zisis f4 hedefleyen takimin esas guardi olur mu ki ? Zisis saglam oyuncu ama 1. guard olamaz gibi geliyor bana
moss avrupanin tartismasiz en savunmaci sf'i , keske o tarz bir oyuncu bizde de olsa .. ama zisis sanki bu mukemmel kadronun yaninda kenar susu gibi kaliyor.
Alacağı göreve bağlı. Her guard teo gibi diamantidis gibi sergio gibi çok şey ifade etmeyebilir. Örnek verirsek Sloukas, Huertas, Calathes bunlar üst seviyelerde takımı organize edebilecek adamlar ama sorumluluğu bu adamlara veremezsin. Bizde Bogdan ve Goudelock var zaten hali hazırda. Uuzunlardan Bjelica var. Bir guard gelirse Hickmanda devreye gelebilir bu konuda. Organizasyon işinde yine gelecek guarda yardımcı olacak Emir, Bogdan, Bjelica gibi oyuncularımızda var. Zisis yeterli olur savunmada direncimizi arttırır ben gelmesini isterim Zisisin.
Hatta Calathes neden bu kadar isteniyor yazmışsın söyleyeyim. Bencede çok extra bir oyuncu değil. Hatta Nbada körelmiş bile olabilir. Ama adamın özellikleri tam bizim takıma uygun. Organizatör, asistçi, savunması iyi adam. Formundaysa ceza şutlarını sokar. Daha önce üst seviyeleri oynamışlığı da var. İstenme sebebi bu. Hatta ben Heurtel işinin olmamasınıda Heurtel ve Goudelockla savunmada cok büyük sıkıntılar yaşayabileceğimiz ihtimaline bağlıyorum.
Ha birde arka sayfalarda Gherardini Heurtel için devrede tarzı şeyler yazılmış ama o iş geçti. Olursa büyük süpriz olur. Heurtel beobasketin oyuncusu olduysa bence o ihtimal bitmiştir. Diot konuusuna gelirsek oraların oyuncusu Zisis değilse Diot hiç değil