"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 14:53:22Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş sharapovadan ayrıldı 6 ay olduHadi ya hiç duymamıştım Gelmesin o zaman
Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş sharapovadan ayrıldı 6 ay oldu
Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş
Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:56:26Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 14:53:22Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş sharapovadan ayrıldı 6 ay olduHadi ya hiç duymamıştım Gelmesin o zaman hahahhahahah n adamsınız yaaa
Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 14:53:22Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş sharapovadan ayrıldı 6 ay olduSharapova ile barışırlarsa hem Jaric'i hem Vujacic'i alalım, yengeleri salona getirebilirsek anlatılan tribün/taraftar sıkıntısını da çözmüş oluruz
Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 14:57:42Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:56:26Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 14:53:22Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş sharapovadan ayrıldı 6 ay olduHadi ya hiç duymamıştım Gelmesin o zaman hahahhahahah n adamsınız yaaaşaka yapıyorum severim sasha'yı lakers yıllarından beri gelsin
Alıntı yapılan: finkployd - 23 Aralık 2013, 15:02:33Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 14:53:22Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş sharapovadan ayrıldı 6 ay olduSharapova ile barışırlarsa hem Jaric'i hem Vujacic'i alalım, yengeleri salona getirebilirsek anlatılan tribün/taraftar sıkıntısını da çözmüş oluruz sakin olun beyler
Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 15:03:36Alıntı yapılan: finkployd - 23 Aralık 2013, 15:02:33Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 14:53:22Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş sharapovadan ayrıldı 6 ay olduSharapova ile barışırlarsa hem Jaric'i hem Vujacic'i alalım, yengeleri salona getirebilirsek anlatılan tribün/taraftar sıkıntısını da çözmüş oluruz sakin olun beylerAbi sarışın isteyene sarışın esmer isteyene esmer işte daha ne olsun
Alıntı yapılan: finkployd - 23 Aralık 2013, 15:02:33Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 14:53:22Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş sharapovadan ayrıldı 6 ay olduSharapova ile barışırlarsa hem Jaric'i hem Vujacic'i alalım, yengeleri salona getirebilirsek anlatılan tribün/taraftar sıkıntısını da çözmüş oluruz Bir taşla kuş katliamı olur o zaman
Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş Bugün ilk defa güldüm
Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 15:13:21Alıntı yapılan: finkployd - 23 Aralık 2013, 15:02:33Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 14:53:22Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş sharapovadan ayrıldı 6 ay olduSharapova ile barışırlarsa hem Jaric'i hem Vujacic'i alalım, yengeleri salona getirebilirsek anlatılan tribün/taraftar sıkıntısını da çözmüş oluruz Bir taşla kuş katliamı olur o zaman ben bakmam beyler onlar bana baksın :@
Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 15:16:14Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 15:13:21Alıntı yapılan: finkployd - 23 Aralık 2013, 15:02:33Alıntı yapılan: fb_balkay - 23 Aralık 2013, 14:53:22Alıntı yapılan: ErdemFB - 23 Aralık 2013, 14:49:58Sasha Vujacic Efes'ten ayrıldıktan sonra hala bi' takımla anlaşmadı.Teodosic seviyesini falan zorlayacaksak transferde düşünülebilir.Her ne kadar tam aradığımız adam olup olmadığından emin olmsamda çok fazla seçenekte yok gibi.Adriana Lima yengemiz olsun diye Jaric'i isteyen taraftarımızı Şharapova'da mutlu edebilir hem.Bir taşla iki kuş sharapovadan ayrıldı 6 ay olduSharapova ile barışırlarsa hem Jaric'i hem Vujacic'i alalım, yengeleri salona getirebilirsek anlatılan tribün/taraftar sıkıntısını da çözmüş oluruz Bir taşla kuş katliamı olur o zaman ben bakmam beyler onlar bana baksın :@