancak kim daha çok hata yaparsa o kaybeder. Buradan yola çıkarak kendi adıma "ben bilmem Obradovic" tavrı takınıyorsam ki bunu sık sık yapıyorum, Obradovic'in bilgi ve kapasitesiyle benden çok daha az hata yapma potansiyeli olduğundandır.
Elbetteki transfer politikası eleştirilecek taraftar olarak takımımız için en iyisini isteyeceğiz, kulüpte imkanlar dahilinde en iyi oyuncuları getirecek. Bu noktada bence kimse tüm mevkilerde eksiksiz olan rüya bir takım beklemesin, elbette eksikler kalacak, hepimizin ortak olarak kusursuz gördüğümüz bir kadro kurulması imkansız bence. Şöyle bir düşünürseniz her sezon kurulan kadroda eksik yönler bulabilirsiniz.
Transferler bittiğinde asıl önemli olan Obradovic'in nasıl bir kimya oturtacağı olacak. İstediğimiz kadar iyi isimler getirelim, sonuçta basketbol isimlerle değil sahada alınteri dökerek savaşarak oynanıyor, bu nedenle oyuncuların eksilerine artılarına fazla takmayın, hatalar elbette olacak. Kendi adıma geçen seneden çok daha iyi bir "takım" izleyeceğimizi düşünüyorum.
Not: Besim'in yazdıklarının anlaşılamamasının sebebi kafasında ingilizce cümleler kurup google translate vari bir türkçe çevirisi yapıp yazması olabilir