Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 114432 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Tebrikler Fenerbahçe. fark 10 puan oldu. ama gevşemeden devam edelim inşAllah.

Bu akşamki Konyaspor maçının golleri

Alves

20140127 2045372

Egemen

20140127 2140261
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bundan farklı bir maç beklemiyordum. Niye diye soracak olursanız:

1) Devre araları (buna milli maç araları da dahil) formda takımlar için kabus; formsuz takımlar için can simidi olur.

2) Üstelik devre arasında Ersun hocanın da takıma çok fazla yükleme yaptığını duyuyor, okuyorduk. Takımın yeniden akıcı futbol oynaması ve maç ritmini yakalaması bir kaç haftayı bulacaktır.

3) Çantada keklik gözüyle bakılan bir maçtı.

4) Hele rakiplerin puan kaybından sonra baskı iyice artacaktı.

5) Ayrıca ligde kalma adına Konya açılışı iyi yapmak için var gücüyle uğraşacaktı.

6) Mesut Bakkal bu ülkede Ersun hocanın felsefesini belki en iyi bilen kişiydi.

7) Tabii bir de hakemlerden fren bekliyordum. Nitekim Konya'nın golü off-sayt ve kritik bir penaltı pozisyonu var. Eğer o elle müdahale ceza sahası içindeyse bir penaltımızı da yediler. Ama haklarını yemiyeyim; kötü niyetli değillerdi. Ben kötü niyet bekliyordum; kötü kararlar verdiler ama öyle kötü niyet görmedim.

Kazanırız ama yine ölüp ölüp dirilerek kazanırız diye düşünürken, dün Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle beni aldı bir telaş... Ya bunun baskısı bize olumsuz yansırsa... "Onlar kaybetti, biz mutlaka kazanıp avantajı ele geçirelim."

Bütün bu olumsuzlukların üstüne Meireles'in ciddiyetten uzak ve takımla uyumsuz hali eklenince işler iyice sarpa sardı.

Ersun hocayı eleştireceğim noktalar şunlar:

1) Webo'yu her ne olursa olsun kulübede tutmalı, Raul yerine başka bir alternatif aramalıydı.

2) Meireles'e çok sabretti.

3) Emenike forvette çok yalnız kaldı. Sow çizgide kayboldu. Yapılması gereken değişiklik, Cristian'ın yerine Emre'yi sokmak değil; Cristian'ın veya Meireles'in yerine Topuz veya Hasan Ali'yi sokup, Kuyt ya da Sow ikilisinden birisini Emenike'nin yanına ikinci santrfor olarak kaydırmaktı.

Velhasıl, sanılandan çok zor olacağını tahmin ettiğim bir maç, benim sandığımdan da zor geçti. Ama kazanarak başlamak çok mühimdi. Takımı, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Her şey daha güzel olacak inşallah. 
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2014, 22:22:35 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Teşekkürler @sener_nureddin bu net görüntüler için.

"Ülker link" içerken böyle net görünmüyordu  ;D

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Hakan bey'in de maç özeti çok güzel  :)

(Yönetimden rica: Smiley'ler çok az, onları arttırmakta fayda mülahaza telakki ediyorum )   :)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Şunu söylemeliyim ki baroninin yaşaması bizim için zarar ,öldürmeyi düşünüyorum
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
TRTSpor'dan Bünyamin Gezer ve ekibinin bile oy birliği ile Konya'nın attığı gol ofsayt   >:(

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
TRTSpor'dan Bünyamin Gezer ve ekibinin bile oy birliği ile Konya'nın attığı gol ofsayt   >:(

Onun tartışılacak bir yanı yok zaten. Hatta maçı izlerken tekrarını göstermeden off-sayt olduğunu söyledim. Yayıncı kuruluş ise bu fahiş yanlışın üstünde durmamayı tercih etti. Biz atsaydık aynı golü, çizgi filan çekip defalarca tekrardan gösterirlerdi.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Şunu söylemeliyim ki baroninin yaşaması bizim için zarar ,öldürmeyi düşünüyorum

Bence Meireles bugün özelinde Baroni'den daha faciaydı. Baroni en azından hücumda bir şeyler yapmak istedi, kanatlara top açtı vs.

