Cem üstad öncelikle benle ilgili sözlerin için teşekkürler.
kimi alabilirdi;
elinde bo varken yedeğinde kenan varken 1 numaraya transfer yapmasını beklemezdim.
ama 2 numara olarak elimizdeki adamlar melih ve ömer'ken, bo'nun oyun kurma konusunda handikapları ortadayken oraya gordon tarzı hem savunma yapacak hem de bo tıkandığında, 1-2 oynayabilecek birini alabilirdi.
3 numara olarak yabancı sınırını da hesaba kattığımızda Emir'e mahkumken, diğer alternatifimiz sato tarzı bir oyuncu olmalıydı, sene başından hatırladığımız kadarıyla koçun özel çabası ile bojan takımda kaldı.
şimdi baktığımızda en yanlış hamle kleiza olarak gözükse de, sene başında o kumar oynanırdı ona itirazım yok. lakin diğer uzunlar bjelica, oğuz, ilkan'ken buraya önce zoriç'i alması sonrasında da vidmar gittiğinde yerine sekuliç hamlesi bence kabul edilemez. kimi alabilirdi dersen oyuncu ismi veremem ama alması gereken oyuncu profili bence çok belliydi. blok tehdidi olan, net rebound çeken biri lazımdı çok net bir şekilde.
üslup konusunda haklı olabilirsin tabi ama benim uzun yıllardır yaşadığım en büyük hayal kırıklığı bu sezon oldu diyebilirim. evet önümüzde hala lig var ve ligi alırsak işler değişir, ama Banvit ve Karşıyaka'ya 0-4 yapmış bir takımın ligi alması bana çok gerçekçi gelmiyor. umarım sezon bittiğinde ben yanılmış olurum.
tabi bütün bunları yazarken, bu kadar basit şeyler obra değil herhangi bir koç da düşünür diyorum, yazdıklarım çok da anlamlı gelmiyor

ama neden böyle bir kadro kuruldu aklım almıyor öte yandan, bu kadar apaçık defoları olan bir takımı obranın kurmuş olması da bana makul gelmiyor. taraftarız işte üzüldüğümüzle kalıyoruz.
hayırlısı.
Kimi alabilir di mesela harun ?piyasada geçen sene.bosta adam kaç tane vardi ?
Teo zizis gibi adamları istedik ama alamadık sözleşmesi var nasıl olacak
Sekulic yerine kimi alsaydi misal
Bu yaz onlarca oyuncu boşa cikmayacak mi
Hatalari savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Yoksa Avrupa da da geldiğimiz nokta benim için yeterli
Ayrıca ekleme yapayım bu kadro.bircok eksiğine rağmen top 8 yapabilirdi ama olmadı. Birinci tur performansı ben unutmadim ayrıca kaybettiğimiz maçların ne şekilde kaybedildigini.son laboral maçı harici havlu atmadik aptalca hatalarımız sebebiyle.gitti
Neyse.gitti geçti. Obradovic.tabiki sorumlu ve hatalidir.ama senin gibi kaliteli.bir adamadan obradovic için kullandığın üslup benim garibime gitti ne yalan söyleyim