O zaman o takımda
Semazen /akarship /süleyman dede / Tekirdağlı volkan abi de diğer 4 eleman olur
Ahahahahahha
Gülün siz. Geçenlerde bazı gençler de gülmüştü ama hepsi boyunun ölçüsünü aldı sonunda.
Geçenlerde şirkete 3 adet müfettiş geldi (rutin işlemler) Kendileri yıllardır tanıdığım iyi arkadaşlar.
1 tanesi benim yaşlarda, diğer ikisi 30 lu yaşlarda. Geldiklerinde mevsim yaz günü ve günler uzun. Dedim ki, işlerinizi erken bitirin de öğleden sonra çıkıp dolaşalım biraz, denize filan gideriz.
Kararlaştırdığımız gibi öğleden sonra çıktık. Biraz zaman geçirdikten sonra plaja indik. Bir müddet yüzdükten sonra, boş olan voleybol sahasını göstererek plaj voleybolu oynamayı teklif ettim. Gençler aynı sizin gibi güldü tabi

Yok yaşlısın, yok şöylesin, yok böylesin gibi alaycı( samimiyetten kaynaklı) tavırlarla beni tahrik etmeye başladılar. Laf aramızda, sakin yapıma karşılık sportif mücadelelerde son derece hırslıyımdır

Dedim ki, "Tamam, madem kendinize bu kadar güveniyorsunuz, siz gençler ikiniz olun, biz de diğer arkadaşla ikimiz... Yaşlılar gençlere karşı"
Kıran kırana bir mücadeleden sonra tabi ki biz yendik. Ama nasıl bir ruh hali ve hırsla oynamışsam, morarmadık-sıyrılmadık ne dizim kalmış ne de dirseğim. Maçtan sonra üzerimizdeki kumlardan kurtulmak için duşa girdiğimizde bir saat üzerime yapışan kumlardan kurtulmaya çalıştım. Hatta ertesi gün bile hâlâ en ücra yerlerimde kum taneleri duruyordu

Onun için; Prostat takımını(!) küçümseyen kim varsa Alanya'ya davet ediyorum. Her türlü sportif aktivite yapacağımız alanlar mevcut. Branşı siz seçin (Futbol, Voleybol, Basketbol, masa tenisi...) Bir tarafta prostat takımı, diğer tarafta kendine güvenenler. Hodri Meydan