Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5506393 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #15120 : 16 Ocak 2015, 16:41:32 »
Basket icin haklisinda, Fenerbaahce bizim icin sadece basketbol degilki..
benim için iki yıldır sadece o, aziz yıldırım gitmedikçe de öyle olacak gibi zoc giderse o da kalmaz :(.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15121 : 16 Ocak 2015, 16:43:29 »
cem şubenin yönetimi ülkerde değil mi? Aziz Yıldırımın açıklamasını şöyle anlarım ben: Ülkerle ayrılacağız ve aziz yıldırım gaz almak için; ben olduğum sürece burada diyor aykut kocaman dönemi gibi.
şubenin yönetimi tabiki Ülkerde ama sonuçta Aziz Yıldırım da başkan .. burada değişik bir çelişki var :)
detaylar umurumda değil ya cidden Obradoviç bi 2 sene daha uzatsın sözleşme bu senede bi madrid yapalım da şimdilik başka bir şey istemiyorum ;)
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 16:43:47 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #15122 : 16 Ocak 2015, 17:35:27 »
Uzun zamandır geri kaldım kaçırmış olabilirim lütfen düzeltin bu Ülker ile ''sponsorluk'' durumu diye bir dedikodu dönmeye başlamış.
Yok çekilecekler , yok süresi bitti diye..

2006 yılında Ülkerspor ile Fenerbahce gerek alt yapılar gerekse antrenörler ( alt yapı koçları ) bazında birleşme gerçekleştirdi. Her birleşmede olduğu gibi yani.. Sponsorluk ve Tek bir kulüp çatısı altında birleşme bence çok farklı iki durum.. 2007 yılında gerek Galatasaray Cafe Crown gerekse 2007 yılında Beşiktaş Cola Turka, Ülker ( yıldız grubunun ) ''sponsor'' olarak onlara destek olması ve sonra bu sponsorların süreleri dolarak tercih edilmemesi bu söylenen dedikoduların olması gereken kısmı diye düşünüyorum.. Ahmet Özokur beyin de söylediği gibi bizim Fenerbahce ile olan bağımız sponsorluktan çok daha öte bir durum diye..
Ha bu söylediklerimi tamamen farazi kılacak bir durum yaşanabilir mi ? Başkanımız Aziz Yıldırım olduğu sürece mümkün :)
Bir gece 3 şişe jack daniels'ı hüpletip ardından şekerini 500 'e çıkardığı anda Murat Ülker beyin rezidansının kapısına dayanırsa işler değişebilir :) :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #15123 : 19 Ocak 2015, 18:41:29 »
transfer yapacağımızı düşünmüyorum bunu belirteyim
ama f4 oynamak isteyen ,egolarını kenara bırakmış bir hidayet ne güzel giderdi beaa

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #15124 : 19 Ocak 2015, 20:01:24 »
Hidayet ten ziyade savaşıcak it gibi kosucak bir esmer atletik kardeş gerekiyor..
Kınsey gibi Moss gibi Hopson gibi
hidayeti yerli olması ve euroligde oynamaması dolayısıyla yazdım birde zırt pırt bize gelmek istediğini söylediği için..
takip etmiyorum ama çokta süre almıyordu

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #15125 : 19 Ocak 2015, 20:11:20 »
Hidayet oynamayı kafasına koyarak gelirse şu haliyle bile el için çok ekstra bir oyuncu.
İşte burada şu sıkıntı var.
Hedefi oynamak mı yoksa taraftarı olduğu kulübe gelerek kaybolmaya başlayan popülaritesini geri kazanmak adına göz boyamak mı?
...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #15126 : 19 Ocak 2015, 20:23:20 »
Hidayet oynamayı kafasına koyarak gelirse şu haliyle bile el için çok ekstra bir oyuncu.
İşte burada şu sıkıntı var.
Hedefi oynamak mı yoksa taraftarı olduğu kulübe gelerek kaybolmaya başlayan popülaritesini geri kazanmak adına göz boyamak mı?
bugün sabah düşünüyordum hickmanın geri döneceğini var sayarak yazıyorum
cska deplasmanına hidolu hickmanlı kadromuzla çıktığımız hayalini kurdum
imkansız değil aslında hidayetin tek lafına bakar bizim takımda böyle bir ışık gördüyse fikrini değiştirmesi mümkün hem yerli hemde avrupada fark yaratır

