Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5423701 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14880 : 29 Aralık 2014, 15:27:30 »
yok artık... :)
ahahaha abi vallahi cuk oturdu . kitaplarda olur derler ya cidden onun gibi oldu

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #14881 : 29 Aralık 2014, 15:34:32 »
Kenan ile Berk'e fazla yüklenmeye gerek yok. İkisi de daha yolun çok başındalar. Ayrıca basketbol için en zor mevkiide önlerinde de kimse olmadan oynuyorlar.

Kenan'ı düşünün, takımın ilk guardı. Tamam kendi yaş grubunda Mvp oldu, şampiyon oldu ama burada durum farklı. Karşındaki oyuncular daha tecrübeli daha saldırgan ve takımın en zayıf noktası olduğu için sürekli rakipler bizi buradan yıpratmak istiyor. Sakatlıktan çıktı daha ritm bulamadı vs. Bunlarda diğer bir yönü olayın. Fakat olayın bir de şu yönü var. Şuan öyle bir noktada ki Fenerbahçe gibi bir takıma gelmiş ona takımın geleceği olarak bakılıyor. Ama o şuan metal olarak bitik bir halde. Ekstra çalışıyor mu bilmiyorum ama şut yok penetre yok asist yok. Maça çıkıyor hiç birşey yapmıyor, sadece top getiriyor kenara çekiliyor bekliyor. Sorumluluk almıyor. İçeri drive et ortalığı karıştır, ama malesef hiçbiri yok.

Berk ise belki kapasitesi yetenekleri daha sınırlı ama bence Kenan'a göre şuan daha doğru basketbol oynuyor. Skora katkı yapacak oyunu oynayabiliyor.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #14882 : 29 Aralık 2014, 15:45:12 »
Ben senin her sayfada ağzına Kenan'ı almandan sıkıldım, cidden sıkıldım. Bir daha Kenan'ı ağzına sakız edersen, ya sen çıkışını al forumdan ya da ben aldırırım.

senin için nasıl uygunsa öyle yap benim için farketmez.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #14883 : 29 Aralık 2014, 16:29:31 »

Abi sen gezmelere gidiyorsun adam belki bir daha oraya geri donmeyecek bütün esyalarini getirmek istemistir. :)
Ins bu kadar eşya getireyim derken kafasini ve iyi oyununu orda birakmamistir :)

Evet de o zamanda butun esyalar boyle tasinmazki :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #14884 : 29 Aralık 2014, 17:35:50 »
Evet de o zamanda butun esyalar boyle tasinmazki :)

Ya beyler ne abartıyorsunuz,bizim hanım pazara giderkeken bile bunun yarısı kadar bavul dolduruyor arabayı..bunlar ülke değiştirmiş çok mu ;D ;D ;D

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #14885 : 29 Aralık 2014, 17:39:23 »
aslinda Berk'in yasini da dusunursek biraz sert yazmis olabilirim ama sadece Berk icin ..hem Berk Kenan'dan farkli olarak birseyler denemeye calisiyor , son efes macinda draper'in ucluklerine el uzatmadi ama savunmasi iyidir Berk'in ..sutu'nun kisa vadede duzelecegini dusunmuyorum Berk'in ama en azindan penetre ediyor orta mesafe falan birseyler calisiyor.  kenan denemiyor bile.

berk icin biraz daha sabir.

Berk'in savunması iyidir demişsiniz ama Berk'in iyi yaptığı topa baskı dışında ben savunmada pek bir numarasını görmedim. Perdelere ya çok takılıyor ya da çok altından geçiyor. Penetrelerde ayaklarını hızlı kullanıp rakibi göğüsle karşılayamıyor. Pas kanallarını kapattığına ya da doğru yardım getirdiğini de çok şahit olmadım. Mutlaka gelişecektir bu özellikleri ama şu an sadece topa baskıyı iyi yapıyor bence. Gerçi onu da biz çok kullanmıyoruz.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
« Yanıtla #14886 : 29 Aralık 2014, 18:03:42 »

