Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 43228 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Bu mac özelinde diyorsan sana kesinlikle katılmıyorum.
Kleiza oyunda olduğu çoğu süre özellikle ilk çeyrekte bütün toplar ona gitti o da hakkını verdi
Emir ve bojan in kötü olduğu dakikalarda bo ve kleiza yoktu zaten.  Iyi hatırla maç sonuna dogru kleiza 4 leyince hoca savunma hücum sırasında bojan& kleiza değişiklikleri yaptı.
Abi bende çok kızıyorum ama ne yapalım emir ve bojan i şimdi ne yapalım kadro dışı mi bırakakim
Iki isimde bu takim için önemli isimler ve onların kendilerine gelmesi şart.  Takımın başarısı ve vites artırması için şart murat .
Sezon sonu olunca bakarız  su asamada verim almak lazım
Hoca da bunun peşinde
Nasıl ki rezalet oynadığı dönemlerde kleiza'yi kadro dışı bırakmadı bir şekilde kazanmaya çalıştı şimdi sıra bu iki oyincuda.
 gerekiyorsa emir  & bojan  ve Obradoviç i de kovarız olur biter.
Sen öğretmen adamsın değerli dostum bu işler insan yönetmek ister benden iyi biliyorsun diyim

Cem hocam Formsuz olabilirsin buna asla itirazım olmaz, her oyuncu yaşayabilir aynı Kleiza'nın geldiği günlerdeki gibi ( +ki orda sakatlığından dolayı rahat hareket edemiyordu dizlerinin durumu malum avrupa şampiyonasında aşırı yük bindirmişti kendine )
Sakat da olabilirsin fedakarlıklar oynuyorsundur vs
Ama sen bu yazdıklarımızın hiç biri yok iken MENTAL ANLAMDA TAMAMEN artık kopmuşsan sezonda ( ki bunu 3 yıldır yapıyor bu iki arkadaş)
Zorlamak diğer oyuncuların emeğine ve performansına Haksızlık ve Ayıp değilmi ?

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kenan,Zoric,Oğuz,İlkan,Vidmar.Takıma mevlüt okutsak fena olmayacak

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hoşgeldin ender
Sorunun nw olduğunu az çok herkes biliyor ama mevcut şartlar da bu adamlaedan verim alıp bu sorun çözülür başka vatetok babam ;)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ligde Berk süre alacaktır (bence Kenan'dan daha iyi basketbolcu)
EL için şimdi bu vesileyle bir guard alınabilir (favorim Kızılyıldızdan Jaka Blazic, menajeri de Obranın menajeri)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Obradoviç emek hırsızlığı mi yapıyor o zaman ender ?
Bu oyuncular ile partizan deplasmanından galip çıkarken iyiydi şimdi tu kaka mi yapalım. 
Bak bende gıcık oluyorum bu iki oyuncunun bu kadar düsmelerine hatalarına vs vs ama çözüm senin veua abdulah dediği gibi de değil. 
Zaten kullandıkları toplar azaldı bence eskiye göre .cart diye sistem mentalite değişmez mevcut şartlarda olabildiği en hızlı sürede değişecektir ama yine söylüyorum memnun değilim umudum yok ama ne yapıp ne edip her iki oyuncumuzdan verim almak zorundayız.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kenan,Zoric,Oğuz,İlkan,Vidmar.Takıma mevlüt okutsak fena olmayacak
Ek olarak takımı topluca hamama götürmek düşünülebilir :D

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
oğuz yenihayat ‏@oguzyenihayat 2 dk.

Kenan Sipahi'nin sakatlığı ciddi. Kolunda kırık var ve ameliyata alınacak. 8-10 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

:( Geçmiş olsun nedir bu şansızlıklar

Çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzücü ya, bu sıralar kurşun döktürmemiz lazım, EL gruplarından sonra kesin nazar değdi takıma.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Her şerde bir hayır vardır kenan kardeşime geçmiş olsun diyorum, şut attığı eli olması çok kötü oldu içim cız etti o an . Bakalım ne takviye olacak ya da berke güvenerek mi gidicez. Şu 2 hafta sonra gelecek ama bir türlü gelemeyen arkadaşlarda takıma iyi katılırsa bu dönemi bi ihtimal kayıp vermeden geçeriz.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
öncelikle kenan'a geçmiş olsun, neyse ki henüz çok çok genç ve bu sakatlıklardan uzun vadede o etkilenmeyecektir.

maça gelince;

bence bojan'dan çok emir ve kenan ikilisinin oyunu yüzünden maç bu duruma geldi.

