"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada olur da Broekhoff'u falan listeye alırsak çok kral iş olur. Hele bir de seneye, yanına JJ Johnson filan eklersek, yeme de yanında yat.
bir anlığına jj johanson okudum apıştım
Emin kardeşim çok hızlı bende baştan troll zannetim. Ama kendisini sevdim. Biraz heyecanlı ama dost ülke Azerbeycan dan katılıyor olması kendisine +10.bonus katıyor.kemal erdem adamdır buranin reisi odur. Bize laf söylemek düşmez haddim degil Ama yeni Türkiye adamı olarak emin gardaşımizim bir büyüğü olarak oni kucaklamasıni istiyorum
abi JJ Johnson kimin yerine alabilirzki vesely ve bjrlica varken tercih etmem ama bunlardan biri giderse önemli olur
JJ Abrams da olur, yeter ki derde deva olsun.
Şöyle ki, Vesely 5 numara oynadığında daha etkin. Semih+Oğuz+Bjelica+JJ+Vesely pota altı rotasyonu olur. Her türden oyuncuya karşı savunma ve hücum alternatifi çıkarılabilir buradan. Gerekirse de bir 5 numara ile takviye edilebilir duruma göre.
Bjelica'ya back-up ariyorsak bence Derrick Brown, Randolph ve ya Luka Mitrovic'den biri iyi olur.Luka Mitrovic'in ozellikle 3'luk tehdidi olmasi avantaji , Erceg gibi olmasa da iyi sutor sayilir uzunlar arasinda.
mitroviçi tek geçerim
Şu kadroya seneye 1 gaurd 1 breokhoff 1 de luka mitrovic ( minik nemenja )eklense ?