Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 114436 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bence topal ortasaha da çok kötü oynadı. Yada onun iyi oyununa alışmış olduğum için vasat oyunu kötü göründü.

Çevrimdışı Alp Utku

• Üye
Bence topal ortasaha da çok kötü oynadı. Yada onun iyi oyununa alışmış olduğum için vasat oyunu kötü göründü.

Yok haklısınız gerçekten kötü oynadı Topal.

Yapılan basit top kayıplarını " hoş görmekten " artık sıkılmaya başladım. Top kaybı yapmasak bile, atak tam olgunlaşırken kötü atılan ( mesela kaç pozizyon oldu bilmiyorum ama, Gökhan tam atağa çıkarken birçok topu arkasına attık )  paslar oyunun kontrolünü elimizde tutmayı zorlaştırdı diye düşünüyorum. Öte yandan, ceza sahası çeversinde - yayın etrafında müsait pozisyonlarda neden kaleye vurmayıp, verkaç deniyoruz hiç anlamıyorum. En az 2  - 3 pozisyon bu söylediğim olay yüzünden harcandı. 
http://twitter.com/Utkualp_

Biz Hayatta En Çok Fenerbahçe'yi Sevdik ! 

Future Dubliner !

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
FB puanı 44 olması lazım kardeş. :) ve inşAllah es es maçından sonra da 47 olacak :))
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2014, 13:00:03 Gönderen: sener_nureddin »
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

gurol1967

• Ziyaretçi
Maçta tartışılacak tek pozisyon Konya'nın offsayt golü değildi. Gerçi o golün tartışılacak bir yanı da yok, net offsayt.

Caner'in bir pozisyonunda Konya'lı defans oyuncusunun "bilinçli" bir elle müdahalesi söz konusu... Maç esnasında tıpkı off-syat golün üstünde durmadığı gibi yayıncı kuruluş o pozisyonun da üstünde durmadı. Hatta ceza sahası içinde mi, dışında mı, onu göstermedi. Hemen geçiştirdi. Üzerinde durulması gereken bir pozisyon... Hatırlıyor musunuz?
Hatırlıyorum abicim ama orada rakip sağ bek Tolga'nın önce bir engellemesi var ama sonra Caner kolundan çekiyor ,düşüyorlar.
Yani penaltı yok bence orada.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Düştükleri pozisyonu demiyorum abi. Elle topa vurduğu bir pozisyon... Rakip oyuncu bilinli olarak eliyle topun yönünü değiştirdi.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ersun Hoca açısından kritik bir maçtı zira sene başı yapamadığı yüklenmeyi mecburen devre arası yaptı. İdare edecek hali de yoktu çünkü takım şampiyonluğa gidiyor.

Maçın 20 ile 40. dakikaları arasını tekrar izlemek lazım. Konya bırak sahasından çıkmayı, ayağında top tutamadı. İddia ediyorum o çeşit bir tempoyu Avrupa'da bile çok az takım yapabilir. Ama bu temponun yanı sıra en büyük eksiğimiz de tekrar gün yüzüne çıktı: Teknik ve bitiricilik...

Ben Eskişehir ve Sivas deplasmanlarından daha çok bu maçtan çekiniyordum, neredeyse düşündüğüm olacaktı ki stoperler ve duran toplarımız imdada yetişti. Caner bir asist yaptı, diğer golde de topu akıllıca Kuyt'a çıkararak skora her iki golde de doğrudan etki etti. Acilen sözleşme şart!..

Emenike'ye üzüldüm ancak başka sakatlık olmazsa bu sakatlık bizim için bir avantaja dönüşebilir. Webo hem daha iyi top saklıyor, hem daha iyi faul alıyor hem de kafa vuruşlarında daha etkili. Bu iki maçı da kazanırsak skora doğrudan etki edeceğini düşünüyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı alone_enola06

• Üye
ben kazanırız diyorum..

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Küfür olmayan maçta Mustafa Kemal'in askerleriyiz söylemi birilerini nasıl korkuttuysa 1 maç ceza yemişiz.

25 milyon insanın ahını aldınız yetmedi türlü dalaverelerle yaramızı deşmeye devam ediyorsunuz.
Bu kararlarda emeği geçenlerden bu ahlar acı şekilde çıkar inşallah.
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Trabzon'un her maçında bize küfür ediliyor. Bakalım, onların stadına da kapatma cezası gelecek mi? Artık yönetim olarak yapılması gerekenler bütün stadlara, bütün maçlara takipçi göndermek... Yoksa nasıl ki Sporda Şiddet yasası sadece bize uygulandıysa bu yeni yönetmelik de sadece bizim stadı kapatmak için kullanılır. Eğer Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon maçında da küfür olur ve aynı ceza gelmezse olabilecek en şiddetli gürültüyü koparmak lazım.

Bu ceza sportif bir ceza değil, 03 Temmuz sürecinin devamı niteliğinde bir cezadır. Olabilecek en temiz ve en küfürsüz trübüne dahi ceza verdirecek kadar vicdanı kararmış, insanlıktan çıkmış bir diktatör taslağına karşı savaşıyoruz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Cristian Baroni yerine S.Holmen Es-es maçı kadrosuna alınmış.

Alıntı
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında 1 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 18 kişilik kadrosu belli oldu. Kadroda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Samuel Holmen, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo.

Kafilemiz saat 18.10’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Eskişehir’e hareket edecek…

Fenerbahce.org

...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
...

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Rahat bir galibiyet bekliyorum, Tabi hakem müsade ederse. Bu sezon zor geçecek hakemler, federasyon, Mhk bunlarla nasıl mücade edecez bakalım. Saha içinde oynanan bir oynla kimse bizi yıkamaz ama saha dışında o kadar rakip varki hepsini yenip bu yıl şampiyon olmak şart... Hayda saldır kanaryam vurduğun gol olsun...
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Çıkarılabilecek en iyi kadro sanırım an itibariyle.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Gene golü yemişiz, hem de Bienvenü'den  :(

Tamam, gene çıkıyorum ters totem olarak.
Umarım gene sıçrarız.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 19:30:36 Gönderen: TitoSantana »

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Webo sakatlandı. Emre oyuna girdi