Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5434118 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fbkolik

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14325 : 22 Aralık 2014, 05:03:40 »
Sen bilirkişi falan mısın ;
Neye göre bu kadar, ''benim dediğim doğrudur'', yargısıyla konuşuyorsun ?
Elbette değilim,peki sen bilir kişi misin de Kenan'a sürekli gelecekte çok iyi oyuncu olacak diyorsun,neye göre diyorsun,benim en azından istatistiksel verilerle ve sahada yaptıklarıyla kötü oyuncu olduğunu söylüyorum,en azından şu an için öyle düşünüyorum.Peki Kenan sahada ne yapıyor da sen ileride çok iyi oyuncu diyorsun?
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 05:05:08 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14326 : 22 Aralık 2014, 05:11:18 »
Elbette değilim,peki sen bilir kişi misin de Kenan'a sürekli gelecekte çok iyi oyuncu olacak diyorsun,neye göre diyorsun,benim en azından istatistiksel verilerle ve sahada yaptıklarıyla kötü oyuncu olduğunu söylüyorum,en azından şu an için öyle düşünüyorum.Peki Kenan sahada ne yapıyor da sen ileride çok iyi oyuncu diyorsun?

Ben çoğu kez argümanlarımı ortaya koydum ;
http://zonebasket.com/asla-pes-etme/

Bu çocuk daha 19 yaşında, üstelik çok ağır bir sakatlık geçirmiş, bu çocuğu (hele hele benim olduğum yerde) kurda kuşa yem etmem.

Damir12

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14327 : 22 Aralık 2014, 05:14:51 »

Bu çocuk daha 19 yaşında, üstelik çok ağır bir sakatlık geçirmiş, bu çocuğu (hele hele benim olduğum yerde) kurda kuşa yem etmem.

Yahu ben şahsen Kenan'dan yine bi sıçrama bekliyorum senin kadar olmasa da ama şu sunduğun argümansa bunu neredeyse tüm basketbolcular için sunarız. Ha şimdi de adam Kenan'ı istatistiklerine göre değerlendirdi diye kurt kuş oldu... Maşallah çok hızlısın

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14328 : 22 Aralık 2014, 05:19:59 »
Yahu ben şahsen Kenan'dan yine bi sıçrama bekliyorum senin kadar olmasa da ama şu sunduğun argümansa bunu neredeyse tüm basketbolcular için sunarız. Ha şimdi de adam Kenan'ı istatistiklerine göre değerlendirdi diye kurt kuş oldu... Maşallah çok hızlısın

Bu sunduğum kol böreği, birazdan da vezir parmağı sunacağım, yersin.

Damir12

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14329 : 22 Aralık 2014, 05:29:16 »
Bu sunduğum kol böreği, birazdan da vezir parmağı sunacağım, yersin.

Herkes kendi terbiyesine, eğitimine, kültürüne göre konuşur. Sana yakışanı yaptın tebrikler

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14330 : 22 Aralık 2014, 05:30:33 »

Ben de söyledim  0 sayı,0 asist,0 ribaund.Bir insan yetenekliyse 19 yaşında değil 15 yaşında da kendini belli eder ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz,21 yaşında da diyen var.

Kurda kuşa yem etmeyelim tamam ama farkında değilsiniz Top 16'da 15-20 dakika süre alıp kötü oynamaya devam ederse ve takımın olası bir başarısızlığında  asıl o zaman kurda kuşa yem olacak,zaten daha da önce demiştim Kenan umrumda değil de Obradovic'in kurda kuşa yem olmasından korkuyorum.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14331 : 22 Aralık 2014, 05:35:57 »
Ben de söyledim  0 sayı,0 asist,0 ribaund.Bir insan yetenekliyse 19 yaşında değil 15 yaşında da kendini belli eder ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz,21 yaşında da diyen var.

Kurda kuşa yem etmeyelim tamam ama farkında değilsiniz Top 16'da 15-20 dakika süre alıp kötü oynamaya devam ederse ve takımın olası bir başarısızlığında  asıl o zaman kurda kuşa yem olacak,zaten daha da önce demiştim Kenan umrumda değil de Obradovic'in kurda kuşa yem olmasından korkuyorum.

