Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5440344 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ugur1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #13485 : 06 Aralık 2014, 22:09:49 »
Ben bir transfer geleceğini düşünüyorum, Can ve İzzet'in ayrılışlarlarını bütçede yer açmaya yönelik hareket olarak algılıyorum. Kimin geleceğini zaman gösterecek, ama Gherardini'ye güvenmek lazım. Belki elenen bir takım belki NBA belki de başka bir kıtadan (Güney Amerika ya da Avustralya) gelir yeni isim kim bilir. Yeni ismin iyi bir savunmacı olması önemli zira Goudelock oyundayken savunması zayıf bir oyuncuyu daha sistem kaldırmaz...
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" (İslam ÇUPİ)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #13486 : 06 Aralık 2014, 22:14:47 »
hackett ile hickman'ın daha önce birlikte oynadığını da göz önünde bulundurmak gerekiyor bence. iyi tamamlıyorlardı birbirlerini pesaro'da. hackett konusunda daha fazla bir şey demeyeceğim. pas özelliği olan bir guard olması şahsi fikrim ama hoca daha iyisini bilir.

3 numara olayına da daha önce sorduğum gibi katılıyorum. Şuan kim var hakikaten boşta ?
dragiç süre bulamıyor ama dönmez gibi kolay kolay zorlanabilir en azından onun dışında kinsey olabilir fakat geçmişindeki sakatlıklardan dolayı ne kadar sağlıklı bir seçim olur bilemiyorum
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 22:18:39 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #13487 : 07 Aralık 2014, 12:35:19 »
dragiç süre bulamıyor ama dönmez gibi kolay kolay zorlanabilir en azından onun dışında kinsey olabilir fakat geçmişindeki sakatlıklardan dolayı ne kadar sağlıklı bir seçim olur bilemiyorum

Beşiktaştaki Broekhoff iyi olur bence

Çevrimdışı sütçü

• Üye
  • Yer: Konya - Rize
    • @yuruboyka
« Yanıtla #13488 : 07 Aralık 2014, 12:49:47 »
Hackett top kullanmayı seviyor. Ayrıca oyun temposunu kontrol etmiyor genelde yükseltiyor. Bogdan bile az top kullanıyorken Hackett aç kalır takımda.                Calathes bizim üzerimize dikilmiş özel takım gibi.

Çevrimdışı Conrad McRae

• Üye
  • Yer: Denizli
« Yanıtla #13489 : 07 Aralık 2014, 13:07:19 »
Hackett Gou'ya çelmeyi taktığı an bitti benim için. Jordan olsa farketmez bana :)
Daha 19 yaşında
Düşlerinde özgür dünya
Öptüğü çubuklu forma
Yaşayacak anısında
Ali İsmail Korkmaz
FENERBAHÇE yıkılmaz!!!

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
« Yanıtla #13490 : 07 Aralık 2014, 13:24:11 »
Hackett Gou'ya çelmeyi taktığı an bitti benim için. Jordan olsa farketmez bana :)

O crossoveri ben yeseydim ben de takardım celmeyi. :) insan insana yapmaz. :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #13491 : 07 Aralık 2014, 15:01:03 »

Abi benim Barış olduğumu nerden çıkardın :) Katılıyorum,son maçlarda efektif yapıyoruz zaman zaman ama bu kadar fazla zorlamaların,bazı anlarda Goudelock'un elinde bu kadar fazla top kalmasının ben Top 16'yı düşünerek sıkıntı olacağını düşünüyorum.Orası bambaşka bir dünya,adamlar en küçük zaaflarını değerlendiriyor,ilerde skora göre yorum yapıyorlar demesinler diye kazandığımız maçlardan sonra yazıyorum bunları ki guard alınmazsa sıkıntı olacağını düşünüyorum Top 16'da.

Hocam adin ne peki ?

Çevrimdışı bugra

• Üye
« Yanıtla #13492 : 07 Aralık 2014, 15:35:03 »
PG filan alamayacaksak Uşak'tan Justin Carter'ı alalım.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13493 : 07 Aralık 2014, 16:33:31 »
Hocam adin ne peki ?
Hasan Güven adım abi.

Bu arada bugünkü mağlubiyete kimse üzülmesin,müthiş hayırlı mağlubiyet aldık her açıdan.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13494 : 08 Aralık 2014, 07:47:18 »

Çevrimdışı sütçü

• Üye
    • @yuruboyka
« Yanıtla #13495 : 08 Aralık 2014, 11:08:21 »
http://zonebasket.com/fenerbahce-ulker-diot-ile-ilgileniyor/

Şöyle bir haber girmişler :) :)

Abi Diot ismi ilk senden çıkmıştı bir düşünce olarak. Demekki aklın yolu bir.
Forumda mantık çerçevesinde konuştuğumuz isimlerle ilgileniyorlar demekki. Doğru yolda olduğumuzu bilmek güzel.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13496 : 08 Aralık 2014, 11:12:09 »
http://www.sportando.com/en/europe/turkey/144030/fenerbahce-ulker-interested-in-antoine-diot.html

Sütçü kardeşim..
emiliano da girdi ama menajerler kaynak bir haber olabilir gibi geliyor.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #13497 : 08 Aralık 2014, 11:13:40 »
30 milyon Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçmek olur ..

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #13498 : 08 Aralık 2014, 11:22:01 »
Bu Diot ismi, Fersu bilmem ne oglu isimli sahisin dandik ingilizcesi ile 4-5 tane yabanci haberciye transfer sorduktan sonra ortaya cikti. Paxer89 bir ilgi var ama Strasbourg istemiyor birakmak dedi. Ben ciddi bir durum oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Heurtel'i istemeyen koc Heurtel'in Fransa milli takimdaki backupini almak istemesi mantikli gelmiyor.

Çevrimdışı sütçü

• Üye
    • @yuruboyka
« Yanıtla #13499 : 08 Aralık 2014, 11:24:50 »
http://www.sportando.com/en/europe/turkey/144030/fenerbahce-ulker-interested-in-antoine-diot.html

Sütçü kardeşim..
emiliano da girdi ama menajerler kaynak bir haber olabilir gibi geliyor.
Abi sanırım piyasada harıl harıl guard arayan bir tek biz varız. Diğer takımlar daha çok sakatların yerini dolduracak geçici oyuncular arıyor. Tabi bir oyuncunun adının bizimle geçmesi onun piyasasını yükseltiyor. Bunun üzerine oynuyor olabilirler. Ama bu sefer çok mantıklı bir isim üzerinden girmişler haberi.  ;D Biz de varolan ve bize uyacak oyuncular üzerinden tartışmalar döndürüyorduk. Bunun doğru olduğunu az çok anlamış olduk. :D  Tabi Diot üst seviyede istediklerimizi verebilir mi soru işareti. Ben sadece yazın izledim Diot'u baskı gelince siniyordu. Ama piyasada çok fazla seçenek de yok. Herkes kontratlı. sonu nereye varacak 2 hafta içinde görünür nasılsa. Çünkü TOP16 öncesi ya alırlar ya da almazlar.