Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450809 defa)

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #11940 : 30 Eylül 2014, 20:48:49 »
Bu transfer kuşlarını çok kaale almamak lazım, aksi halde insan yok yere günaha girer. Bizim gençler de heyecanlılar bunların goygoyuyla araştırmadan, soruşturmadan, mantık bile yürütmeden sallıyorlar malesef. Bu arada öyle bir gurubuz ki bugün Jeremy Pargoyu, Will Bynumu getirsen dudak bükecek insanlar var aramızda. Elimizdekilerin de kıymetini bilmiyoruz, yerden yere vuruyoruz kendi oyuncularımızı.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #11941 : 30 Eylül 2014, 23:42:07 »
Heurtel resmen gelin beni alın demiş.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #11942 : 01 Ekim 2014, 00:36:57 »
Heurtel resmen gelin beni alın demiş.

Nerede okudunuz duydunuz hocam?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11943 : 01 Ekim 2014, 00:40:01 »
http://www.altinciadam.com/2014/09/30/ve-heurtel-konustu/

İsmi Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ile anılan Fransız guard Thomas Heurtel, Planeta ACB’ye açıklamalarda bulundu.

Transferiyle ilgili sorulan sorulara “Ben de sizin okuduklarınızı okuyorum, daha fazla bir şey bilmiyorum. Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz ancak menajerim bana bir şey söylemedi.” şeklinde cevap verdi.

Heurtel, Laboral Kutxa taraftarlarına ise “Bir şey söyleyemem çünkü hiçbir şey bilmiyorum. Bir şeyler olacaksa olur ancak şu an buradayım” mesajı yolladı.

murat'ım adam birşey dememiş ki yahu burdan nasıl o anlamı çıkarttın :) 8)

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
« Yanıtla #11944 : 01 Ekim 2014, 00:45:51 »
http://www.altinciadam.com/2014/09/30/ve-heurtel-konustu/

İsmi Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ile anılan Fransız guard Thomas Heurtel, Planeta ACB’ye açıklamalarda bulundu.

Transferiyle ilgili sorulan sorulara “Ben de sizin okuduklarınızı okuyorum, daha fazla bir şey bilmiyorum. Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz ancak menajerim bana bir şey söylemedi.” şeklinde cevap verdi.

Heurtel, Laboral Kutxa taraftarlarına ise “Bir şey söyleyemem çünkü hiçbir şey bilmiyorum. Bir şeyler olacaksa olur ancak şu an buradayım” mesajı yolladı.

murat'ım adam birşey dememiş ki yahu burdan nasıl o anlamı çıkarttın :) 8)

Tam dememiş de hafiften iş atmış gibi ya :D Bence istesek koşarak gelir kendisi, mesele laboral'le anlaşmak.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #11945 : 01 Ekim 2014, 01:00:13 »
Heurtel'e verilecek olan kontratta sıkıntı yok ama buy-out için para yokmuş.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11946 : 01 Ekim 2014, 01:04:04 »
ahaha evet arda :)
Utkan para olmamasını geçtim birde Laboral başkanı İLhan Cavcav'ın ispanya şubesi gibi biliyorsun .
transfer kokusu aldığı zaman  hoplatana kadar bırakmaz

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #11947 : 01 Ekim 2014, 01:09:07 »
Murat, sesli guldum :)  Van Basten'in o zamanki baskani birini arayip, "Milan'da mutsuzum, Baskan'im beni al!" demesi ile ayni havayi vermissin :)

Hemso, kaciralim ama sonra Tarik Dasgun hikayesine donmesin.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #11948 : 01 Ekim 2014, 02:57:53 »
Bu kulüpte nasıl para olmaz? Komedi, vallaha komedi.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #11949 : 01 Ekim 2014, 09:35:15 »
j
Murat, sesli guldum :)  Van Basten'in o zamanki baskani birini arayip, "Milan'da mutsuzum, Baskan'im beni al!" demesi ile ayni havayi vermissin :)

Hemso, kaciralim ama sonra Tarik Dasgun hikayesine donmesin.
Besim olaya heyecan damı katmayak...

Utkan....

