"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Heurtel e zaman lazım.Hedefler büyüdü artık ve sistem değişti..Zisis öyle bir adam değil kaba tabirle buraların ''Bir peynir Türü''
Abiler, hickman ın durumu hakkında, sağlıklı bilgisi olan varmı?ciddi diyen var,değil diyen var,yerine transfer istenecek kadar uzun süre mi uzak kalacak parkeden?
sanırım durumu hala net değilmiş kardeşim...
Geçtiğimiz yıl statü gereği Top 16 başladıktan sonra yapılan transferler ancak ikinci yedi maçlık dilimde oynayabiliyorlardı. Bu sene bir değişiklik oldu mu? Yani biz bugün Hickman'ın yerine transfer yapıyoruz desek yine bu oyuncuyu CSKA deplasmanından itibaren oynatabileceğiz değil mi?
heurtel konusunda lancelot nickli abiye katılıyorum.. bizim taraftar her maç cebinden 20 sayı atan avrupanın kobe'si goudelock'a bile katlanamıyor savunması yüzünden bir de heurtel'i alsaydık futbol maçları bile obradovic istifa sesleriyle yankılanırdı. bir de gou savunmada bir şeyler öğrendi bence olumlu gelişmeler var..
aynen...
Avrupa'nin Kobe'si denmesinin sebebini bilmeyenler, hatta bunu abarti bulanlar da olabilir. Bunu soyleyen kisi, bizzat Kobe: http://lakersblog.latimes.com/lakersblog/2012/02/kobe-bryant-dubs-andrew-goudelock-the-mini-mamba.html
abi ben bu adama nba'de haksızlık yapıldığını düşünüyorum.. ilk lakers macerasında aldığı sürelerde hep olumlu işler yaptı. bir vujacic'e yıllardır verilen şansı hatırlayalım bir de bu adama verilmeyen şansı demek ki sevgilisi sharapova değil ordan kaybetti..
Katılıyorum..Lakers adamı resmen harcadı..hala NBA de oynayabilirdi gou.
kesinlikle oynayabilirdi abi. ama iyiki bu haksızlığa uğradı diyelim bize nasip oldu adam
obra çok zorluyor gouyu hem hucumda hem savunmada kendi özelliklerini kaybetmeden geliştirmesi için şu ana kadar mental anlamda düşündüğümden daha güçlü çıktı