"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neyini büyütüyorum ben allahaşkına ? Ender tecrübesiyle gayet de yararlı olur.Back-up olarak ender'den iyi türk pg yok şu an.Kenan olmasaydı hemen alalım derdim ama kenan varken sıkıntı işte.
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama yine de ekliyeyim dedim buraya.. Semih transferi açıklandığı gün telefon ile kendisinin görüşleri alınmış. Benim gibi izlemeyenler varsa video burada bulunsun..Semih Erden: Thy Euroleague^de Final Four'u zorlayacağız
Ben izlememiştim teşekkürler Semih'in Twitter hesabı var mı bilen?
Bu zamana kadar hep oyuncu bazında transferden bahsettik. Birazda teknik kadrodan konuşalım. Mirsad'dan boşalan takım menajerliği görevine şu aralar İbrahim Kutluay'ı getirsek güzel olmaz mı? İbrahim'i şu kulüp çatısı altında tekrar hizmet ederken görmek kadar istediğim başka bir şey yok. Doğuş'un bel kemiği ama ne biliyim, Mirsad'ın yerine henüz biri getirilmeyince ister istemez aklıma ilk İbrahim Kutluay geldi.. Ah İbo ah doyamadık çubukluyla izlemeye, en azından bençte Obra Reis ile birlikte görelim..
Madem Calathes ve Teo olmadı, Spa ve Rodrigez'de gelmeyeceğine göre, 1 numaraya transfer gereksiz. Hele Ender, Kenan ve Berk varken çok gereksiz.
Aziz Yıldırım-Mahmut Uslu ikilisi ile yan yana izlemişler neredeyse. Benim bundan haberim yoktu. Belki olur ya. Bi ümit işte..
Ne izlemişler?