Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450794 defa)

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #15075 : 14 Ocak 2015, 10:09:44 »
Bence bir iiki yila yabanci siniri kalkar futboldaki gibi:)saglam butce,sinirsiz yabanci,obra- gerardhini.dusunmesi bile geyecan verici

Buna gerek yok abi..8 yabancı alıp sırayla oynatabiliriz..Yani aslında zor değil. 8 de bizim işimizi görür şu durumda
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #15076 : 14 Ocak 2015, 12:15:43 »
sen bunu diyince direkt aklıma bojan geldi abi. bu zorlamalar oyuncuları çok geliştiriyor, hatta buna zorlama değil gelişim eşiği diyebilirim standart yapabildiğinin 1 tık fazlasını isteme sonra bunu standart olarak yapabilecek kapasiteye gelince 1 tık daha fazlası. ee gelişimin sonu yok tabi ben oyuncu olsam obra'ya yatar kalkar dua ederdim. bojan'ın nba'de aldığı dakikalara bakınca obra'nın güvendiği adam kendini sorgulamayacak demek ki hoca gördü o potansiyeli. gou'ya ayrı bir maşallah diyelim nazar değmesin.
sezon başında bize gelince goudan bu kadarını beklemiyordum gerçekten çok karakterliymiş daha sezonun ortasındayız ne seviyeye çıkacağını çok merak ediyorum özellikle f8de
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 12:16:07 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #15077 : 14 Ocak 2015, 13:38:52 »
sezon başında bize gelince goudan bu kadarını beklemiyordum gerçekten çok karakterliymiş daha sezonun ortasındayız ne seviyeye çıkacağını çok merak ediyorum özellikle f8de

valla ben sezon basında bogdan ın yedeği olacağını maclarda 10 15 dakka süre alıp Real de ki Carroll yada Barcelona daki Oleson tarzı bi oyuncu olacagını dış sut tehdidini kullanacağımızı fln düşünüyordum acıkcası. ama tamamen yanıldım ve acıkcası göt oldum adam bildiğin king miş :) umarım daha uzun yıllar bizimle kalır bu kadronun bu yıl sonuç ne olursa olsun bozulmamasını cok istiyorum.
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #15078 : 14 Ocak 2015, 18:00:49 »
Bir 4 numara almamız bizim için de Bjelica için de hayırlı olacaktır

Hickman sakatlığı çok uzayacaksa savunmacı bir combo da getirmek gerekebilir

Kaimakoglou efsane olurdu ama Kazan'a fazla ayıp olur herhalde.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #15079 : 14 Ocak 2015, 20:52:21 »
valla ben sezon basında bogdan ın yedeği olacağını maclarda 10 15 dakka süre alıp Real de ki Carroll yada Barcelona daki Oleson tarzı bi oyuncu olacagını dış sut tehdidini kullanacağımızı fln düşünüyordum acıkcası. ama tamamen yanıldım ve acıkcası göt oldum adam bildiğin king miş :) umarım daha uzun yıllar bizimle kalır bu kadronun bu yıl sonuç ne olursa olsun bozulmamasını cok istiyorum.
bende pek birşey beklemiyordum ama bana göre avrupada isolationı en iyi oynayan 2 amerikalıdan 1i hatta gou>>>>weems ve gelişimini sürdürürse çok başka noktalara bile gelebilir

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #15080 : 14 Ocak 2015, 22:37:12 »
Su anthony randolph seneye aradıgımız uzun olabilir, dikkat etmek lazım
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #15081 : 14 Ocak 2015, 22:55:42 »
Randolph, d.brown , delaney 3lü paketi yapalım biz farklı bi boyuta ulaşırız kuban da artık basının caresine baksın bize ne :))
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15082 : 14 Ocak 2015, 23:01:15 »
uğur utkan birkaç gündür bu mevzuyu konuşuyoruz
Pota altına sadece  1 yabanci hamle yapacaksak doğru isim gibi duruyor

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #15083 : 14 Ocak 2015, 23:48:03 »
uğur utkan birkaç gündür bu mevzuyu konuşuyoruz
Pota altına sadece  1 yabanci hamle yapacaksak doğru isim gibi duruyor
dominant bi 5 herkesin malumu ve bjelica yı yedekleyecek bi de 4 ister sanki koç, ben oyle hissediyorum ozellikle bjelica ile ilgili yaptığı yeerini dolduramıyorz yorumdan. Tabi koçun şu sözleşme durumunu halletsek keşke
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #15084 : 15 Ocak 2015, 01:44:26 »
abiler size bir şey sormak istiyorum. ben bu Salah Mejri'yi ne zaman izlesem adam iyi oynuyor çok hoş geliyor gözüme ama kimse bahsetmediğine göre ve çok az dakika aldığına göre vardır büyük eksikleri. siz ne dersiniz hiç mi oluru yok? bir de yine Real'den Ayon 4-5 çok iyi adam ama o sezon başında konuşulmuştu o yüzden beğenildiğini az çok biliyorum..
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 01:48:58 Gönderen: eu_kobe »

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15085 : 15 Ocak 2015, 11:02:35 »
abiler size bir şey sormak istiyorum. ben bu Salah Mejri'yi ne zaman izlesem adam iyi oynuyor çok hoş geliyor gözüme ama kimse bahsetmediğine göre ve çok az dakika aldığına göre vardır büyük eksikleri. siz ne dersiniz hiç mi oluru yok? bir de yine Real'den Ayon 4-5 çok iyi adam ama o sezon başında konuşulmuştu o yüzden beğenildiğini az çok biliyorum..
Bana göre Mejri fazlasıyla underrated bir adam. Çok severim, beğenirim. Başka takımlarda belki de ilk opsiyon olacakken Realde son tercih olup gözden düşüyor.
Geçen sene aynısını Draper da yaşadı. Aslında çok faydalı adam. Ama tek bi şeyi yapsın diye 5 dkyla sınırlıyorlardı adamı. Olduğundan kötü gözüküyorlar o daracık rollerde kendilerini kısıtlıyorlar.
Mejri de seneye ayrılırsa Draper'ın yaptığı gibi bir çıkış yapacaktır.

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15086 : 15 Ocak 2015, 11:06:11 »
Uzunlarda ilk tercihim Dubljevic'ti hep. Ama gelmesinin ne kadar zor olduğu malumunuz.
Bize de 4.5 bir adamın daha çok uyacağı düşünüldüğünde Randolph ismi uzunlarda bu yaz için en çok istediğim aday olma yoluna fazlasıyla girdi. :)
Tereyağından kıl çeker gibi ribaund çekiyor, inanılmaz atlet, şutu olan tam bir modern uzun. Bjelica'yı da yedekleyebilir kalan sürelerde. Baya baya çare olur dertlerimize.

Çevrimdışı gockun

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #15087 : 15 Ocak 2015, 12:12:18 »
Randolph'un da Derrick Brown'un da kontratları bu yaz bitiyor.  Ama bence iki oyuncu da bir NBA kontratı peşinde koşmadan Avrupa'da yeni anlaşma imzalamazlar.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #15088 : 15 Ocak 2015, 14:42:42 »
bence bjelica seneye nba yapacak.. ikisini de alalım
Derrick brown + randolph :)

fazla amerikalı oluyor gerci
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #15089 : 15 Ocak 2015, 14:59:24 »
Yalnız Bjelica'nın yerini doldurmak diye birşey ne kadar mümkün olur, tartışmalı. Var mı öyle birisi? Tam tabiriyle "unique" bir oyuncu, malum...
Kara deryalarda bir FENERsin!