Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5440785 defa)

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fbkolik

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #13425 : 06 Aralık 2014, 02:03:11 »
Bu takıma 3 numaradan ziyade kesinlikle oyun kurucu gerekiyor.Dünkü maçta çok sevindik,2. yarı çok da iyi oynadık eyvallah ama dikkatli izleyen birisi hala hücumlarda çok fazla bireysel odaklı sayılar attığımızı görmüştür,hala yetenekli oyuncularımız sayesinde sayı attığımızı görmüştür,hala takım oyunundan ziyade yetenek oyunu var sahada,top 16'da her deplasmanda bu durum sıkıntı olabilir.Dünkü maçı getirin aklınıza,bizim Pana'ya attığımız bazı sayıları başka bir takım bize atsa çıldırmaz mıyız?Evet yavaş yavaş takım oyunu da ilerliyor ama hala  bireysellik daha önde takımda,bu Final 4 için yetmez,hele oyun kurucun Kenan ise hiç yetmez,nokta atışı bir oyun kurucu transferi demek hem takım oyunu hem de yetenek demek,işte asıl korkutucu olan bu rakip takımlar için.

Bu takımın yemeden,içmeden yapması gereken tek hamle var,o da oyun kurucu hamlesi.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #13426 : 06 Aralık 2014, 02:51:54 »
calathes de heurtelde olmayacak ama baska bi pg gelecegini düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 03:01:43 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13427 : 06 Aralık 2014, 09:03:34 »
SCHAFFARTZIK, Heiko i Alırız işte..Rasko nun oyuncusu..Ne Calathesi..
madem dalga geciyorsun o zaman bogdan ve veysel i izlerken 4 köşe olmayacaksin muratcim.. malum ikiside rasko nun oyuncusu.  Hatta veysel sizlere göre hatır için alınmış haa bana kalsa iyi ki alınmış
bogdan mevzusu ise 850 bin ruro cuk veriyorsun su anda yoksa cska da teo ilr beraber izlersin küfür daarcığın gelişirdi.....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13428 : 06 Aralık 2014, 09:22:03 »
Savunmasi iyi oyuncu gelmek zorunda bu takıma
katılmıyorum iyi hücum iyi savunma kısmına. 
Hani deniyor  ya ilk yari kötü hucum ettik 36 sayi attik eee 32 sayı yedik. Nasil olacak.
Tabiki daha iyi motivasyon daha iyi savunma yapmak demek bunu inkar etmek aptallik olur. Ama sonuçta takımdaki oyuncular da biraz savunma yapmayi sevecek bilecek. Gecen sene bizi en çok  zoelayan neydi hem kisa rotasyonu cabuk geçilmesi hem iceride caydırıcı birnoyuncu olmamasi hemde kleiza nin yardımlara gitmemesi..
bu sene ricky kenan bogdan  iyi savunma yapıyorlar. Gou savunmasi vasat oyuncu. Veysel içeride çok açık kapatıyor semih katkısı hem takima hemde zoric e yaradı . 3ncu çeyrek zoric ile kenan in kisaya yaptığı saldirgan savunmayı bi hatırlayın lütfen.
Hucumda tikanma kısmı da başka klişe oldu
hücumda tikanmayam takim yok arkadaşlar.  Doğa nin yapısına aykiri tikanmamak.  Real de tikaniyor. Geçen hafta Barcelona da çok tıkandı cska ligmoes maçında bi ara tikandi. Olimpiacos un bunsezon tıkandıği 4 5 mac var.  Ama sizler mükemmel hayatalar yaşadığınız için bu takımında her şeyi ile mükemmel olmasını bekliyorsunuz ama öyle bir dünya yok.
2011 euroleague final 4 finl maçı  pao maccabi son 3 4 dakika  pao 7 8 sayi öndeydi sahada dia ve calathes vardi ve 2 dakika pao bir tıkandı bırakın hücum etmeyi topu yarisahay getirmekte zorlanıp top kayıpları yaptılar  eeeee izah edin yalvariyorum beni aydinlatin nasil oldu o iş  ? Diamantidis ve Calathes aynı anda oyunda ve pao 2 dak hucum edemedi fark 3 e filan inmişti... yahu karşıdaki öküz değil ya bi hamle yapacak elinden geldiği kadar zorlayacak geçen sene cska maccabi maçından tıkandı ve yenildi.  Teo varken tıkandı
final maçında  real maccabi karşısında tıkandı.  Lull sergio rudy varken tıkandı. .. 100 tane örnek sayarim....

