"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu takıma Bryant Dunston tarzında 1 tane 5 numara yeterli olur diye düşünüyorum ve arkadaşın verdiği istatisliğe baktığımızda kendi evinde en çok Ribaunt alan takımız yani öyle aman aman Ribaunt sorunumuz yok, sorun kısalarımız arkada bir BEKÇİ olmamasından dolayı tedirgin savunma yapıyorlar geçilirsek eğer direkt adam sayıya gider diye.. Çokta zor değil bu tarz oyuncu bulmak Bryant Dunston nerden geldi Varesa gibi orta sıra bir italyan takımından .. iyi bir gözlemi vardır Obradovic'in ona hayır diyecek bir oyuncu zaten bulamazsın avrupa da yada Fenerbahce takımına bakalım zaman gösterecek.. Bu arada Gene Teodosic dedikoduları çıkmaya başladı gülüyorum sadece
Alıntı yapılan: badwachter - 22 Aralık 2013, 00:16:31Bu takıma Bryant Dunston tarzında 1 tane 5 numara yeterli olur diye düşünüyorum ve arkadaşın verdiği istatisliğe baktığımızda kendi evinde en çok Ribaunt alan takımız yani öyle aman aman Ribaunt sorunumuz yok, sorun kısalarımız arkada bir BEKÇİ olmamasından dolayı tedirgin savunma yapıyorlar geçilirsek eğer direkt adam sayıya gider diye.. Çokta zor değil bu tarz oyuncu bulmak Bryant Dunston nerden geldi Varesa gibi orta sıra bir italyan takımından .. iyi bir gözlemi vardır Obradovic'in ona hayır diyecek bir oyuncu zaten bulamazsın avrupa da yada Fenerbahce takımına bakalım zaman gösterecek.. Bu arada Gene Teodosic dedikoduları çıkmaya başladı gülüyorum sadece Ya ben de diyorum bu güzel insan nerede diye,abi biz en iyisi Aron Baynes'ı alalım olsun bitsin:))))
Ender için bizim fabrikanın bekçi lerinden.1 tanesini takıma gönderiyorum Boyu kısa ama idare eder 5 aydır verdiği mücadeleden dolayı kendisini kutluyorum Şaka bir yana bugün salona gidince ilker i ben bi sıkıştırayım transfer mevzusunda
Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 22 Aralık 2013, 08:43:22Ender için bizim fabrikanın bekçi lerinden.1 tanesini takıma gönderiyorum Boyu kısa ama idare eder 5 aydır verdiği mücadeleden dolayı kendisini kutluyorum Şaka bir yana bugün salona gidince ilker i ben bi sıkıştırayım transfer mevzusunda O BEKÇİ BURAYA GELECEK !!! GELMELİDE ! Hocam Salona gidiyorsun neden ilker hocayı sıkıştırıyorsun direk Cenk Renda'yı yakala hocam kendisi gayet ılıman ve taraftara vaktini her zaman ayıran biri güzel bir dille anlatırsın bekçi lazım bekçi diye
Alıntı yapılan: badwachter - 22 Aralık 2013, 09:03:57Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 22 Aralık 2013, 08:43:22Ender için bizim fabrikanın bekçi lerinden.1 tanesini takıma gönderiyorum Boyu kısa ama idare eder 5 aydır verdiği mücadeleden dolayı kendisini kutluyorum Şaka bir yana bugün salona gidince ilker i ben bi sıkıştırayım transfer mevzusunda O BEKÇİ BURAYA GELECEK !!! GELMELİDE ! Hocam Salona gidiyorsun neden ilker hocayı sıkıştırıyorsun direk Cenk Renda'yı yakala hocam kendisi gayet ılıman ve taraftara vaktini her zaman ayıran biri güzel bir dille anlatırsın bekçi lazım bekçi diye ahahah transfer isteği için sıkıştırılacak tek insan var o da Obradoviç ama sana tekrar söylemek istiyorum senin söylediğin tarzdaki uzunlar ile çalışmayı sevmiyor en azından 92 den bu yana öyle uzunları pek tercih etmemiş ama bundan sonra eder mi orası bilinmez Teodosiç haberi yapmaları bana çok ilginç geldi , tamam hocanın onu çok istediğini biliyorum ama sezon başı Teo yu bırakmayan Cska böyle bir zamanda onu bırakması için '' mucize'' lazım
ama sana tekrar söylemek istiyorum senin söylediğin tarzdaki uzunlar ile çalışmayı sevmiyor en azından 92 den bu yana öyle uzunları pek tercih etmemiş ama bundan sonra eder mi orası bilinmez