Olağanüstü yetenekli bir kadro yakalamışsın,1 nokta atışı guard ile inanılmaz tehlikeli bir takım olma imkanın var,o oyuncuyu almayıp şöyle yetenekli bir kadroyu riske atıyoruz arkadaş ya,olacak iş değil.Daha önceden de top 16'da olabilecekleri yazmıştım,Kenan'ın oynadığı her dakika her saniye onun şutunu riske edip Goudelock'a sürekli ikili sıkıştırmalar gelecek,çok sert savunmalar gelecek.Goudelock'un da performansı düşecek,boş şutlarda da Kenan o şutları sokamazsa neler olur bilemiyorum,sadece kendimizi riske değil hem Kenan'ı hem de Obradovic'i riske atıyoruz.
Tabi Kenan falan umrumda değil de çünkü hiçbir zaman iyi oyuncu olacağını düşünmüyorum ben,beni asıl ilgilendiren konu Obradovic konusu.Ben en çok da Obradovic için istiyorum başarıyı,yoksa Allah korusun olası bir Top 16'da elenmeyle teknik direktörün önemine inanmayan Aziz Yıldırım'ın onunla devam edeceğini kimse garanti edemez.Bu karar ile çok fazla şeyi riske ediyoruz çok,olası bir başarısızlıkta umarım Obradovic gitmez,en çok da ondan korkuyorum.
Bir de Kenan'ın oyun kurucu oynadığı ortamda Diot bizde çok büyük etki yapar,oyun kurucun Teodosic olur da Huertas,Arroyo olur da Diot'un beğenilmemesini anlarım ama oyun kurucunun Kenan olduğu yerde Diot bizde bu saydığım adamların etkisini yaratır,oyun kurucunun Kenan yerine Diot olduğu yerde kimse Goudelock'a rahat rahat ikili sıkıştırmalar getiremez,bu adam gününde olduğu anda leblebi gibi üçlük sokar çünkü.
Umarım ya haber doğru değildir ya da bizimkiler bu kararlarından vazgeçer,yoksa olası bir başarısızlıkta çok fazla şeyi riske atacağız.