Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5430707 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14190 : 20 Aralık 2014, 19:27:49 »
Diot Euro Cup gibi dandik kupada 4 asist ortalamasıyla oynarken , Heurtel Euroleague' de 9 asist ortalamasıyla. Çok kalite farkı var aralarında haklısın.
Bu nasıl bir çarpıtmaktır :D Diot 5.2 asist ortalaması - Huertel 6.7.. tabi ki euroleague ile Eurocup arasında seviye farkı vardır buna kimse birşey diyemez ama istatistikleri yanlış söylemenin manası yok.
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #14191 : 20 Aralık 2014, 19:32:13 »
tabi bide oynadıkları takımların arasındaki kalite farkını da unutmamak lazım diot un kaliteli bi takımla neler yapabildigini 2013 avrupa sampiyonasında fransada da gördük. teo yu koy trabzona bakalım kac asist yapıyo :)

haa bu demek degildir ki diot gelse bizde cok basarılı olur ama cok kotu oyuncudur basarılı olmaz da denemeyecek bir oyuncudur. sonucta her transfer bir risk sonucta insan alıyorsun farklı bi takım farklı bir ülke farklı bir kültur daha bircok etmen var basarıyı etkileyebilecek saha dısı. ama bence yararlı olabilecek bir oyuncu hatta bi histir ki gelirse cok basarılı olacak bizde. aynı his semih transfer edilmeden önce de vardı bende bakalım neler olacak.

ama öncelikle mekel in olmasını isterim
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 19:37:38 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #14192 : 20 Aralık 2014, 19:40:31 »
Diot Euro Cup gibi dandik kupada 4 asist ortalamasıyla oynarken , Heurtel Euroleague' de 9 asist ortalamasıyla. Çok kalite farkı var aralarında haklısın.

Yahu tek parametre ile neyi olcebilirsin ki? 9 ile 6, 4 ile 5 karisti sanirim. Marcus Williams'in ortalamasi Heurtel'den iyi o halde organizasyon yeteneginin daha iyi oldugunu soyleyebilir miyiz ? Ya da suan asist listesinde bile gorulmeyen Spanoulis'in Heurtel'den daha kotu oldugunu ? (Ya da diamantidis'in)

Heurtel iyidir,formdadir. Suan Diot mu Heurtel mi desen ben de Heurtel'i secerim ama Heurtel Diot'dan 5 gomlek ust bir basketbolcu degildir.

Isidli arkadasin soyledigi de takima uyum saglamasi ve savunma ile ilgiliydi ki ona da katiliyorum.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #14193 : 20 Aralık 2014, 20:31:19 »
Sutu var, savunması iyi
Fizik olarak da iyi.

Alıp takımı sırtlamaz belki ama katkı verecegi kesin. Sözleşme süresi önemli..

Mekel de olabilirdi ama
Yanlıs hatırlamıyorsam bir dönem dallasta cok iyi maclar cıkarmıslıgı var.. karıstırıyor da olabilirim baskasıyla
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 20:39:03 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #14194 : 20 Aralık 2014, 20:35:25 »

eurocup EL degerlendirmesinde elimizde Andrew Goudelack ornegi var ... bazi takimlarda takim parcalari yukari cker...
GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #14195 : 20 Aralık 2014, 20:37:23 »
Sabah ligtv deki programda murat didin ve m.murathanoğlu zisis fb ülker e çok güzel uyar dedi..hayırlısı

Çevrimdışı daredevil

• Üye
« Yanıtla #14196 : 20 Aralık 2014, 20:39:54 »
David Pick: Gal Mekel is a NBA point guard. He’s making around $2m over the next two seasons from his Dallas Mavericks contract. I’m sure he’ll sign a 10-day, AT LEAST. Mekel isn’t returning to Europe in the near future. He and his camp are confident that an NBA team will pick him up. I’m not sure how serious the Fenerbahce – Antoine Diot discussions are.

