Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 43257 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
Yani :D
zaten abi adama oyun bilgisi yüksek bilgisi yüksek ama ribaund'u düşük diyolar la oyun bilgisi yüksek olan uzunun ribaundu nasıl kötü olur ribaund zaten oyun bilgisi işidir boy la posla olsa hınes'ın intihar etmesi lazım.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi yanlış anlama,Kerem'in geçen sezon verdiği bir röportaj var.Eğer transfer edersek o röportaj gündeme gelecektir ve taraftar kabullenir mi?İşin esası Kerem'e teklif sunsak bile kabul etmeyecektir.Yani kerem'in transferi Volkan Demirel'in gs'ye transferi gibi birşey olur
abdullah geç o işleri takma bu kadar

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
abdullah geç o işleri takma bu kadar
Peki öyle olsun :D

• Üye
zaten abi adama oyun bilgisi yüksek bilgisi yüksek ama ribaund'u düşük diyolar la oyun bilgisi yüksek olan uzunun ribaundu nasıl kötü olur ribaund zaten oyun bilgisi işidir boy la posla olsa hınes'ın intihar etmesi lazım.
Evet aynen öyle.Oğuz'da boy var ama ribaund alamıyor :D

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Öngörüm doğruysa (bkz. http://bit.ly/1et4Qzi), Obradovic takımında Kerem yer alamaz. Oluşturulmaya çalışılan mobil takım için fazlaca klasik bir numara oyuncusu.
Oyuncu tipi olarak Barış, Kerem'in tarzında bir oyuncu idi. O da yapamadı bu takımda.
Bence gene bizim izlemediğimiz ama koçun tanıdığı bir isim gelecek. 2009-10 sezonunda Milenko Tepic'i getirmişti PAOya. Bence benzer bir şey olacak bizde de
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
haklı olmak ile beraber yabancı sınırı var be dostum bu ülkede , türkiye ligi de önemli sonuçta
Kerem 'in Barış'a oranla en büyük artısı en azından ceza şutu dediğimiz olayı yapar ( ben şahsen istemiyorum gelmesini :) )
yabancı alsan bir dert yerli istesen havuz dar

• Üye
haklı olmak ile beraber yabancı sınırı var be dostum bu ülkede , türkiye ligi de önemli sonuçta
Kerem 'in Barış'a oranla en büyük artısı en azından ceza şutu dediğimiz olayı yapar ( ben şahsen istemiyorum gelmesini :) )

Berk kardeşe şans versek.Kenan'a göre savunması iyi,penetre konusunda daha cesaretli.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae

Lig için endişelenmiyorum açıkcası
Biz ligde kaybettiğimiz maçlardan sadece Galatasaray maçını, gerçekten Galatasaray'a kaybettik. Kalan tüm maçları (Tofaş, Banvit, KSK) tipik Anadolu takımı bir numaralarına kaybettik
Berk'in bize maç kazandırma potansiyeli Kenan'a göre daha yüksek (savunma+delicilik)
EL için konuşuyoruz
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2014, 12:06:15 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
EL için konuşuyorsak direk yabancıya yönelelim çünkü lig için Berk bize katkı yapacağını hepimiz düşünüyoruz.
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Berk'e de mutlaka süre verecektir hoca
kendi altyapımız olmasına rağmen ben hep Kenan'a Berk'ten daha çok güvendim ve bakış açısı olarak Kenan'a daha sıcak bakıyorum hep ( eleştirebilirsiniz tabiki 8) )

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
Ben Berk'i nedense bo ya benzetiyorum, yani o tipte bir oyuncu. Topla birlikte çok hızlı,savunması da ayaklarının hızından dolayı sağlam kesinlikle deneyecektir hoca
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Lig için endişelenmiyorum açıkcası
Biz ligde kaybettiğimiz maçlardan sadece Galatasaray maçını, gerçekten Galatasaray'a kaybettik. Kalan tüm maçları (Tofaş, Banvit, KSK) tipik Anadolu takımı bir numaralarına kaybettik
Berk'in bize maç kazandırma potansiyeli Kenan'a göre daha yüksek (savunma+delicilik)
EL için konuşuyoruz

El için kesinlikle seninle hemfikirim o zaman .
Emir de bu halde iken kesin oraya bir guard almak lazım ki okan hoca 1 2 aydır zaten o bölgeye oyuncu bakıyor ama işte aradığımız adam kim olur

hadi muhabbeti geçmişti şuraya fikrimi yazayım
bilbao takımı maddi sıkıntılar yaşıyor İspanya liginde .
yaşlı kurt Raul Lopez şu 3 4 aylık dönemde katkı sağlayabilir diye düşünüyorum .

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae

Berk'e de mutlaka süre verecektir hoca
kendi altyapımız olmasına rağmen ben hep Kenan'a Berk'ten daha çok güvendim ve bakış açısı olarak Kenan'a daha sıcak bakıyorum hep ( eleştirebilirsiniz tabiki 8) )

Aziz Yıldırım düşmanısın!  8) 8) 8)
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
El için kesinlikle seninle hemfikirim o zaman .
Emir de bu halde iken kesin oraya bir guard almak lazım ki okan hoca 1 2 aydır zaten o bölgeye oyuncu bakıyor ama işte aradığımız adam kim olur

hadi muhabbeti geçmişti şuraya fikrimi yazayım
bilbao takımı maddi sıkıntılar yaşıyor İspanya liginde .
yaşlı kurt Raul Lopez şu 3 4 aylık dönemde katkı sağlayabilir diye düşünüyorum .

TR ye ispanyol basketci(ve hatta latin kökenli basketci) bence gelmez :)

A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bende aynı fikirdeyim :)
fikir jimnastiği yapıyoruz yahu 8)