Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 42940 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
%95 kırık yokmuş çatlak olma ihtimali varmış.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2014, 22:16:40 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
68:59 01:52 var.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Şuna eminim artık . Bojan ve Emir ile maç maç güzel performanslar sergilleyebiliriz ama onlar ile asla hedefe gidemeyiz. Bu kadar basit,koçu da mahcup ediyorlar reziller.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
71-66 27 saniye var bitime TS molası.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
72-66 maç sonucu, yarı finaldeyiz...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
72-66

bu maçın bilhassa ikinci devresini, oyuncusundan taraftarına kendini dev aynasında gören herkese ithaf ediyorum.

gereksiz bir maçta Kenan'ı kaybettik ihtimalen sezonuna kadar
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2014, 22:24:05 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
BOJAN ve EMİR oynarsa kupa falan kazanamayız.Geçmiş olsun.Herhalde BOJAN ve EMİR'i savunacak taraftarımız artık yoktur.Yetti bu ikilinin saçma saçma işleri.Kenan'a geçmiş olsun,çok üzüldüm kırık yok diye duydum,maç heyecanıyla yanlış mı anladım acaba?Şubeye  de geçmiş olsun.Emir'in süreleri artacak.ALLAH yardımcımız olsun
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2014, 22:27:40 Gönderen: nemanja bjelica »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
BOJAN ve EMİR oynarsa kupa falan kazanamayız.Geçmiş olsun.Herhalde BOJAN ve EMİR'i savunacak taraftarımız artık yoktur.Yetti bu ikilinin saçma saçma işleri

nerden biliyorsun abdullah ?

eleştiri mi yapıyoruz yoksa tüketiyor muyuz ?
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2014, 22:28:36 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
Tamam emir ve bojanın hatası olabilir hatta benim gözüm de hataları da var ama bizim bu 3.çeyreklerde ki anormal düşüşe ne demeli ?
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

• Üye
nerden biliyorsun abdullah ?

eleştiri mi yapıyoruz yoksa tüketiyor muyuz ?
Bilmiyroum Cem abi.En iyisi bugün foruma girmeyeyim ama bu 2 oyuncu gerçekten zarar vermeye başladı.Haksız mıyım?Galiba Kenan'da kırık yokmuş,doğru mu duydum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bilmiyroum Cem abi.En iyisi bugün foruma girmeyeyim ama bu 2 oyuncu gerçekten zarar vermeye başladı.Haksız mıyım?Galiba Kenan'da kırık yokmuş,doğru mu duydum
gir abicim niye forumdan kaçıyorsun ki 8)
tut kendini şuraya eleştiri yaz dibine kadar senin arkanda olayım ama bi nefeslen sakinleş ondan sonra yaz
bojan ile emir kötüler iyi oynamıyorlar da niye kadro dışı bırakılsın bi izah etsene bana

• Üye
gir abicim niye forumdan kaçıyorsun ki 8)
tut kendini şuraya eleştiri yaz dibine kadar senin arkanda olayım ama bi nefeslen sakinleş ondan sonra yaz
bojan ile emir kötüler iyi oynamıyorlar da niye kadro dışı bırakılsın bi izah etsene bana

Nefesleneyim diye,ama Emir artık ağır saçmalıyor.Abi belki kendilerine gelirler kadro dışı kalınca,bugüne kadar böyle bir yaptırımla karşı karşıya kalmadılar.Kenan'da kırık yok değil mi,doğru duydum,kırık yoksa kötü güne bir teselli olur :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Nefesleneyim diye,ama Emir artık ağır saçmalıyor.Abi belki kendilerine gelirler kadro dışı kalınca,bugüne kadar böyle bir yaptırımla karşı karşıya kalmadılar.Kenan'da kırık yok değil mi,doğru duydum,kırık yoksa kötü güne bir teselli olur :D

kırık yok diyorlar henüz net haber yok ,
Allah'tan takım çalıştırmıyorsun apo, yoksa her maç sonrası 2 oyuncu kadro dışı bıraksan bizim forumdan adam çağırırdın kadroyu toparlamak için

• Üye
kırık yok diyorlar henüz net haber yok ,
Allah'tan takım çalıştırmıyorsun apo, yoksa her maç sonrası 2 oyuncu kadro dışı bıraksan bizim forumdan adam çağırırdın kadroyu toparlamak için
Kırık olmamasına sevindim.Maç öncesi Zoric ile yapılan röportajı da kaçırdım.Az bir bilgi versen abi çok makbule geçer :D Bilmiyorum abi belki de bu 2 oyuncuyu sevemediğimden ötürü onlar hata yapınca zıplıyorum.Bak Zoric'e kaç hafta sabır gösterdim :D

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
Ütopya
Taraftar oyuncusundan ümidini kesecekse,ümidi olanı da eleştirecekse zaten kupa falan almayalım.