Tek macla böyle bırakılıp gidilmez bence. Eger gidilirse hele de madride gidilirse ben de hakkında iyi düşünmem hocanın..
niye iyi düşünmeyeksin ki , farz et çok iyi teklif aldı ve gitti.. ne diyeceksin ki ?
sen 30 yaşındasın ben 35 hakan abi 40 utkan 19 vs vs ..
hepimizin yıllardır hayalini kurduğu olayı gerçekleştiren adam için nasıl kötü düşünebilirsin ? cidden merak ediyorum..( takılıyorum sana )
2015 sezonu kadrosundan hocasına tüm teknik ekibi benim için özeldir. Yıllardır hayalini kurduğumuz olayı gerçekleştirdiler..
Obradovoiç gelsin küfür etsin suratıma hocam adamsın derim...
olaya fazla yüzeysel bakıyoruz bence..
basın toplantısından sonra söylediği tüm sözler de bence fazlasıyla gerçekti..
3 temmuz spasifik bir olay mevzu ile alakası yok...
hani bir söz var ya '' beyler birisi ...... ' ye buranın Fenerbahçe olduğunu hatırlatsın '' diye..
bende o sözü şöyle çeviriyorum.. ''Beyler birisi çıkıp bizlere bu adamın Zeljko Obradoviç olduğunu hatırlarsın''
hepimizin istediği '' ya bizim de bi basketbol kültürümüz olsun '' söylemlerini gerçekleştirmeye çalışan bir adam var.
yaptığı sadece set çizmek maç kazandırmak oyuncu geliştirmek de değil adam hemen hemen her konuşmasında '' bir basketbol klübü '' nasıl olurun şifrelerini veriyor. taraftarından yöneticisine oyuncusuna herkesi bir çatıda toplamaya çalışıyor. bazen abartıyor ayar veriyor bazen taraftara bazen de oyuncuya.. ama daha 1 gün bile Obradoviç'in '' Haksız'' olduğunu görmedim..
Fİnal 4 a kaldık ve tüm camia relax moda geldi. sanırım bunu da kendisi görüyordur.
lig maçı bizim umurumuzda değil diye düşünüyoruz ama adam diyor ki hedeflerimiz arasında TBL de var. çok önemli bu kupa diyor ,
Allah başımızdan eksik etmesin, istediği şekilde ayar vermeye hakkı vardır.
bu sene yaptıklarının herhangi bir karşılığı olmadığını düşünüyorum...