Ama siz yine de yapmak istediğinizi yapın. Ben aranıza girmiyeyim. :D
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2014, 23:08:12 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Önce Baroni Sonra Meyro. Baroni bizdeki kredisini daha önce bitirdi.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Neredeyse ikinci yarıdaki Volkan hariç bir oyuncunun bile vasatı aşamadığı bir maçtan üç puanla ayrıldık.

Defans desen Egemen ofsayt olan yediğimiz golde hatalı(attığı golle o hatayı affettirdi orası ayrı).
Gökhan'ı formda olarak bir tek milli maçlarda izliyoruz.
Caner yine asist yaptı üstüne iyi bindirmeler yaptı ama yediğimiz ataklarda hep alanını kaybetmesi canımızı yakacaktı.
Bruno Alves için hep aynısını yazıyorum çok iyi bir stoper ama son zamanlarda önünden geçen toplara ya müdahale edemiyor ya da bizim gibi baka kalıyor.
Birde maçta izleyebildiğim kadarıyla kendisinin Hasan Kabze ile girdiği pozisyonda direk kırmızı verilse kimse ağzını açamaz.
Hasan birde ceza sahası içindeyse penaltı olmasını hiç saymıyorum bile...
Bu Portekizlilerin hem rakibe hemde mücadele eden takım arkadaşlarına yaptıkları saygısızlık bir değil iki değil(tv'lerdeki hakem eskileri pozisyon için ne dedi bilmiyorum).

Orta saha için diğer arkadaşlarda yazmış.
Cristian tek başına yeterince çekilmezken birde onun gibi kaçak güreşen Raul saç baş yoldurdu.
Normalde ayakta kalan isim dediğimiz Mehmet ise yokları oynamasını geçtim rakibe kendi elleriyle iki asist yapıyordu nerdeyse.

Forvette Kuyt ise her zamanki gibi vasat olsa bile o durumu tolare edebileceği şekliyle mücadeleciydi.
Emenike iyi niyetli ama fizik kuvvetin yanında biraz olsun kafasını kullanmayı başarabilmeli.
Misal ikinci yarının başında birebir yakaladığı pozisyonda yaradana sığınıp vuracağına sağına soluna baksa Cris ile Sow'un geldiğini görebilecek belkide ikinci golü bulabilecektik.
Sow şu takımda fark yaratabilecek yetenek tabirine en çok uyan isim ama adam ileri geri gidip gelmekten gücünü ekonomik kullanamıyor.
Sonrasında tercih hataları ardı ardına geliyor.

Tüm oyuncularımızın iyi niyetlerinden zerre şüphem yok(en çok eleştirdiğim Cris dahil) ama maçta resmen adamların ayakları gitmiyordu(bunda Hakan abinin dediği gibi yüklemelerinde bir etkisi olabilir) .
Lakin bir şey oynamadan bile olsa kazanılan galibiyet çok çok önemliydi.
Umarım Es-es maçında daha konsantre bir Fenerbahçe izleriz.
Zaten Eskişehir ve Sivas maçlarını kayıpsız geçersek(ki ben ilk üç haftada 7 puana iyi diyorum) lig matematiksel olarak olmasa da psikolojik olarak biter.
...

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Meireless bugün sahanın en kötüsüydü.

Bilmiyorum çokmu saçma düşünüyorum ama bence Ersun Hocanın Meireles yerine Baroniyi oyundan almasının nedeni Meirelesi düşünmesiydi. O dakikada Meirelesi oyundan alsaydı ısıklanabilirdi, birdaha da geri kazanamazdı onu.. Galibiyet golü geldiği anda çıkardı Meirelesi.. Yada artık tahammül edemedi ondan çıkardı bilemicem

gurol1967

• Ziyaretçi
Arkadaşlar güzel yorumlamışlar o yüzden ben yazmayayım.
Sadece Webo'nun 18'e alınmaması vahim hataydı.
Ersun Hocayı severim,desteklerim başarılı olmasını da çok isterim ama bazen
anlayamıyorum yaptıklarını.