Kurda kuşa yem olmasın dediğin Obradovic'in, Kenan'dan ne kadar umutlu olduğunu, onun çalışma azmini takdir ettiğini ve ilerde önemli bir oyuncu olacağını düşündüğünü biliyor musun ?

Bana bu çelişkiyi nasıl açıklayacaksın ?

Hadi biz adam değiliz o zaman Obradovic de adam değil.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 05:38:25 Gönderen: Chauncey Billups »

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14332 : 22 Aralık 2014, 05:45:51 »
Kurda kuşa yem olmasın dediğin Obradovic'in, Kenan'dan ne kadar umutlu olduğunu, onun çalışma azmini takdir ettiğini ve ilerde önemli bir oyuncu olacağını düşünüdüğünü biliyor musun ?

Bana bu çelişkiyi nasıl açıklayacaksın ?

Hadi biz adam değiliz o zaman Obradovic de adam değil.
Ne yapıyım yani,Kenan'dan umutlu diye,onu oynatıyor diye Obradovic'in de gitmesini mi isteyim?Peygamber mi Obradovic,hata yapmaz mı,her insan hata yapabilir ki onun ki hata da değil elde oyun kurucu olmadığından oynatıyor,işte bizim de oyun kurucu transfer gerekliliğini söylememizin de sebebi bu.Her insan her insandan umutlu olabilir ama bakar adam istediklerinin hiçbirini yapamıyor,vazgeçer.Vasat bir oyun kurucu alınsın bakalım Kenan kaç dakika süre alıyor Top 16'da,iyi demiyorum vasat diyorum.O zaman görürüz herşeyi.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14333 : 22 Aralık 2014, 05:47:56 »
Peygamber olan sizlersiniz, maşallah ayet inmiş, Cebrail de en son ''PG'' demiş.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14334 : 22 Aralık 2014, 05:58:30 »
Fenerbahçede oyun kurucu sıkıntısı var diyen herkes peygamber olsaydı ortalık peygamberden geçilmezdi.Tanzanya'daki bir çocuğa"Fenerbahçenin nerede sorunu var" desen pg der,biz bunu deyince,takımın daha iyi olacağı öngörüsüyle söyleyince itham edildiğimiz şeylere bak.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 05:59:52 Gönderen: fbkolik »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14335 : 22 Aralık 2014, 06:01:37 »
Bu takım başarılı olacak ve acı olan sizin gibiler o gün geldiğinde tıpkı bizim gibi sevinecek.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14336 : 22 Aralık 2014, 06:03:16 »
Ayrıca tartıştığımız konuların pg ile falan alakası yoktu bugün,konu yine döndü dolaştı pg'ye geldi.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14337 : 22 Aralık 2014, 06:13:11 »
Bu takım başarılı olacak ve acı olan sizin gibiler o gün geldiğinde tıpkı bizim gibi sevinecek.
Yav kimse zaten başarılı olmayacak demiyor,olabilir,çok iyi kadromuz var ama işi bir garantiye almak var,bir de riske atmak var.Transfer tutmayabilir ama en azından yapılır,bir risk alınır.Tabi hedef Top 8 ise,Final 4 ise.

Başarılı olursak niye sevinmeyelim peki,ne yaptık da sevinemiyoruz.Cevap bulamayınca iyice başka yerlere gittin.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 06:14:22 Gönderen: fbkolik »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14338 : 22 Aralık 2014, 06:15:07 »
Laf bulamayınca iyice başka yerlere gittin.

Benim sana öyle güzel laflarım var ki foruma ayıp olur ..

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14339 : 22 Aralık 2014, 06:20:18 »
Benim sana öyle güzel laflarım var ki foruma ayıp olur ..
Foruma ayıp olursa o cevap olmaz.Küfür cevap bulamayıp,kendimi ezik hissetmeyim diye söylenen ama sonunda daha da ezik duruma düşen insanların işidir.Buyrun edin,kimseye ayıp olmaz,ne küfürler yazıldı burada,rahat rahat edebilirsin.

En sonunda da banlayıp daha da rahat hissedersin kendini.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 06:21:28 Gönderen: fbkolik »