Yani Mekel yalan oldu arkadaşlar. yakın gelecekte avrupada göremeyecegiz kendisini. Diot konusunu ise önümüzdeki günler gösterecek bakalım.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #14197 : 20 Aralık 2014, 20:44:56 »
Diot ne zaman serbest kalacak ? Bi arkadaş bu sene bitiyor demiş. Sence Diot kalitesinde bi oyuncuya 300 400 bin verilecegine, Heurtel'e 750 bin verilmez mi. Ikimizde bu takımın daha iyi olmasını istiyoruz sonuçta ve oyuncuların takıma vereceği katkı ve buy outlari göz önüne alınırsa büyük bi fark yok bence hatta Heurtel daha karlı duruyor bana göre

Ben koc olsaydim(ki degilim,hayatimda hic koc olmadim) 3 numara alirdim,savunmasi ve ceza 3u olan. Ikisini de almazdim, takimin ritmine comak sokmazdim.

Illa 1 numara alacaksam da Zisis'i alirdim.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #14198 : 20 Aralık 2014, 21:13:07 »
Mekel ve Heurtel in stiller aynı gibi
HaBaBaM GüM GüM GüM

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14199 : 20 Aralık 2014, 21:18:50 »
Heurtel Diotdan 1 gömlek üstündür demek bence biraz abartma olmuş.Heurtel Diotdan 5 6 gömlek üstündür.Tempoyu ayarlama yetenek gibi konularda.Evet doğru savunması berbat ama Diot nun da savunma yönü hariç Heurteldan hiçbir artısı yok bana göre.Emin olun bu takımda Diot ne kadar top kullanacaksa Heurtel da o kadar top kullanır.Birçok kişinin düşündüğü gibi bencil bir adam değil Heurtel.Takımda herkese pozisyon hazırlayabilecek kadar iyi okur oyunu.Gerektiğinde ipleri ritmin bulmuş adamlara da bırakır.Belki biraz daha masraflı olur ama Heurtelı Diota tercih etme sebeplerim bunlar.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
« Yanıtla #14200 : 20 Aralık 2014, 21:50:11 »
Heurtel Diotdan 1 gömlek üstündür demek bence biraz abartma olmuş.Heurtel Diotdan 5 6 gömlek üstündür.Tempoyu ayarlama yetenek gibi konularda.Evet doğru savunması berbat ama Diot nun da savunma yönü hariç Heurteldan hiçbir artısı yok bana göre.Emin olun bu takımda Diot ne kadar top kullanacaksa Heurtel da o kadar top kullanır.Birçok kişinin düşündüğü gibi bencil bir adam değil Heurtel.Takımda herkese pozisyon hazırlayabilecek kadar iyi okur oyunu.Gerektiğinde ipleri ritmin bulmuş adamlara da bırakır.Belki biraz daha masraflı olur ama Heurtelı Diota tercih etme sebeplerim bunlar.

Emin olun bu takımda Diot ne kadar top kullanacaksa Heurtel da o kadar top kullanır.Birçok kişinin düşündüğü gibi bencil bir adam değil Heurtel. cümlesinden sonra ''Heurteli cocuklugundan beri tanırım'' diyeceksin sandım bi an :)

saka bi yana düşüncelerine saygı duymakla birlikte katılmadıgımı belirtmek isterim sevgili kardeşim. Acıkcası Heurtel i alsak cidden sevinirdim bak onu söyliyim. ama Diot u da alsak üzülmem gene sevinirim. niye cünkü 2sininde bize katacakları bence aşşa yukarı aynı düzeyde oldugunu düşünüyorum. bu düşüncemi söyle acıklayabilirim mesela Heurtel 5br skor, 4br organizasyon 1 br savunma katacaksa toplam 10br katkısı olur, diot da 2br skor, 3br organizasyon, 4br savunma katacaktır genel toplamda 9br katkısı olacaktır gibi düşünüyorum. skor ihtiyacımızın pek olmadıgından yola cıkarak savunma ve organizasyon konusundaki ihtiyacımıza diot un katkısınının önemli olacagını düşünüyorum. bu acıdan Efes in kadro yapısının Heurtel e bizden cok daha fazla ihtiyacı oldugunu ve onlara bizden cok daha fazla katkı saglayacagına inanıyorum.