Konyaspor'un 1.Golü 39 cm.ofsaytmış ;

Bruno Alves'in Golü Tribün Çekimi
https://www.facebook.com/photo.php?v=708690382509130

Egemen'in Golü Tribün Çekimi
https://www.facebook.com/photo.php?v=708695312508637&set=vb.185438968167610&type=2&theater

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Webo almaması biraz mecburiyi di abi..

Emre sakatlıktan yeni çıktı. Normal sağlıklı iken bile 60 dakikayı zor kaldıran Emre sakatlıktan çıkmış iken 90 dakika kaldıramazdı. Elimizde başka nitelikli orta saha olmadığı için Meireles, Baroni ikilisiyle çıktı Ersun Hoca..

Alper-Salih-Emre üçlüsünden biri tam olarak sağlıklı olsa Webo yedek de olurdu. :D
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
2. yarının ikinci maçında Eskişehirspor deplasmanına gidiyoruz.

Bu maçın arkasından Sivas deplasmanına gideceğimizi düşünürsek bu iki deplasmanda çıkacak olan bir 6 puan bizi çok rahatlatacak.

İlk yarıdaki maçta Kuyt'ın 52. dakikada attığı gol ile rakibimizi 1-0 mağlup ettik.

Eskişehirspor

Eskişehir 18. haftanın sonunda 8 galibiyet, 7 yenilgi ve 3 beraberlik ile 27 puan topladı ve 7. sırada yer aldı.

18 maçta 23 gol atıp 18 gol yediler. Eskişehirspor'da Alfred N'diaye 3 gol, Cristobal Jorquera 3 gol, Henri Bienvenu 2 gol ve Necati Ateş 2 gol attı.

Eskişehirspor içeride 8 maçta 5 galibiyet 1 yenilgi 2 beraberlik aldı ve 17 puan topladı. Eskişehirspor içeride 12 gol atıp 3 gol yedi.

Eskişehirspor maçların ilk yarılarının 2'sini önde kapatırken, 3'unde yenik 13'nde ise eşitlikle kapattı. İçeride ise maçların ilk yarısının 1'ni önde kapatırken, 7'sini berabere kapattı.

Fenerbahçe

Biz ise 18 maçta 14 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgiyle 44 puan topladık ve 10 puan farkla lider durumdayız.

18 maçta 45 gol atıp 20'de gol yedik. Sow 9 gol, Emenike 8 gol ve Kuyt&Webo 7 gol ile oynuyor.

Dışarıda oynadığımız 8 maçtaysa 6 galibiyet 2 yenilgi aldık. 16 gol atıp, 12 gol yedik.

Biz ise maçların ilk yarılarının 6'sini önde kapatırken, 9'unu berabere, 3'unü ise yenik kapattık. Dışarıda oynadığımız maçların ilk yarılarının ise 1'ini önde kapatırken, 5'ini berabere, 2'sini ise yenik kapattık.

Parkede Fener

« Son Düzenleme: 28 Ocak 2014, 17:54:42 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Maçta tartışılacak tek pozisyon Konya'nın offsayt golü değildi. Gerçi o golün tartışılacak bir yanı da yok, net offsayt.

Caner'in bir pozisyonunda Konya'lı defans oyuncusunun "bilinçli" bir elle müdahalesi söz konusu... Maç esnasında tıpkı off-syat golün üstünde durmadığı gibi yayıncı kuruluş o pozisyonun da üstünde durmadı. Hatta ceza sahası içinde mi, dışında mı, onu göstermedi. Hemen geçiştirdi. Üzerinde durulması gereken bir pozisyon... Hatırlıyor musunuz?