Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 113466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Ynt: STSL 15. Hafta Maç, 13.12.2013 - [20.00] Fenerbahçe-Akhisar Belediye
« Yanıtla #195 : 14 Aralık 2013, 00:07:12 »
temiz bir galibiyet daha
Fenerim benim

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #196 : 14 Aralık 2013, 00:54:44 »
Maçın ikinci yarısını izleyemedim. Halı saha maçına gittiğim için.
Ne kadar ballı bir takım Fenerbahçe  :D Akhisar'ın kornerinde Gökhan çizgiden çıkarmasa gol, oldu mu 1-0. Hadi ilk sarı karta tamam diyelim. Sarı kart sonrası,kırmızı kart ve penaltı,adam topa atlamış ne yapsın eline çarpmış yapıştıramazdı ki vücuduna elini.Tabi kaleci kurtardı oda bilerek bırakacaktı ama kafasına çarpmış yoksa yerdi. Türkiye'nin en iyi orta sahası Bilal sakatlanıyor olacak iş değil. Fenerbahçe'nin attığı golde Evren topu Kuyt'a hediye ediyor sonrasında Emenike atsın diye köşeyi boş bırakıyor. İkinci yarı ise tamamen şanslarla atılmış gollerle dolu ama önce Emenike'nin pozisyonunu söyleyelim adam kaymış Emenike atlar gibi yapıp ayağını rakibe taktırıyor. İkinci golde Sow'un geldiğini gören rakip oyuncu Sow'un önüne geçip boş bırakıyor. Üçüncü gol Sow şans eseri topu ortalıyor Webo kafayı vuruyor kaleci alabileceği topu yere göstermelik yatarak bırakıyor. Dördüncü golde kesin pozisyon başlangıcında korner yoktur ama görüntülerde yok.
Zaten 4 hafta dakika 90+ larda gol attınız. Birinci olsanız ne olacak ikinci şampiyonlar ligine gidecek.

Bu yazıyı okuyan arkadaşların vaktini aldım kusura bakmasınlar, tanımayanlar rakip taraftar foruma girdi sanar  ;D ;D ;D
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #197 : 14 Aralık 2013, 02:46:29 »
Şimdilik buraya koyalım da sonra istatistik başlığına da ekleriz.

Abi istatistiğe karşı biri değilim yanlış anlaşılmasında en hızlılar nedir abi neye göre belirlemişler ? :))
Onu bilmiyorum abicim  :)

Çevrimdışı eser55

• Üye
« Yanıtla #198 : 14 Aralık 2013, 04:15:41 »
bilalin sakatlanması kırmızı karttan daha çok işimize yaradı.(inş. önemli bişey değildir) bu hafta da güzel geçti darısı haftaya inşallah hava şartları da geçen haftaki gibi olmaz karabükte
---- EVLADIMA MİRAS BU SEVDA ---

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
16. hafta da Kardemir Karabükspor'a konuk oluyoruz.

Bu sezon ilk kez gündüz saatlerinde bir maç oynayacağız.

Fenerbahçe

Biz 15 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgiyle 38 puan topladık ve açık ara lider durumdayız.

15 maçta 37 gol atıp 16'da gol yedik. Sow 8 gol, Kuyt 7 gol&Webo 7 gol ve Emenike 6 gol ile oynuyor.

Deplasmanda ise 7 maçta 6 galibiyet aldık ve 18 puan topladık. İlk haftadaki şansız Konya deplasmanı yenilgisizi sonrası arka arkaya 6 deplasman maçımızı da kazandık. 15 gol attık 10 da gol yedik.

Kardemir Karabükspor

Karabükspor ise 15 maçta 6 galibiyet 5 beraberlik 4 yenilgi ile 23 puan topladı ve 8. sırada yer alıyor. Karabükspor 7 maçtır yenilmiyor.

15 maçta 14 gol atıp 13 de gol yediler. İlhan Parlak 4 gol, Joseph Akbala 3 gol, Lomana Lualua 2 gol ve Gökhan Ünal 2 gol attı.

Karabükspor evinde ise 7 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle 14 puan topladı. 7 gol atıp 3 gol yedi.

