Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague Sezon Değerlendirmesi  (Okunma sayısı 15732 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague Sezon Değerlendirmesi
« Yanıtla #15 : 14 Nisan 2014, 13:36:18 »
Cem üstad öncelikle benle ilgili sözlerin için teşekkürler.

kimi alabilirdi;

elinde bo varken yedeğinde kenan varken 1 numaraya transfer yapmasını beklemezdim.
ama 2  numara olarak elimizdeki adamlar melih ve ömer'ken, bo'nun oyun kurma konusunda handikapları ortadayken oraya gordon tarzı hem savunma yapacak hem de bo tıkandığında, 1-2 oynayabilecek birini alabilirdi.
3 numara olarak yabancı sınırını da hesaba kattığımızda Emir'e mahkumken, diğer alternatifimiz sato tarzı bir oyuncu olmalıydı, sene başından hatırladığımız kadarıyla koçun özel çabası ile bojan takımda kaldı.
şimdi baktığımızda en yanlış hamle kleiza olarak gözükse de, sene başında o kumar oynanırdı ona itirazım yok. lakin diğer uzunlar bjelica, oğuz, ilkan'ken buraya önce zoriç'i alması sonrasında da vidmar gittiğinde yerine sekuliç hamlesi bence kabul edilemez. kimi alabilirdi dersen oyuncu ismi veremem ama alması gereken oyuncu profili bence çok belliydi. blok tehdidi olan, net rebound çeken biri lazımdı çok net bir şekilde.

üslup konusunda haklı olabilirsin tabi ama benim uzun yıllardır yaşadığım en büyük hayal kırıklığı bu sezon oldu diyebilirim. evet önümüzde hala lig var ve ligi alırsak işler değişir, ama Banvit ve Karşıyaka'ya 0-4 yapmış bir takımın ligi alması bana çok gerçekçi gelmiyor. umarım sezon bittiğinde ben yanılmış olurum.

tabi bütün bunları yazarken, bu kadar basit şeyler obra değil herhangi bir koç da düşünür diyorum, yazdıklarım çok da anlamlı gelmiyor :)
ama neden böyle bir kadro kuruldu aklım almıyor öte yandan, bu kadar apaçık defoları olan bir takımı obranın kurmuş olması da bana makul gelmiyor. taraftarız işte üzüldüğümüzle kalıyoruz.

hayırlısı.

Kimi alabilir di mesela harun ?piyasada geçen sene.bosta adam kaç tane vardi ?
Teo zizis gibi adamları istedik ama alamadık sözleşmesi var nasıl olacak
Sekulic yerine kimi alsaydi misal

Bu yaz onlarca oyuncu boşa cikmayacak mi
Hatalari savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Yoksa Avrupa da  da geldiğimiz nokta benim için yeterli

Ayrıca ekleme yapayım bu kadro.bircok eksiğine rağmen top 8 yapabilirdi ama olmadı.  Birinci tur performansı ben unutmadim ayrıca kaybettiğimiz maçların ne şekilde kaybedildigini.son laboral maçı harici havlu atmadik aptalca hatalarımız sebebiyle.gitti
Neyse.gitti geçti. Obradovic.tabiki sorumlu ve hatalidir.ama senin gibi kaliteli.bir adamadan obradovic için kullandığın üslup benim garibime gitti ne yalan söyleyim :( :( :(

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #16 : 14 Nisan 2014, 13:39:14 »
Cem üstad öncelikle benle ilgili sözlerin için teşekkürler.

kimi alabilirdi;

elinde bo varken yedeğinde kenan varken 1 numaraya transfer yapmasını beklemezdim.
ama 2  numara olarak elimizdeki adamlar melih ve ömer'ken, bo'nun oyun kurma konusunda handikapları ortadayken oraya gordon tarzı hem savunma yapacak hem de bo tıkandığında, 1-2 oynayabilecek birini alabilirdi.
3 numara olarak yabancı sınırını da hesaba kattığımızda Emir'e mahkumken, diğer alternatifimiz sato tarzı bir oyuncu olmalıydı, sene başından hatırladığımız kadarıyla koçun özel çabası ile bojan takımda kaldı.
şimdi baktığımızda en yanlış hamle kleiza olarak gözükse de, sene başında o kumar oynanırdı ona itirazım yok. lakin diğer uzunlar bjelica, oğuz, ilkan'ken buraya önce zoriç'i alması sonrasında da vidmar gittiğinde yerine sekuliç hamlesi bence kabul edilemez. kimi alabilirdi dersen oyuncu ismi veremem ama alması gereken oyuncu profili bence çok belliydi. blok tehdidi olan, net rebound çeken biri lazımdı çok net bir şekilde.

üslup konusunda haklı olabilirsin tabi ama benim uzun yıllardır yaşadığım en büyük hayal kırıklığı bu sezon oldu diyebilirim. evet önümüzde hala lig var ve ligi alırsak işler değişir, ama Banvit ve Karşıyaka'ya 0-4 yapmış bir takımın ligi alması bana çok gerçekçi gelmiyor. umarım sezon bittiğinde ben yanılmış olurum.

tabi bütün bunları yazarken, bu kadar basit şeyler obra değil herhangi bir koç da düşünür diyorum, yazdıklarım çok da anlamlı gelmiyor :)
ama neden böyle bir kadro kuruldu aklım almıyor öte yandan, bu kadar apaçık defoları olan bir takımı obranın kurmuş olması da bana makul gelmiyor. taraftarız işte üzüldüğümüzle kalıyoruz.

hayırlısı.

