Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5434184 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14205 : 21 Aralık 2014, 00:04:46 »
Diot iyidir iyi ...Cska maçında en kritik yerde sokar 3 lüğü herkes kabullenir :D :D :D

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14206 : 21 Aralık 2014, 00:05:03 »
Basketbol takımı mıyız, mefruşatçı mıyız belli değil. Bir gömlektir gidiyor. Gömleğin yanında oyuncuların karakterlerini de yanında yetişmiş gibi bilenler var, o daha da ayrı.

@active;

Heurtel'in karakter sorunları olduğuyla alakalı bilgiler mevcutken nasıl böyle emin konuşuyorsun? Tanışıklığınız mı var?

Aynı karakter sorunu Emir de de var ki en çok onu severim bu takımda.Bojanda da vardı.Onu da çok severdim.Yalnızca konuyu nasıl buraya bağladığımı anlatmak istedim yoksa ben severim Emiri Bojanı gibisinden şeyler söylemek istemedim.Yani bu karakter konusuna katılmıyorum.Laboralde hangi maçta bir sorun çıkarmış ya da hangi maç birisiyle ters bir diyaloğa girmiş.
 Tanışıklığın mı var sorusuyla niye alaycı bir dil kullanıyorsunuz?Ben sadece Heurtel ın daha fazla katkı sağlayacağını düşündüğüm için özellikle cümlelerimin başına benceyi ekleyerek yazdım.Size göre Diot bu takım için faydalı olabilir ben bu görüşe bir saygısızlık ediyor muyum?Sadece neden Heurtelı istediğimi gerekçelendirerek açıkladım.Eğer o son tanışıklığınız mı var ifadesini kullanmasaydınız siz de bana gayet mantıklı bir soru sormuştunuz aslında.Böyle alaycı bir dil yakışmamış size BENCE

Bana Diot gelecek ve takır takır oynayacak sen de bu lafları g.tüne sokacaksın deseler düşünmeden kabul ederim.Gou konusunda yanıldığımı kabul ettim mesela.Ya da ilk tur gruplarında takımdan bir beklentim yokken en azından bu kadro yapısıyla ki sezon öncesinde de bunu tartışıyorduk.Takımın bir iki takviyeyle gayet iyi duruma geleceğini söylüyorum şimdi yani yine yanıldığımı kabul ettim.Heurtel ın o aradığımız takviye olduğunu düşünüyorum yoksa Heurtel kardeşim falan değil.
Siz de ben de biliyoruz ki hepimizin tek ortak amacı FENERBAHÇE
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2014, 00:09:12 Gönderen: active »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #14207 : 21 Aralık 2014, 00:30:13 »
Aynı karakter sorunu Emir de de var ki en çok onu severim bu takımda.Bojanda da vardı.Onu da çok severdim.Yalnızca konuyu nasıl buraya bağladığımı anlatmak istedim yoksa ben severim Emiri Bojanı gibisinden şeyler söylemek istemedim.Yani bu karakter konusuna katılmıyorum.Laboralde hangi maçta bir sorun çıkarmış ya da hangi maç birisiyle ters bir diyaloğa girmiş.
 Tanışıklığın mı var sorusuyla niye alaycı bir dil kullanıyorsunuz?Ben sadece Heurtel ın daha fazla katkı sağlayacağını düşündüğüm için özellikle cümlelerimin başına benceyi ekleyerek yazdım.Size göre Diot bu takım için faydalı olabilir ben bu görüşe bir saygısızlık ediyor muyum?Sadece neden Heurtelı istediğimi gerekçelendirerek açıkladım.Eğer o son tanışıklığınız mı var ifadesini kullanmasaydınız siz de bana gayet mantıklı bir soru sormuştunuz aslında.Böyle alaycı bir dil yakışmamış size BENCE

Bana Diot gelecek ve takır takır oynayacak sen de bu lafları g.tüne sokacaksın deseler düşünmeden kabul ederim.Gou konusunda yanıldığımı kabul ettim mesela.Ya da ilk tur gruplarında takımdan bir beklentim yokken en azından bu kadro yapısıyla ki sezon öncesinde de bunu tartışıyorduk.Takımın bir iki takviyeyle gayet iyi duruma geleceğini söylüyorum şimdi yani yine yanıldığımı kabul ettim.Heurtel ın o aradığımız takviye olduğunu düşünüyorum yoksa Heurtel kardeşim falan değil.
Siz de ben de biliyoruz ki hepimizin tek ortak amacı FENERBAHÇE
Emir ile Bojan nasıl bir karakter sorunundan muzdaripler? Kaldı ki olsalar ne olur? Yanına bir tane de şımarık, paragöz ve kendini olduğundan fazla gören (Bunlar hakkındaki iddialar, benim fikrim değil, benim istememe sebebim işin savuma kısmıyla ilgili) ve bu sebeplerle ya da bunlardan bağımsız savunma yapmamayı tercih eden bir oyuncu eklemenin mantığı nedir? Tanışıklık meselesi dalga geçme amaçlı değil senin, şiddetle kendisini istemenin dışarıda nasıl bir algı yarattığını anlaman için yazdığım bir şeydi. Kırıldıysan kusura bakma ama iyi giden takıma, Heurtel gibi savunmada çok zayıf halka olacağı kesin olan bir oyuncuyu ısrarla istemeni de anlamıyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #14208 : 21 Aralık 2014, 00:37:56 »
Efes alırsa şayet alır yada almaz o da ayrı mesele de Ivkovic neden karakter sorunu olan, savunması çok zayıf bir adamı ister takımında. İki adam say deseler avrupada antrenör olarak şu anda Obra ve Ivkovic gelir en önde. O vakit bir terslik var bu işte. Obra istemez ama Ivkovic ister. Niye ister, amacı nedir?

