Yanlış olanı yazmayın ya da eleştirmeyin diyen mi var ?
Ben transfer olmasın, transfere karşıyım, bu takımın transfere ihtiyacı yok, transfer isteyen haindir mi diyorum ? Böyle bir mesajımı çıkartın üyeliğimi silerim. Aksine transfer olursa niye oldu demem, hatta duruma göre, alınan oyuncunun vasfına göre memnun olurum. Bunu diyorum hala transfer mevzunda gördüğümüzü söylüyoruz siz karşı çıkıyorsunuz kafasında yaşıyorsunuz. Ya biz farklı bir kafada yaşıyoruz o zaman ya da siz. Bunun başka türlü mantıklı bir açıklaması olmuyor.
Düzgün yönetilmekle, hata yapmak arasında fark olduğunu söyledim. Herhalde bende bir tuhaflık var. Bana göre bu şube düzgün yönetilen hatta en iyi yönetilen şubedir. Ancak hatalar olabilir, bir transfer yaparsın, tutar dersin tutmaz, bu hatadır. Bu senin organizasyonunun düzgün olduğu gerçeğini değiştirmez. Belli bir bütçen var, oyuncularına paralarını günü gününe ödüyorsun, salonun var, kombine rekoru kırıyorsun, bir hava yakalamışsın bu düzgün yönetimin ürünüdür.
Transfer işi ise farklı değerlendirilecek bir durumdur. Orada hata payları devreye girer. Daha nasıl açıklayabilirim söylemek istediğimi bilmiyorum.