"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yalnız Bjelica'nın yerini doldurmak diye birşey ne kadar mümkün olur, tartışmalı. Var mı öyle birisi? Tam tabiriyle "unique" bir oyuncu, malum...
Obradovic bizde olduğu müddetçe bjelica hiçbir yere gitmez
Ya seneye obradovic olmazsa
obradovic seneye var
Seneye, sonraki seneye, sonraki sonraki seneye, yıllar yıllar boyu olur umarım. İnsallah dediğiniz gibidir durum
inşallah uzum yıllar kalır umudumuz o yönde
Kocaman umutlarımızın sahibi Obradovic
valla cem abi kızacak ama bi yerden duyduk başkan ben gidene kadar koç kalacak demiş yani sonsuza kadar
Çok koyu bi aziz yıldırımcıydım zamanında. 3temmuz sürecinde pik yapmıştı ama son 1-1,5yıldır kafa olarak cok yıprandığı saglıklı düşünemediği klube zarar verdiği aşikar. Kendimce artık vedalaşsa iyi olur diyodum ki dediğiniz gibi bi durum varsa eğer gercekten, umarım 85yasına kadar aziz baskan bizimle olur
inşallah diyemiyorum
Hayaller ahmet ozokur&ali koç, gercekler aziz yıldırım en azından şuan gerci allah razı olsun baskanın bu klube, amatör branslara katkısı çok büyük oldu yıllarca
bende başkanı çokn severim ama fb sevgisi daha ağır kulüp için bırakması lazım artık
Kesinlikle... Gecen zaman hem kendi hem klubun aleyhine işliyo. Yakın zamanda Artık bırakması onu efsane unutulmaz kılacaktır zaten. Son büyük guzelliğini dediğiniz gibi Obradovic konusunda yapar umarım