ayrıca gömlek mevzusuna da katılmadıgımı belirtmek isterim :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #14201 : 20 Aralık 2014, 23:35:06 »
Heurtel'in asist ortalaması 9 mu ? Rondo gelse o bile 25 dk ortalama ile zor tutturur o ortalamayı ..tamam yetenekli oyuncu ama bu kadar abartmayın yahu.. Diot ile Heurtel arasında 5 gömlek fark yok .. Heurtel-Gou aynı anda sahada olursa mı daha rahat olursunuz yoksa Diot-Gou mu ? Diot'un şutu Heurtel'den iyi , savunması mükayese bile edilemez , edilirse çok net ayıp etmiş oluruz Diot'a..
Diot gelirse sevinmem , gelmezse de üzülmem çok da önemli değil Heurtel için de aynı şey geçerli.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14202 : 20 Aralık 2014, 23:37:01 »
Misal bu yaz .Dünya kupasinda
huertel  9.4 sayi 4 asist 2 rib.  22 dakika
diot        6.7 sayi 2.3 asidt  2.6 rib 20 dakika
Iki oyuncunun da rakamları bunlar.
huertel bence de daha iyi daha yetenekli oyuncu bunu tartismak bana komik gelir ama 5 6 gömlek üstün nedir. Nedir bu gömlek sınıflandırmasi Nasil yapılıyor
takımın ihtiyacına uygun oyuncu mu yoksa daha yetenekli oyuncu mu ?
Fransa ligini sallamiyoruz strasbourg iplemiyoruz. Ki limoges önünde lider bu adamlar. Eurocup grup lideri. O da önemli değil
ee nedir abi önemli olan. Neyi baz alacağız
hani bu kadar  itin bir tarafina soktugumuz diot 2013 de avrupa şampiyonu olan takımda çatır çatır oynadi. Bildiğin yemel taşlardan. Geçen yaz dünya kupasinda fransa milli takımının  20 dakika süre alan adami...
eeee biz kimi begeneceğiz cidden anlamıyorum
tamam muhteşem oyuncu değil ama bu kadar vasat oyuncu degil.
şu diot ismi olimpiacos veya panathinaikos ilr anilsaydi bizim şubeye "ya herifler ne hamleler yapıyor biz bi bok yapmıyoruz "diye 100 lerce laf ediyorduk...
az gerçekçi olsak hayat daha güzel olacak.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #14203 : 20 Aralık 2014, 23:44:46 »
Basketbol takımı mıyız, mefruşatçı mıyız belli değil. Bir gömlektir gidiyor. Gömleğin yanında oyuncuların karakterlerini de yanında yetişmiş gibi bilenler var, o daha da ayrı.

@active;

Heurtel'in karakter sorunları olduğuyla alakalı bilgiler mevcutken nasıl böyle emin konuşuyorsun? Tanışıklığınız mı var?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #14204 : 20 Aralık 2014, 23:45:47 »
Aynen ..oyuncu kalitesinden ziyade takıma uygun olup olmaması önemli
mesela Zisis cok mu üst düzey ? Ama şuan icin yüzde 90 taraftar ister , çünkü özellikleri nedeniyle bize lazım olan adam..
Artırıyorum , Calathes çok mu yetenekli , çok mu üst düzey ? Değil ama temmuz gibi falan 12numara'da şahsen anket yapmıştım Farmar mı Calathes mi diye , Calathes fark atmıştı , herkes biliyor Farmar'ın daha iyi oyuncu olduğunu ama Calathes'e ihtiyac daha cok olduğu icin onu seçdiler anket'de.