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #15127 : 19 Ocak 2015, 20:37:55 »
@lancelot

Hidayet'in el standartlarında fark yaratacağı konusunda sizle hemfikirim ama nba'de 1000 maç oynama onuruna ermeden geleceğini sanmıyorum.
Sanırım 40 civarı maç kaldı buna erişmesi için.
Bu sezon erişebilir mi?
Şimdiye kadar 25 maç oynamış ve Clippers T.Prince için zorluyor denilirken kalan maçlarda bunu tamamlaması da zor görünüyor.
Gelecek sezon herhangi bir takımla veteran imzalayıp hedefine ulaştığında gelmesi bana daha olası geliyor. :)
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15128 : 22 Ocak 2015, 12:18:39 »
Calathes gelsin ya tabi güzel olur
hangi maça gittin sen .
Keşke resim filan cekseydin foruma filan koyardik güzel olurdu .. uda de nerdesin bjzim forumda mücahit var o da Florida da sanırım  belki denk gelir görüşsunuz

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #15129 : 22 Ocak 2015, 13:21:36 »
Dallas-Memphis maçına gittim Dallas kazandı :)

Cem hocam herkes ister Calathes ' i koç eski oyuncusunu bu kez takıma kesin katarmı :)

Daha öncesinde sorulması gereken ve daha önemli olan soru şu sanırım : Obradovic kalır mı ?

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #15130 : 22 Ocak 2015, 14:37:42 »
Düşünüyorum da, obra giderse kim gelicek ki, kimse kesmez bizi,beğenmeyiz kimseyi, sonuçta obra yani, daha büyüğü yok.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15131 : 22 Ocak 2015, 14:48:51 »
Öyle de bir geleneği var ki bu kulübün koç gider, sonraki sene kazara f4 falan yaparız. Obradovic'i harcayanlar yine omuzlarda taşınır, yine haklı çıkarlar. Sonuçta burası Fenerbahçe.

• Üye
« Yanıtla #15132 : 22 Ocak 2015, 14:56:11 »
Oktay Mahmudi gelir koç sene sonu giderse.

Koç dünyanın en büyük koçlarından. Ama olmuyorsa olmuyordur bence.

Ama ben bu sene için lig+kupa+top 8 e fitim
2 seneyle olmaz ki bu işler,gherardini ise daha yeni geldi, biraz sabırlı olsak,bu sene top 8 olmasa bile, ileride f4 gediklisi bir takım oluruz bence, bir kültürün oturması 2 seneyle olmuyo malesef.

• Üye
« Yanıtla #15133 : 22 Ocak 2015, 15:00:11 »
Yav beklenti yükselten oyuncular , koç , yöneticiler.

Her avrupa macı kazandıktan sonra bu üç denklem bu sene Final Four hedefimiz diyor.

Taraftarda otomatik olarak gazlanıyor.
Taraftar hedef top 16 dese de mutsuz olacak,taraftarı mutlu etmenin yolu yok ki,tabiki hedef f4 ama bu işler sanıldığı gibi kolay değil,bastık parayı, f4 yaparız,olmuyo o işler öyle.

• Üye
« Yanıtla #15134 : 22 Ocak 2015, 15:08:15 »
Abicim senelik 40 trilyon harcayan takım için hedef Final Four. En kötü top 8 dir.

Top 8 yapmak için bir kültürün olması gerekmiyor. -ki koç Pao dayken bu büyük bütçeler yoktu önünde. Koç küçük paralarla büyük takım yarattı Pao dönemînde.

Sen top 8 bile yapamasak takımı basarılı sanıcaksın. Korktum senden kardeşim.
Farkı bakıyoruz,ben zaten top16 başarı demedim,ama f4 yapmanın sanıldığı kadar kolay bir şey olmadığını söyledim, 40 trilyon harcamakla olmuyor, en çok para harcayan her sene şampiyon olsaydı, cska her sene şampiyon olurdu,kendiniz de demişsiniz,pao ile düşük bütçelerle başarılı oldu diye, dediğim de o,bir basketbol kültürleri var,hem klübün, hem taraftarın,yıllardır oynuyorlar, biz de ise yeni yeni oturuyor,taraftar yavaş yavaş stepsvari bir pozisyonu ıslıklamaya,tepki göstermeye başladı, ayrıca korkulacak bi insan da değildirim ya,farklı düşüncede olunan insanlardan korkmamak gerek :)