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14209 : 21 Aralık 2014, 00:39:47 »
Emir ile Bojan nasıl bir karakter sorunundan muzdaripler? Kaldı ki olsalar ne olur? Yanına bir tane de şımarık, paragöz ve kendini olduğundan fazla gören (Bunlar hakkındaki iddialar, benim fikrim değil, benim istememe sebebim işin savuma kısmıyla ilgili) ve bu sebeplerle ya da bunlardan bağımsız savunma yapmamayı tercih eden bir oyuncu eklemenin mantığı nedir? Tanışıklık meselesi dalga geçme amaçlı değil senin, şiddetle kendisini istemenin dışarıda nasıl bir algı yarattığını anlaman için yazdığım bir şeydi. Kırıldıysan kusura bakma ama iyi giden takıma, Heurtel gibi savunmada çok zayıf halka olacağı kesin olan bir oyuncuyu ısrarla istemeni de anlamıyorum.
Böyle bir algı yarattıysam kusura bakmayın o zaman.Samimiyim :)
Emir ile Bojanın çok disiplinli oyuncular olmadığını düşünüyorum.Karakter konusuna onun için değindim.Doğru Heurtel savunmada zayıf halka ama Hücumda da zaten gayet iyi kurulu olan sistemi bana göre bu sisteme çok da zarar vermeden çok yukarılara çekebilecek bir oyuncu.Hem Diot da ahım şahım savunmacılarında değildir.Yani takım savunmasını çok da yukarıya çekeceğini düşünmüyorum sadece biraz enerji getirir diyelim.
Yani en azından benim görüşümü özetleyecek olursa şu an için bana göre
Heurtelın Hücumu >>>>>>>>>>Diot
 Neden böyle yazdın derseniz ben de biliyorum Heurtelın işin savunma kısmında çok olmadığını.Onun için böyle yazdım.Ama Heurtel dan alacağımız katkını Diot dan büyük olacağını düşünüyorum.Bunlar yalnızca benim görüşlerim Az önce de yazdığım gibi iki konuda yanıldım Diot gelsin iyi oynasın yine yanılmaya razıyım.
Bu arada kırılmadım sadece yanlış anlamışım ben de sizi yanlış anladığım için özür dilerim kırdıysam af ola ;)

jasons

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14210 : 21 Aralık 2014, 01:20:14 »
Calathes gelicek rahat olun.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #14211 : 21 Aralık 2014, 01:23:11 »
Efes alırsa şayet alır yada almaz o da ayrı mesele de Ivkovic neden karakter sorunu olan, savunması çok zayıf bir adamı ister takımında. İki adam say deseler avrupada antrenör olarak şu anda Obra ve Ivkovic gelir en önde. O vakit bir terslik var bu işte. Obra istemez ama Ivkovic ister. Niye ister, amacı nedir?

takım yapısıyla alakalı bence. eger efes kadrosuyla düşünecek olsa obra da isterdi bence çünkü efes halihazırda takım olarak iyi defans yapan ve oyun kurucu bölgesinde draper ve doğus gibi 2 savunması iyi guard a sahip. ayrıca oyun kurma ve skor bula konusunda sıkıntıları oldugu için oyun kurucunun skora katkısına bizden daha cok ihtiyacları var. Biz nasıl Gou nun savunma zafiyetini kabul ediyorsak onlarda Heurtelin kini kabul edebilirler. ayrıca onların bizdeki gibi kısa rotasyonunda skorer oyuncuları yok. bence bu nedenlerle Efesin cidden Heurtele ihtiyacı var. bizim skorer lerimiz var ancak savunmada biraz eksigiz onların savunmacıları var ama skorer konusunda eksikler. Efes de Heurtel 10 tane sut kullansa normal dir ama bizde fazladır
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #14212 : 21 Aralık 2014, 01:39:24 »
Obrayla sozlesme uzatıyoruz galiba:-):-)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Harev

• Üye
  • Yer: İzmiR
  • Arma'nın Peşindeyiz
« Yanıtla #14213 : 21 Aralık 2014, 01:54:51 »
Koç ile yeni anlaşma geliyor sanırım..

http://i.hizliresim.com/12k911.png
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2014, 01:55:40 Gönderen: Harev »
Fenerbahçe, haftasonu eğelencesi değil hayat felsefesidir.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #14214 : 21 Aralık 2014, 01:59:08 »
Obrayla sozlesme uzatıyoruz galiba:-):-)

Tiwaytırda olayın başlangıcını kaçırdıp guard mı geliyor acabaya bağlamıştım.
İnşallah dediğin gibi Zoc ile sözleşme yenilemeyle alakalı bir durum vardır. :)
...

