Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 113290 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KaPaLı

• Üye
  • Yer: Aydın
  • ArmaMortale
Ynt: STSL 15. Hafta Maç, 13.12.2013 - [20.00] Fenerbahçe-Akhisar Belediye
« Yanıtla #180 : 13 Aralık 2013, 21:53:40 »
Maçın oyuncusu Bruno Alves'i seçmiştim :) Alves nedense bana güven veriyor geride. Belki yedeklerin Yobo, Bekir olmasından kaynaklıdır ama Bruno başka.
Kuşandık Sarı-Laciyi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #181 : 13 Aralık 2013, 21:54:06 »
Yapma Alves Dk 89 4-0 öndesin niye sarı kart görüyorsun.

Abi, süper kupa maçını hatırla. İlk gördüğü saçma sarı kart bizi kupadan etmişti. Sonra Emre'nin GS'a ikram ettiği topta mecburen 2. sarıyı gördü.

Hatta Meireles görmese Beşiktaş maçında kırmızıyı o görecekti. Başlarda ne kadar gergindi.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #182 : 13 Aralık 2013, 21:54:29 »
Bitti.Tebrikler takıma teknik heyet,futbolcular ve taraftarlar olmak üzere.Hafta sonu iyi başladı inşaallah devamı gelir.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #183 : 13 Aralık 2013, 21:55:17 »
Yapma Alves Dk 89 4-0 öndesin niye sarı kart görüyorsun.

Abi, süper kupa maçını hatırla. İlk gördüğü saçma sarı kart bizi kupadan etmişti. Sonra Emre'nin GS'a ikram ettiği topta mecburen 2. sarıyı gördü.

Hatta Meireles görmese Beşiktaş maçında kırmızıyı o görecekti. Başlarda ne kadar gergindi.
Aynen abicim göreceksen kart doğru zamanda ve doğru pozisyonda olmalı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #184 : 13 Aralık 2013, 21:57:20 »
İsmail sende bir Portekiz aşkı var ama çözemedim nedenini.  ;D

Şimdi rakipler düşünsün. Zaten Kasımpaşa ile Beşiktaş birbiriyle oynayacak. Galatasaray'da bir çelme yerse...

Baskı onların üstünde...

Çevrimdışı KaPaLı

• Üye
  • ArmaMortale
« Yanıtla #185 : 13 Aralık 2013, 21:59:10 »
Abi Bruno Alves , Meireles şu ligin çok üstünde adamlar. Ha ben sert savunmacıları severim o ayrı. Mexes, Agger, Vidic en sevdiklerimdendir. Ramos gibi, Pique gibi yumuşak savunmacıları pek sevmem. Bruno oynasında sert oynasın :D
Kuşandık Sarı-Laciyi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #186 : 13 Aralık 2013, 22:03:39 »
Bruno böyle gereksiz kartlar görmesen keşke fark 4 ne gerek var buna.Bu arada Cem abi mesajlar geldi mi giden kutusunda görünmüyorda ?

Giden kutusu ayarını yaptın mı? Giden mesajların kopyasını sakla diye ayar yapmalısınız.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
« Yanıtla #187 : 13 Aralık 2013, 22:06:42 »
Bruno böyle gereksiz kartlar görmesen keşke fark 4 ne gerek var buna.Bu arada Cem abi mesajlar geldi mi giden kutusunda görünmüyorda ?

Giden kutusu ayarını yaptın mı? Giden mesajların kopyasını sakla diye ayar yapmalısınız.
Evet ondan kaynaklanıyormuş düzelttim şimdi

Çevrimdışı KaPaLı

• Üye
  • ArmaMortale
« Yanıtla #188 : 13 Aralık 2013, 22:07:27 »
Bu arada maçtan önce yine deli gibi saldırırlarsa Kaleci performansına dua etsinler demiştim. Sağolsunlar Bruno Mezenga, Niasse, Kenan, Sertan , Bilal  gibi 5 hucumcu adamla çıktılar maça. Hamza Hamzaoğlu hucumu seviyorda her takıma hucum yapılmaz. Yaparsa 4-0 hezimete uğrarsın, direkler, kaçan verilmeyen penaltılarla tarihi farktan kurtulursun.
Kuşandık Sarı-Laciyi

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #189 : 13 Aralık 2013, 22:13:30 »
Aslında kırmızı karta kadar da maçın rahat geçeceği kolay bir galibiyet alacağımız belliydi.Maç için söylenecek pek fazla birşeyde yok rahat oyun fazla yıpranmadan alınmış bir 3 puan. Tek memnuniyetsizlik belki de skor anlamında, ileri uçta daha akıllı organize olabilmek 4 golün fazlasını getirebilirdi.
Şimdi sıra dikkati toplayıp deplasmanda karşılaşacağımız formda Karabük'ü yenerek ilk yarıyı kayıpsız bitirip çayı kahveyi yudumlamak :)

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #190 : 13 Aralık 2013, 22:18:38 »
Şimdilik buraya koyalım da sonra istatistik başlığına da ekleriz.