Bende takıma pg istiyorum.  Ama bu tıkanma zart zuer sebebiyle değil.  Dahs iyi organize olmamiz için iyi olacak gobi duruyor ama savunmaci bir oyuncu olmak zorunda.  Dalga geciyorsunuz ama kenan fiziken iyi durumda çok iyi savunma yapmayabilir ama çok iyi baski yapiyorve rakibin otun kurcusunu ciddi anlamda bozuyor,savunma yapmayı biraz daha öğrenebilise basit faul yapmaktan kurtulur ve daha da faydali olur.. Örtel veya başkasına lafım yok ama savunması iyi bir oyun kurucu gelmeli diye şahsen düşünüyorum.
benim istediğim takıma  1 adet savunm9a sertliği artiracabilecek kisa oyuncu.  1 mi olur 2 mi olur 3 mu olur.  Ben takik insan değilim.  Takıma katki versin eksikleri kapstsin numarası benimnicin önemsiz.
Dia saras spo nun ayni 5 de oynadığı takim 2009 yilinda ortalığı öptü geçti.  Evet 3 tane oyun kurucu. Kenardan drew ve perper geliyordu.  Demekki 1 2 3 4 5 luk mevzu değil bun işler o işler bilgisayar oyunlarindan oluyor. Başarıya nasıl gidilirse doğru yol odur. Önemli olan iyi takim olmak mücadele etmek. Şahsen istediğimiz tarz 1 alamıyor isek bogdan i o bölgede daha çok kullanıp  savunmayi daha da düzeltecek bir oyuncu sa faydali olur kanaatindeyim..

@fbkolik
şu  seni rahatsiz eden 1 e 1 hucumlar neydi bi bana izah edermisin..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #13429 : 06 Aralık 2014, 09:35:40 »
madem dalga geciyorsun o zaman bogdan ve veysel i izlerken 4 köşe olmayacaksin muratcim.. malum ikiside rasko nun oyuncusu.  Hatta veysel sizlere göre hatır için alınmış haa bana kalsa iyi ki alınmış
bogdan mevzusu ise 850 bin ruro cuk veriyorsun su anda yoksa cska da teo ilr beraber izlersin küfür daarcığın gelişirdi.....
ya abi ben dalga geçmedim sadece espri. Bunlar bizim anamız Babamız değil neden bu kadar hassas ız anlamadım.. ben genel manada elimize gelen fırsatı teptiğimizi düşünüyorum..
 Ayrıca vesely transferi için olumsuz bir kelime bulunsun forumda adam değilim.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13430 : 06 Aralık 2014, 10:18:24 »
ya abi ben dalga geçmedim sadece espri. Bunlar bizim anamız Babamız değil neden bu kadar hassas ız anlamadım.. ben genel manada elimize gelen fırsatı teptiğimizi düşünüyorum..
 Ayrıca vesely transferi için olumsuz bir kelime bulunsun forumda adam değilim.
muratim niye dalga geciyorsun cidden anlam vermiyorum
ergen değilsin sen akli başında tassakli bir öğretmen adamsın. Bizim de değer verdiğimiz sevdiğimiz bir insansın.. raskovic 'in bilmem neresine ne yapayım.  Senin bu mevzu ile ilgili geçtiğin her tassak obradovic e gidiyor ucu oraya çıkıyor farkinda değilsin sanırım.
Bana ayrıca garip geliyor rasko ile tassak geçip onun oyuncuları ile hedefe kosmaktan keyif almak..
huertel fikrine saygim sonsuz. Gelseydi desteklerdim ben 3 4 senedir takip ederim huertel i beğendiğim oyuncudur . Egea takımın bizden çok daha ihtiyacı olan bir oyuncuydu ve aldılar benim için mevzu budur. Efes savunma karakterli ama kabiz bir takım hueryel savunma defolarini onlar kapatabilir tabi krtic oyunda yokken  ama bizi c
bence çok yorardi doye düşünüyorum
Huertel e bok atacak halim yok değerli bir oyun kurucu severim ama her sevda her takıma faydali olmayabilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #13431 : 06 Aralık 2014, 10:52:05 »
Foruma girerken bir haber dinledim. Bir ilimizde unuttum ilimizi, bir buzağı 2 ay erken doğmuş, aile evine almış. Öyle insanlar da var bu ülkede yani.

Buzağı 2 ay erken doğduğu için almışlar, nasıl prematüre bebekleri alırlar, aynı almışlar eve koymuşlar. Hayvana da böyle insan kadar değer veren insanlarımız da var.