Ligi almak gerçekçi gelmiyor derken ne demek istediğinizi tam olarak açar mısınız?Bu takım şampiyonluk adaylarından olan takımların hiçbirini geçemez mi demek istiyorsunuz yoksa Banvit-Karşıyaka ile eşleşirse işi zor mu demek istiyorsunuz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 14 Nisan 2014, 13:43:28 »
Harun
Vallaha sorun tam olarak nedir.bilemiyorum
Hocaya.guvenmekten başka çare yok :(
Bu isi düzeltecek ise.obra.duzeltir diye düşünüyorum ve umut ediyorum

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #18 : 14 Nisan 2014, 14:30:34 »
Ligi almak gerçekçi gelmiyor derken ne demek istediğinizi tam olarak açar mısınız?Bu takım şampiyonluk adaylarından olan takımların hiçbirini geçemez mi demek istiyorsunuz yoksa Banvit-Karşıyaka ile eşleşirse işi zor mu demek istiyorsunuz.

Bu iddianın dayandığı noktada bir yanlışlık yok bence. Ligi almamız gerçekçi bir hedef gibi gelmiyor bana da.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 14 Nisan 2014, 14:32:35 »
Öyle de eren 2 senedir bu takım çeyrek finali geçemiyor
Hoca için. Hedef olmayabilir ama.bizim için hedef yahu :) :(

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #20 : 14 Nisan 2014, 14:38:56 »
Bu iddianın dayandığı noktada bir yanlışlık yok bence. Ligi almamız gerçekçi bir hedef gibi gelmiyor bana da.

Aynen ben de böyle düşünüyorum, maalesef Banvit ve Karşıyaka karşısında kötü mağlubiyetler aldık, Obradovic gibi hırslı bir hoca varken bu takımlardan üstüste mağlubiyetler almak hiç iç açıcı değil. Takımın mevcut görünümüyle bence de ligi almamız zor, iyi bir ivme yakalarsak play-offlarda anca öyle kazanabiliriz ama geldiğimiz bu son nokta o kadar kötü ki, belli oyuncuların kötü oynaması bir yana belkide takımın en istikrarlı ismi Bo'yu hoca kenarda oturtma ihtiyacı duydu Karşıyaka maçında...

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #21 : 14 Nisan 2014, 14:42:02 »
@nemanja bjelica;

deplasmanlarda çok kırılgan bir takımız, savunma olarak play off oynayacak takımlar içerisinde en kötüsüyüz.

maçların sıkıştığı anlarda topu eline verip kesin sayı bulur, bir şey yapar diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. bu yüzden takımların birbirlerini iyice ezberlediği play off'larda bu handikaplarla bir yerde eleniriz diye düşünüyorum, ilk tur mu olur final mi olur bilmemem.

@ Cem

hocaya güvenmek konusunda diyecek bir şey yok. yani gerçekten taraftarı çaresiz bırakan bir erkek basket takımımız var.
obra ile de olmuyorsa, nasıl olacak bilemiyorum.

obra takımı, oyuncuları, yöneticileri çok iyi tanıyor artık, seneye aklına yatmayan ne varsa değiştirir umarım.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2014, 14:43:00 Gönderen: Del Piero »

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #22 : 14 Nisan 2014, 14:43:04 »
Öyle de eren 2 senedir bu takım çeyrek finali geçemiyor
Hoca için. Hedef olmayabilir ama.bizim için hedef yahu :) :(

Abi tabii ki hedef ama benim kafamın içinde ''gerçekçi'' bir hedef değil. Bütün hedef maçları kaybettik. Elimizdeki veriler bu yani. Tabii yukarıdaki mesajda da söylediği gibi, anlık bir ivme ile her şey olabilir.

• Üye
« Yanıtla #23 : 14 Nisan 2014, 14:51:32 »
Deplasmanlarda kırılgan yapıya sahibiz fakat play off başladığı zaman olur da finale çıkıp rakibimiz Banvit olursa saha dezavantajımız olacak.Savunma olarak da kırılgan olma sebebimiz Banvit ve Karşıyaka maçlarında Emir-Bojan aynı anda çok fazla parkede kaldı.Mesela Efes ve Galatasaray maçlarında Ömer Onan süre aldı ve savunmada gayet iyiydik.Ben Obradovic'in ligi kaptırmamak için ne gerekiyorsa onu yapacağını düşünüyorum
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2014, 14:56:50 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #24 : 14 Nisan 2014, 15:00:24 »
koç ne isterse yapılmalı
adı kulübün anahtarını vermekse, o da yapılmalı
ve artık temel organizasyonda bazı değişiklikler de olmalı.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2014, 15:00:47 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #25 : 14 Nisan 2014, 15:06:21 »
koç ne isterse yapılmalı
adı kulübün anahtarını vermekse, o da yapılmalı
ve artık temel organizasyonda bazı değişiklikler de olmalı.

Bencede..

Yalnız bence Teknik ekiplerde de değişim şart...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #26 : 14 Nisan 2014, 15:07:38 »
Bencede..

Yalnız bence Teknik ekiplerde de değişim şart...

teknik ekip?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #27 : 14 Nisan 2014, 15:09:04 »
teknik ekip?

Erkek Bayan...

Nedim Karakaştan..Didem Akına kadar ne varsa..Sen düşün...

Koçun yanındakileri kastetmedim..Ama yanına iyi bir yardımcı şart bence
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #28 : 14 Nisan 2014, 15:13:07 »
Özcan hocanın başka bir ankete yazdığı cevap sanırım burası için de mühim.  Reyisin bir demecini aktarmış:

Obradovic:Sezon başından beri kritik dakikalarda sorumluluk alacak, karar verecek liderimizi aradık ama bulamadık.

• Üye
« Yanıtla #29 : 14 Nisan 2014, 15:13:41 »
Özcan hocanın başka bir ankete yazdığı cevap sanırım burası için de mühim.  Reyisin bir demecini aktarmış:

O lider BJELİCA