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #191 : 13 Aralık 2013, 22:35:49 »
Şimdilik buraya koyalım da sonra istatistik başlığına da ekleriz.

Abi istatistiğe karşı biri değilim yanlış anlaşılmasında en hızlılar nedir abi neye göre belirlemişler ? :))

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #192 : 13 Aralık 2013, 22:37:32 »
Abi Bruno Alves , Meireles şu ligin çok üstünde adamlar. Ha ben sert savunmacıları severim o ayrı. Mexes, Agger, Vidic en sevdiklerimdendir. Ramos gibi, Pique gibi yumuşak savunmacıları pek sevmem. Bruno oynasında sert oynasın :D
Rolando dedikodusu çıktığı zaman seninle Alves muhabbeti yapmıştık hatırlarsın :)
çok iyi savunmacı bu ligin üzerinde bi sertlik sahibi cidden çok kaliteli bir isim ama ben bu kadar iyi tekniği olduğunu düşünmüyordum
cidden ayaklarına çok hakim

@doğuş
mesaj geldi bende cevapladım :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #193 : 13 Aralık 2013, 23:08:17 »
özeti izledim çok keyifli bi maç olmuş , başta Ersun hocam olmak üzere bütün oyunculara teşekkür etmek lazım
bu soğukta oraya giden kadın çocuk hepsinden de Allah razı olsun ..

Kuyt ve Sow'un asistleri çok klas asistler.
Sow un gol olmayan ama direkten dönen pozisyonu mükemmel bir golcü için , topu çekmesi çalımı ve sol ayak ile vurması çok güzeldi.
Emenike de maşallah çok güçlü , açık alanda onu daha çok kullanırsak tutulmayak bir forvet bu lig içi
WEbo yu da çok seviyorum , işini güzel yapıyor ,
özetlerden anlamak zor ama Cris hırtosu :) iyi oynamış gibi ...
Kuyt a büyük saygım var işine çok sadık ve çok teknik olmasada çok klas oyuncu ..

son olarak Emenike'nin ikinci yarı bariz şekilde düşürüldüğü pozisyonda penaltı kararı veremeyen hakeme ne denir ki

Benim değerli kardeşim Twitterın fenomeni RAgıp Ulaş kardeşimin bu pozisiyon ile ilgili tweeti :)

'' Emenike'nin dusurulmesi Turklerin İslamiyeti kabulunden beri gordugum en net penalti.''

ahahahaha
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 23:08:45 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #194 : 13 Aralık 2013, 23:09:17 »
Oynanan oyunda sonuçta yeterince güzel.
Daha farklıda olabilirdi ama bizim forvet dörtlüsünün garip denemeleri yüzünden 4'te kaldık.
Maçın kırılma anı penaltı ve ikinci sarıdan kırmızıydı.
Bence karar doğruydu.
Zaten Sonko orada eline gelmese Sow'un şutu üst ağları sarsacaktı(en sevdiğim gol şekli).
İlk yarıda rakipte kırmızı kart ve takımın beyni Bilal'in sakatlanmasının bize getirisi büyük oldu.
Takım olarak çok iyi savunma yapan Akhisar'ın dengesi bozuldu.
Aslında ilk yarı çokta iyi idare ettiler ama kalecinin bir anlık dalgınlığı(atışı kullanması sonrası kendisini kaleyi ortaladığını düşündüğü için) açıyı kapatayım derken sağ tarafı bomboş bıraktı ve golü getirdi(Kuyt'ın asisti muazzamdı).
İkinci yarı hocanın Alper & Webo değişikliği kesinlikle maçın hamlesi oldu.
Son haftalarda Ersun hoca'yı çok eleştirdim ama sezarın hakkı sezara çok doğru bir hamle yaptı.
Dörtlü forvetle istediğimiz baskıyı kurduk ve goller arka arkaya gelmeye başladı.
Sonuç olarak kağıt üstünde zor bir rakibe karşı kolay bir galibiyet elde ettik.
Önümüzdeki Karabük maçını kazanırsak, rakiplerin puan kaybedebileceği maçları olduğu için farkı arttırabiliriz.

Maç adına(hatta kaptan Alex sonrası en büyük problemimiz olduğundan son iki sezon adına) en büyük eleştirim şu takımın net bir penaltıcısı olmaması.
Ne avrupa ligindeki kritik anlarda kaçırdığı penaltılar Cristian, ne Kuyt(geçtiğimiz sezon Sivas maçında aynı kaleye karşı tribüne attığı penaltı) ne de nereye atacağını çok belli eden Emre...
Penaltı kullanan hiçbir oyuncumuz güven vermiyor.
Şahsen penaltıları Sow'un kullanmasını isterim ama o pek oralı değil ya da Ersun hoca özellikle onun kullanmasını istemediğinden bu olaya pek girmiyor.
...