Şimdi sen diyorsun ya, Raskovic'den dolayı Obradovic'e komisyoncu diyen de vardır, bir buzağı 2 erken doğduğu için evine alanlar da var. Yani herkes kötü değil, iyi insanlarda var bu ülkede.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 10:52:56 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #13432 : 06 Aralık 2014, 11:20:52 »
kim komisyon alıyor deyip kanıtlayamıyorsa namerttir. Bu konu ile ilgili ben yazdım ama hiçbir ima da bulunmadım. Bana yakışmaz.
 Lakin kimsemizin olmadığı biyerde 2 senedir az biraz da sıkıntı ile 2 evlat büyütüp Aynı anda okul da çocuk yetiştiren bir insan olarak insani değerlerimden hiç şüphem olmadı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13433 : 06 Aralık 2014, 12:00:24 »
kim komisyon alıyor deyip kanıtlayamıyorsa namerttir. Bu konu ile ilgili ben yazdım ama hiçbir ima da bulunmadım. Bana yakışmaz.
 Lakin kimsemizin olmadığı biyerde 2 senedir az biraz da sıkıntı ile 2 evlat büyütüp Aynı anda okul da çocuk yetiştiren bir insan olarak insani değerlerimden hiç şüphem olmadı
senin evlatlarina kurban olsunlar.
seni sallamam ama onlarin canını yerim :) ;) 8)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #13434 : 06 Aralık 2014, 12:04:58 »
Murat kardeşim seni tanıyoruz ayıca da seviyoruz. Ama yorumlarını okuyunca agresifliğini en azından ben anlayamıyorum. Heurteli almadık kim suçlu sence, hatta hiçkimseyi almadık diyelim, f4ü bırak f8de olmadığında Obradoviçi gönderelim mi demek istiyorsun. Afedersin de öpmüşüm Heurtelini de başkasını da. Kim istemez takımımız bırak f4ü Eurolegue şampiyonu olsun. Ama senin baktığın şekilde bakar ve düşünür ona göre hamle yaparsak f4 veya f8i kim garanti edebilir. Bir sakatlık veya başka bir şeyin başınıza gelmeyeceğini bilemezsiniz. Tek atışlık barutumuz var ve çok iyi yerde kullanmalıyız bence sorumlular en mantıklı şekilde hareket ediyorlar. Ben sonuna kadar destekliyorum, keşke ölene kadar Obra ve tayfası bizde çalışsa. :)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #13435 : 06 Aralık 2014, 12:10:45 »
Murat kardeşim seni tanıyoruz ayıca da seviyoruz. Ama yorumlarını okuyunca agresifliğini en azından ben anlayamıyorum. Heurteli almadık kim suçlu sence, hatta hiçkimseyi almadık diyelim, f4ü bırak f8de olmadığında Obradoviçi gönderelim mi demek istiyorsun. Afedersin de öpmüşüm Heurtelini de başkasını da. Kim istemez takımımız bırak f4ü Eurolegue şampiyonu olsun. Ama senin baktığın şekilde bakar ve düşünür ona göre hamle yaparsak f4 veya f8i kim garanti edebilir. Bir sakatlık veya başka bir şeyin başınıza gelmeyeceğini bilemezsiniz. Tek atışlık barutumuz var ve çok iyi yerde kullanmalıyız bence sorumlular en mantıklı şekilde hareket ediyorlar. Ben sonuna kadar destekliyorum, keşke ölene kadar Obra ve tayfası bizde çalışsa. :)

Tek atışlık barutumuz yok. 10 yabancıya kadar sözleşme yapabilirsin.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #13436 : 06 Aralık 2014, 12:17:01 »

Abi yahu benim ne yazdığım ortada hatta Twitterdada yazayım herkes baksın istersen..

Zeki abicim ben hiçbir zaman onu ima etmedim..Benim fikrim sabit..Sonuna kadar obradoviç..Hatta yazayım son zamanlarda yazdıklarımı.Hatta bir eski yöneticinin oğlu ve serkan ile karıştığımız ağız dalaşı falan. Biz Bir Heurtel ile totomuzu dağıtacak adam değiliz ki abi..

Demek istediğim şey açık..

Bence Heurtel bizim çok sorunumuzu çözecek adamdı..Ha daha iyisi varsa alınır..Alınmazsada bişey demem ama alınmazda yine aynı sorunları yaşayarak elenirsek üzülüp sorgulamazmısın olanları?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13437 : 06 Aralık 2014, 12:19:59 »
Mutlaka iyi savunmasi olan 1 adet kısa takviyesi yapmamiz gerektiği düşünüyorum. 
1 numara bulabilir isek muazzam olur 1 olmazsa başka meziyetleri olan oyuncu olsun combo mu olur 2 mi olur 3 mu olur 2.5 mu olur 3.5 mu olur 1.5 mu olur.bilemem :)
Ama takımı bozmayacak katkı verecek oyuncu bulalım lütfen.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #13438 : 06 Aralık 2014, 12:24:55 »
Mutlaka iyi savunmasi olan 1 adet kısa takviyesi yapmamiz gerektiği düşünüyorum. 
1 numara bulabilir isek muazzam olur 1 olmazsa başka meziyetleri olan oyuncu olsun combo mu olur 2 mi olur 3 mu olur 2.5 mu olur 3.5 mu olur 1.5 mu olur.bilemem :)

Guard alacaksak Calathes dışında kimse istemem şu saatten sonra..LAF olsun diye oyuncu alınmasın..

Ama eğer aklımızda 3 varsa ciddi manada iyi birini isterim..Mesela Kinsey sakat değilse cuk oturur bence.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #13439 : 06 Aralık 2014, 12:26:57 »

Hackett güzel olmaz mıydı ?