1 haftadır hiç bir şeyi takip edemedim. Cenazemiz vardı. Zisis'i almışız heralde hayırlı olsun. Başarılı olacaktır muhakkak. Detaylar neler biri söyleyebilir mi acaba? Bir de son 1 haftada başka önemli birşey oldu mu?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #14887 : 29 Aralık 2014, 18:16:42 »
Yahu iki tane genci takıma monte etmeye çalışan dünyanın en iyi koçu, sizin negatifliğiniz kadar uğraşmıyor sanırım bu oyuncularla. Adı üzerinde, genç oyuncu bunlar. Neyini eleştiriyorsunuz, anlamak güç. Eleştirmek için her zaman bir şey buluyorsunuz aslında, olay bu. İstiyorsunuz ki bu takım asla yenilmesin. Yenildiği anda sıkıntı çıkıyor. İşin kötü yanı, dünyada öyle bir takım yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #14888 : 29 Aralık 2014, 18:23:21 »
Bilincli taraftarlar zaten çalışmadıkları için eleştiriyorlar. Bu yaşta bir oyuncuyu kötü oynadığı icin kimse elestiremez. Elestirenler ve kenanin bu forma altında begenmeyenleri bende;  'fenerbahçe taraftari olmalarini begenmiyorum.'

kenan ve berk çalışmasalar emin ol forma şansı bulamazlardı hatta bu sene kadroda bile olamazlardı. kenan'ın uzun süren bir sakatlık yaşaması da şanssızlık oldu. takımızda profili yüksek guard özelliklerinin hepsini taşıyan bir guardla çalışsalardı şimdiye kadar belki kenan ve berk'e olumlu yansıyabilirdi şahsi görüşüm.

Çevrimdışı emre..

• Üye
« Yanıtla #14889 : 29 Aralık 2014, 18:24:51 »
Ya beyler ne abartıyorsunuz,bizim hanım pazara giderkeken bile bunun yarısı kadar bavul dolduruyor arabayı..bunlar ülke değiştirmiş çok mu ;D ;D ;D

Haahaa abi hepsini sen mi tasiyorsun? :)

Çevrimdışı emre..

• Üye
« Yanıtla #14890 : 29 Aralık 2014, 18:28:57 »
kenan ve berk çalışmasalar emin ol forma şansı bulamazlardı hatta bu sene kadroda bile olamazlardı. kenan'ın uzun süren bir sakatlık yaşaması da şanssızlık oldu. takımızda profili yüksek guard özelliklerinin hepsini taşıyan bir guardla çalışsalardı şimdiye kadar belki kenan ve berk'e olumlu yansıyabilirdi şahsi görüşüm.

Benim orda demek istediğim yeteri kadar çalışmadıkları yoksa bende biliyorum calismasalar obra hayatta oynatmaz onları.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #14891 : 29 Aralık 2014, 18:29:30 »
Yahu iki tane genci takıma monte etmeye çalışan dünyanın en iyi koçu, sizin negatifliğiniz kadar uğraşmıyor sanırım bu oyuncularla. Adı üzerinde, genç oyuncu bunlar. Neyini eleştiriyorsunuz, anlamak güç. Eleştirmek için her zaman bir şey buluyorsunuz aslında, olay bu. İstiyorsunuz ki bu takım asla yenilmesin. Yenildiği anda sıkıntı çıkıyor. İşin kötü yanı, dünyada öyle bir takım yok.

Abi benim Berk ile ilgili yazdığımın hemen altına geldi diye benim yorumumdan bahsetmişsin diye düşündüm. Açıklık getireyim, herhangi bir genç oyuncuyla ya da oynatılmasıyla ilgili problemim yok. Hatta sonuna kadar da destekliyorum ama bence öyle olmayan bir şeyi daha doğru bir algı oluşsun diye düzeltmek istedim. Yoksa bence bugün 'Berk iyi savunma yapıyor.' desek yarın öbür gün yapamayınca 'Hemen havaya girdi savunmayı bıraktı.' olacak. Eleştiriden çok 'bana göre' durum tespitiydi.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #14892 : 29 Aralık 2014, 18:29:49 »

Helal olsun yengeye :)

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14893 : 29 Aralık 2014, 18:33:50 »
Zisisin performansı olumlu olursa seneye için kesinlikle kalmalı bence.Yanına bir guard daha alırız mis gibi takım oluruz :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #14894 : 29 Aralık 2014, 18:35:47 »
Abi onlar gözüken kısmı birde kadraja girmeyenler var 2  bebeklerinide unutmayalım