Kemal tam detay ver
106 j blok no 6 /7 ...
kemal sarışın yeşil gözlü Arnavutluklara benzer. Saçları uzundu kestirdi.
Kemal yanında ben ile okan variz.
Okan çok değerli birn dost. Çok güzel noel baba gibi adam.
Beni hemen tanırsin 2 metre burnum var şöyle yan açıdan bakıp görmemek imkan dahilinde değil.
haa bizim oraya gelen hemen arka sıradaki twitter fenomeni adam gibi adam rualtun kardeşimi de tanımış olur..
ayrıca tanışmak isteyem herkes gelsin. Şeker gibi adamlariz
sohbet eder aldığımız pahalı misirlafo paylaşırız..
aslında umut mevzuya sert girmiş. Benim dostumdur güzel adamdir öğretmen olmasi sebebiyle ders vermek istemiş

Azerbeycan li kardeslere torpil yapıyoruz. Emin the heyecanlı de souza kardeşim darıldıysa ben özür dilerim kendisinden. .
Umut giderim.filan yapma bunu senin burada olmadığın gün
Forumun kapandığı güne denk gelir. ..
Kemale sitemde bulunuyorum. Tam benim uyuduğum vakitte fbkolik i kovmus. O işi ben yapmak istiyordum o zevk bana ait olacaktı.
Fb nim yenildiği her maç hayta kötü oynadığı her maç burda ulemalik yapıp herkese artislik yapıp takımı itin bir tarafina sokup yazılar döşeyen bizleri muhteşem bilgileri ile aydınlatan ama Barcelona maçı sonrasi kazandığımız 6 euroleague maçında hiç yazmayan sebebide o 6 maçı hiç iizleyememis olan ama maşallah efes in maclarini kaçırmayan samimiyetten yoksun ve cahil olan.bu elemanı ben kovacaktim cidden üzüldüm. Şimdi bu forumda kim efes i yalayacak kim saçma sapan teşbıhleri kim yapacak ben kara kara düşünüyorum.
Kahvesini yudumlarken burayi okuyan değerli dostum
@pikenrol e selamlar yolluyorum
Kendisini seviyorum....
Abi son olarak
kağıt üzerinde transfer yapmamak çok büyük hata olarak duruyor. Önümüzde 10 gün var. Bir.pg bulabileceğimizi düşünüyorum. Transfer yapmazsak.bittik gibi durum olmaz ama böyle fırsat varken kullanmak gerekir diye düşünüyorum...
ya şube sorumlusu Ahmet Özokur cikip twttirda taraftara transfer ile ilgili gaz vermesin yada çıksın "bütçe sınırlı her istediğimizi alamayiz denk gelirse alırız" desin...
Şahsi fikrim takıma sonuna kadar güveniyorum ama 1 kisa hamlesi de yapılması gerektiğini düşünüyorum..
Emir in vites artirmasi şart. Kendisine gelirse çok elimiz guçlenir....
Selamlar.