Parkede Fener

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Önümüzdeki hafta Galatasaray içeride "altyapısı" Trabzon'la gazozuna oynayıp binde dokuz yüz doksan dokuz 3 puan alacak. Beşiktaş yine içeride Elazığ maçını alır. Kaımpaşa ise Rize deplasmanında puan kaybedebilir.

Kısacası, Karabük deplasmanı bizim için ölüyü diriltmemek adına gerçekten çok mühimsenmesi, final ciddiyetinde çıkılması gereken bir maç.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Galibiyet gelirse hem en kötü fark korunmuş olacak, hem son maç içeride küme düşmesini arzu ettiğim Kayseri maçı kalacak, hem de psikolojik olarak geri dönüş ihtimalini de ortadan kaldırmış olacağız.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ilk yarıdaki en önemli deplasman maçımız ..
evet ciddi puan farkı ile öndeyiz ama bu maç sonrasında Kayseri ile kendi sahamında yapacağımız maç ile ilk yarıyı bitireceğiz ve ikinci yarıda Konya maçı ile yine kendi evimizde oynayacağız..
çok çok önemsememiz lazım mutlak 3 puan çok kapıları aralar bizim için

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ben bu maç için "kazanalım ve ligi bitirelim" diyorum. Çok mu erken? :)

Evet, çok erken... Ancak bu maçı kazanırsak devamında içeride oynayacağımız Cem'in bahsettiği iki maçtan gelecek altı puanla şampiyonluk yüzde doksan... Şu üç maçtan alınacak 9 puan bizi ŞAMPİ yapar. Bu deplasmanda alınacak 3 puan sadece 3 puan olmayacak. Bazı 3 puanlar 6 puan, bazıları 9 puan değerindedir. Bu deplasmanda sadece Karabük'ü değil, 3 rakibi birden yeneceğiz. 9 puan değerinde olacak.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Karabük Spor şuan 23 puanla 8. sırada.  Ligin en az gol yiyen takımı durumunda 13 gol ile, buna karşılık 14 gol atmış,
Orta sahalarında Mehmet Topal'ın bizde yaptığı işi yapan Samba Sow adlı oyuncuları var hırslı ve iyi bir oyuncu.
Tolunay Kafkas takımını iyi hazırlıyor ve takım halinde ileriye ve geriye çabuk geliyorlar. Konyaspor karşısında 3-2 galip geldiler, gollerin biri penaltı ikisi kornerden geldi. Duran toplarda etkili olsalar da zaafiyetleride var. Savunmayı takım halinde yapıyorlar ama yerleşmede büyük zaafiyetleri var yedikleri ikince golde kaleci ile beraber 10 oyuncu ceza sahası içi ve çevresinde ama arkada ki adamı boş bırakıp golü yediler.

« Son Düzenleme: 16 Aralık 2013, 13:46:30 Gönderen: özcan özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014
« Yanıtla #205 : 15 Aralık 2013, 23:25:44 »
puan durumu ve önümüzdeki haftanın maçları şöyle bir dursun ..
Allah nazardan saklasın çok iyi gidiyoruz

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Karabük'e son 3 maçımızı kaybettiğimiz ve Karabük'ün ligde ve kupada 9 maçtır kaybetmediği bilgisi dursun bir köşede.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Karabük'e son 3 maçımızı kaybettiğimiz ve Karabük'ün ligde ve kupada 9 maçtır kaybetmediği bilgisi dursun bir köşede.

Abi ben bu takıma çok güveniyorum Allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyoruz.
Biz bi  salaklık yapmadığımız müddetçe bu maçtan 3 puan ile ayrılacağımızı düşünüyorum

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa

Abi ben bu takıma çok güveniyorum Allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyoruz.
Biz bi  salaklık yapmadığımız müddetçe bu maçtan 3 puan ile ayrılacağımızı düşünüyorum

FB de 14 maçtır ligde kaybetmiyor maşAllah. tabii ki zor deplasman ama inşAllah kazanacağız.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

gurol1967

• Ziyaretçi
Karabükspor'un bugün Ziraat Türkiye Kupasında Elazığspor ile maçı var.
Saat : 19.00 A HABER.
Tolunay Kafkas Kupayı önemseyecektir ve ona göre 11 çıkaracaktır.
Elazığspor ne kadar önemse bilemem tabii.
Gene de hafta içi  maç oynamaları bizim için avantaj olur.