ne emir ne de kenan fark kapanırken bir kez olsun, rakiplerini geçmediler, bir kez olsun rakip savunmanın dengesini bozmadılar, böyle olunca da rakip takımda herkes adamına yapışıp gayet rahat savundu.

kenanın oynadığı basketbolu uzun zamandır beğenmiyorum ve berk'in takıma daha faydalı olacağını umuyorum.

umarım berk hayal kırıklığı yaşatmaz ve aldığı sürelerde kenan'ın yapamadıklarını yapacak kararlılığı ve azmi gösterir.

kenan kardeşimize de tekrar geçmiş olsun, umarım söylenenden kısa sürede döner.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bojan 20 dakika oynamış.  Ki eskisi gibi 30/ 35 dakikaları göremiyor bu hali ile de o kadar süre alamayacak. 
Emir istatistiksel olarak iyi maç çıkardı.
7 sayı 11 rib 6 asist.
Ama bazi anlarda ki şut tercihleri ve gördüğü teknik faul hepimizi deli etti. Tekrar söylüyorum bende ona çok kızan birisi olarak algıda secicilik yapıyoruz 8)
Tabi hıyar herif mimli o yüzden hata yapma lüksü yok !!
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2014, 23:28:41 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu oyuncular ile partizan deplasmanından galip çıkarken iyiydi şimdi tu kaka mi yapalım. 
Bak bende gıcık oluyorum bu iki oyuncunun bu kadar düsmelerine hatalarına vs vs ama çözüm senin veua abdulah dediği gibi de değil. 
Zaten kullandıkları toplar azaldı bence eskiye göre .cart diye sistem mentalite değişmez mevcut şartlarda olabildiği en hızlı sürede değişecektir ama yine söylüyorum memnun değilim umudum yok ama ne yapıp ne edip her iki oyuncumuzdan verim almak zorundayız.

Öyle değil abi..

Bakıyorum her topu tepede alıyor Bojan sonra uzun screene geliyor..Bişeyler yapacak sanıyoruz..10 toptan 2 si basket oluyor çok zaman fast break yiyoruz..Bumudur bizim Uber Alles oyun sistemimiz...Benim demek istediğim olmuyorsa zorlamanın faydası yok.

Emir konusunda da Birsel vardarlı konusundada fikrim sabit..Bunlar ileri gidecekti..Gerideler...Kimse kızmasın ama öyle...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Anlatamıyorum sanırım abi.. Partizanla ne zaman oynadın ? O maçı kaybetmen sana en ufak dokunmazdı çünkü orası Antreman turuydu +Kİ ilk rakibin ölüm kalım kazanmak zorunda olduğu maçta kendi evindeki Partizan maçıydı neyse giremeyeyim o konuya sen benim demek istediğimi çok iyi anladın çünkü :)
Ben maç maç bakmıyorum asla ben ORTAM VE DURUM değerlendirmesi yapıyorum eğer biz TOP 8 lerin yada Final Four'ların takımı olacaksak bu tarz oyuncularda ısrar etmenin hiç bir anlamı yok.. ha TOP 16 seviylerinde kalacaksak tam aradığımız adamlar Emir -Bojan gibi stressiz rakiplerin düzenlerini ve oyuncularını denediği ilk turdaki maçlarda herkesi ayağa kaldırır!
Obradovic için yaptığım tek eleştiri var oda çok fazla güveniyor olması bu oyunculara..
Ha bildiği vardır diyeceksin biz ondan daha mı iyi bileceğiz ? kusura bakmasında bu şubeyide camiayıda son 2-3 yıldır bire bir nefes alarak takip ettiğimiz ve KAHROLDUĞUMUZ için senin gibi insanlar daha iyi biliyor..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ben seni anlıyorum telefonda konuşuyoruz zaten çoğu konuda hemfikiriz ama mevcut şartlarda çözüm lazım enderim.
Afedersin ..... atmak ile olmayacak hoca o yüzden sevip atmayı deniyor. ... :) :)

Murat emir ve brisel konusunda ne yazikki haklısın :(
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2014, 23:46:42 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Sekulic nasil oynadi??

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Sekulic nasil oynadi??

Valla Basketbol zekası yüksek kendini belli ediyor. 16 dakikada aldığı 6 ribound da iyi gibi ama öyle temiz ribound aldığı söylenemez. Hücumda farklılık yaratacaktır. Onun dışarıya çıkması Kleiza, Bo, Bjelica ya ciddi penetre alanı bırakıyor. Takıma bu konuda seviye atlatacaktır