Para çıkar koç çok isterse eğer Teo gelseydi o paraları zaten aşacak tık...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #11950 : 01 Ekim 2014, 10:42:14 »
Can Altıntığ a vereceğimiz para Heurtel in bonservis ine harcanırdı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #11951 : 01 Ekim 2014, 10:54:18 »
F4 de sampiyon olması Maccabi'nin basarısıdır.Ama F4'e kalması da bence kura sansıdır.Milano yerine Real,Barca gelse F4 yapamazdı.CSKA,Oly ile belki mucadele ederdi.Ama bu 2 takıma kesin elenirdi.Sans da olacak.
Muhabbetlere hep ortadan dalıyorum ama, bu konuda da bir itirazım var, eğer Milanonun ikinci olup gruptan çıkmasından bahsedilmiyorsa şans olarak. Kaldıkı o Milano, grup maçlarında 30 küsür sayı fark atmıştı ve onları deplasmanda yendiler. Ben şans faktörünün çok da fazla etkili olduğunu düşünmüyorum f8 den sonrasında. Bence en çok ikinci tur gruplarında şans etkiil oluyor, bakınız geçen seneki bizim ve gs nin gruplarına.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #11952 : 01 Ekim 2014, 12:18:19 »
Can muhabeti sürekli yazılıyor bende sürekli açıklıyorum.. Koçun neden böyle bir şey tercih ettiğini..

Yerli oyuncuların çalışmamasından fazlasıyla sıkılmış.

Gayet basit bir şekilde ülker sezon başında belirli bir bütçe veriyor bize ve bütün planlama bu şekilde yapılıyor. Futbol transferi bile zar zor yapan kulübün burada basketbol transferi için hamle yapmasını beklemek biraz hayalcilik oluyor.

Bu noktada CASAK'a katılıyorum. Ülker biraz da şimdi yaparsak Top-16'da hamle yapmayız kafasında olduğu için uzak duruyor.. (Tabii gelecek başarı yada başarısızlığa göre fikirler değişebilir)

Obradovic, guard olmazsa olmaz demiyormuş.. Uygun şartlar olursa..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #11953 : 01 Ekim 2014, 12:36:12 »
Dedikleriniz çok mantıklı. Belki de top 16 öncesi başka bi pozisyonda ihtiyaç olacak. Belki de 3 yada 5 numara bakacağız. Sakatlık da olabilir. O yüzden acele etmek istemeyebilirler.

Ama işin bir de şu kısmı var. 20 yada 25 milyon euro para harcıyorsun hedefi yükseğe koyuyorsun kimine göre top 8 kimine göre f4. sonra da çoğumuza göre ana eksikliği gideremiyorsun. 1 veya 2 milyon daha harcamamak adına işi riske atıyorsun.

İlla skor atan bi guard da değil bence gereksinim. İyi savunma yapsın ceza şutu soksun asist yapabilsin, ama takımı yönetsin. 6 sayı 5 ribaunt 6 asist mesela. Zamanında Benetton da yanlış hatırlamıyorsam Bonora idi galiba bir guard vardı. Adam hiç  potaya bakmadan takımı oynatırdı. Bu tip bi adam da işimizi görür bence.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #11954 : 01 Ekim 2014, 13:20:52 »
Beni yanlış anlamayın biz ne obradovıc iz nede o taraftar... ben takımın bu kimya ile F4 yada F8 şansı olduğuna inanmıyorum...nedeni ise çok açık takımda işleri yoluna koyacak bir guard yok. Hep 2 numaradan çevirme oyuncularla sert eurolig takımlarına karşı bocalamamız çok normal. Takımda üst seviye bir organizasyon sorunu var. Roller belli değil oturana kadarda önemli maçları yitirme sıkıntı olabilir bizim için..
İşin bir diğer boyutu ise bence gayet iyi bir takım şablonu olabilecekken koçun ağzıyla birşeyleri ifade etmesine rağmen bence cüzi bir rakam yüzünden 20 milyonluk yatırımı 500 bin için riske sokma yada bekleme fikri bile aklımı karıştırıyor.. biz değilmiyiZ başarı isteyen ve obradovıc ile yola çıkarak bir adım atan... neden işimizi şansa bırakalım...
Beni bilen tanıyan bilir.. ölümüne savundum koçu gene arkasında duruyor um... ama sene Sonu yapılanmasına Teo yu ekleyip ona senelik 2 milyon verme düşüncesiyle yola çıkan bir takım onu alamadığı halde para yok diyorsa hayatta inanmam..demekki yanlış yaptık
HaBaBaM GüM GüM GüM