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #14215 : 21 Aralık 2014, 02:50:43 »
Gece yatmadan önce bundan daha güzel haber olamazdı :)

Damir12

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14216 : 21 Aralık 2014, 05:00:55 »
Mekel Lakers falan deniyor tam ceviremedim mevcut ingilizcemle haberi ama.
Diot konusunda kararsız kaldım ama sanki süpriz biri gelecek

Eurocup istatistiklerine baktım Diot'un asist sıralamasında 14. sayı sıralamasında 40.sırada. Ha Koponen gibi bir skorer bile 39. bu pek birşey göstermez bize ama dikkatimi çeken başka birşey oldu.

Diot 28dk 12.3sayı 5.2 asist

Diot'a kıyasla istatistiklere göre asist ve skor açısından daha önde veya aynı düzeyde guardlar şunlar oldu. (Yaşı geçmiş oyunculara dikkat etmedim pek)

Andrea Cinciarini 33dk 10.9sayı 5.8asist
Adas Juskevicius 28dk 12.1sayı 5.3asist
Bradley Wanamaker 29dk 11.8sayı 7.4asist
Adams Darius 30dk 17.2sayı 5.6asist

Birde tanıdık bir isim paylaşayım eski gsli Dee Brown 35dk 13.Galatasarayayı 7.9asist (Asist kralı)

Videolarından baktığım kadarıyla bu Wanamaker ve Darius denilen arkadaşlar neredeyse takımlarının tüm toplarını kullanan her siyahi guard gibi arada kayışı koparan tarzda oyuncular. Darius bayağı hızlı ve atletik gözüktü. Keza Dee Brown'u zaten biliyoruz ben hatırlarım gs  dönemini kariyeride beklentilerin cok altında geçmiş bir oyuncu.

Euroleague basketboluna yakın tarzda Cinciarini ve Juskevicius kalıyor listede. İtalya ve Litvanya milli takımlarından izlediğim kadarıyla bildiğim oyuncular. Diot'u da Fransa'dan biliyorum sadece. Milli takımlarında izlediğim kadarıyla 3oyuncuda bizim oyuncumuz değil aslında. Ama takıma bir parça arıyoruz madem, Diot'la aynı seviyelerde olan Cinciarini ve Juskeviciusta düşünülebilir. Rebound katkısı olarak Cinciarinide Diotta totalde 5 ortalama gözüküyor ama Juskevicius'un istatistiği düşük o konuda. Juskevicius'unda %66 2lik %503lük oranı gibi bir avantajı. Ha Fransa milli takımından dolayı Diot'u bu oyunculardan daha üstte gören varsa onlarada saygım var.

Sadece fikir jimnastiği olarak düşünürsek bence Juskevicius ve Cinciarinide düşünülebilir bizim takım için.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2014, 05:07:04 Gönderen: Damir12 »

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #14217 : 21 Aralık 2014, 09:34:21 »
Tiwaytırda olayın başlangıcını kaçırdıp guard mı geliyor acabaya bağlamıştım.
İnşallah dediğin gibi Zoc ile sözleşme yenilemeyle alakalı bir durum vardır. :)
Abi başka ne olabılır kı ben Obra bize geldiğinde Raskovıcın attıgı tweeti paylaştım oda ardından o mesajı yazdı:-):-)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #14218 : 21 Aralık 2014, 10:28:09 »
Koçun oğlunun bizim altyapıya kabulü muhabbetinden belliydi zaten böyle bir şey olacağı. Yapsınlar 5 yıl kontratı, Zoc da bizim olsun Djordje de bizim olsun.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #14219 : 21 Aralık 2014, 10:37:23 »
takımın eksik yönleri olsada performans olarak yukarıya giden ve oyuncu kalitesi olarak ta çok iyi bir kadroya sahibiz. bütün herkesin gıptayla baktığı gou, nemanja, bogdan ve veysel hiçbir takımda yok (kare as). kaldı ki sezon içinde bu kalitede oyuncu bulmak zor, getireceğin oyuncunun uyum sağlaması, katkı vermesi, takımın bu oyuncuya uyum sağlaması inanması risk. sezon başı olsaydı mutlaka transfer derdim ama şu an yapmazsak daha iyi olabilir. altı aylığına gelmeyi kabul edebilecek yada uzun vadeli alıpta içimize sinecek oyuncu olması gerekiyor transferin. uzun vadeli düşünüp transfer yapmazsak sene sonunda 2 yada 3 transferle önümüzdeki senelerde takım çok daha yukarılara rahatlıkla çıkar.

transfer yapmamak iddiamızdan hiçbir şey kaybettirmez. bu oyuncu grubunun ve hocamızın kalitesi her takımı alt yetmeye fazlasıyla yeter de artar bile. benim tahminim cska galibiyetiyle başlarız, ilk üç maç 3-0 olur, allah sakatlık yada başka sorun vermezse de diğer maçlarda alacağımız en fazla 3 mağlubiyetle de grubu tamamlarız.